Благодаря ви още веднъж, Докторе!
Днес пак почти няма сополи,не и е запушен носа, потече точно 4 пъти за целия ден,по една тънка вадичка, ако мога така да ги опиша, но пък и моя потича без да съм болна, като духа вятър. Сутринта кашля около 30 мин след ставане, пак, като пристъпна кашлица, до обяд прокашля още 2-3 пъти и това беше!Пак я водихме на лекар да и чуят гърдите, чисти са, остава си леко зачервено гърлото. Мислим малко да сменим средата и да отидем на почивка за 10 тина дена , да видим как ще и се отрази чистия въздух и като се върнем ще пуснем носен и фарингиален секрет, както препоръчвате/преди месец пускахме само носен беше чист/пишеше стафилококос епидермалис, - нормална микрофлора/, казаха,че това е нормална бактерия в нослето/
Поправете ме,но все си мисля, че всичките и по-серизони проблеми дойдоха след поставяне на ваксината МРП,/може би не е била напълно здрава/ бях писала и преди ,че на 7-ми ден след поставянето и вдигна близо 40градуса и оттогава започнаха всичките ни серизони проблеми и с гърлото,сополите и кашлянето!