Здравейте,докторе! Детето ми е на 3,5г.,преди 20дни извадихме 3тата сливица с надежда,че нещата ще се оправят нещата, но уви.От Бургас сме,но я извадихме в Пазарджик.От 9месечна малката прави бронхоспазми-Бургас,море,нефтозавод и аз незнам от какво.Казаха ни да извадим 3та сливица, спря да хърка, но кашлицата така и не спря.Сутрин кашля още щом си отвори очите-влажна кашлица,сякаш има секрети,а сополи няма никакви.От както извадихме сливицата, дъха й сутрин е ужасен.Мием зъбите и пак мирише, чак като почне да яде нещо тогава лошият дъх изчезва.През деня по радко кашля, освен ако почне да скача или бяга кашля много.Вечер понякога има суха кашлица, но не всяка вечер.Последните 20дни, 2 нощи ,както и снощи(3( направи пристъп.Към 4,30 сутринта почна суха лаеща ,задавяща кашлица.Между кашлянията, дишането е хъркащо със секрети на гърлото,сякаш с кашлицата се опитва да изкар секретите,но кашлицата ми се струва,че идва от дробовете,а хриповете от гърлото,дадох вентолин 5мл.След 10 мин повърна жилав секрет,което е нормално за нея при тея пристъпи.Не исках да чакам ,щото на един от миналите пристъпи беше страшно,от кашлицата ли, от липсата н въздух ли имаше спукани капиляри по бузката и вратлето.Затова пуснах гореща водя в банята и я закарах да диша оправи се сравнително бързо и заспа.В 6ч. почна пак да кашля, но тоя път за около 7-8 мин. и заспа.Беше по лек пристъп.Давала съм Ериус,сега давам Ксезал капки 5 сутрин и вечер.Ехинацея форте по 20капки 3пъти.От снощи почнах да давам вентолин по 5мл.смятам давам 3-4дни сутрин и вечер.През деня АЦЦ и едни билки поръчах по пощата за бронхоспазми от София-бъз,алтея,ленено семе,босилек,мащерка риган,липа,петоръстник,анасон,борови връхчета,сладка папрат -съдържа.
Педиатърката ни като много други,я гони малко безхаберие.
Какво ще ме посъветвате,какво да правими как да лекуваме, неискам детето ми да стане астматик-това би означавало,че няма да може да играе физкултура в училище, няма да може да спортува и ще страда много?
Да я тестваме ли,да направи някакъв курс на лечение ли?
От къде да почнем и на къде да вървим, посочете ни пътя?