Lady, погледнах "илача" на Слънчевата докторка...чакам коментара на Бърди с нетърпение.Гледам тоя илач съдържа любимото му - котешкия нокът...хихихи.Дълго търсих един коментар от преди години на Бърди за тва чудо "котешки нокът", че беше много смешно...но дано той ни го каже отново.
И като гледам Показанията му са и за "при алергични реакции"...много странно - с ехинацея в съдържанието.Напоследък все повече съветват децата с алергии да спрат веднага да пият чай, мед и всякакви билкови добавки /ехинацея, на първо място/при започване на инфекция...
А иначе при първото поставяне на Инфлексал - го направихме на два пъти, както ни посъветва Бърди и така си пишеше и на листовката.Чакам съвета на Бърди за ваксината за този сезон,че вече сме почти в края на септември!!!А Лейди ти на каква си се спряла?!
[/quote]За този еляч ЕДЛикуид - по-скоро няма да го купя. Въобще не мога да се спра на който и да е имуностимулиращ/моделиращ препарат - коластри, зелена еленгия, клеева тинктура, изопринозин, пчелно млечице. Имам чувството, че тези препарати са създадени на база плацебо ефекта. За противогрипната ваксина - ами незнам, в аптеките, в които попитах, дори не доставят Инфлексал, а останалите , които ми предложиха съдържат H1C1. Имало и някаква нова без да ми споменат име в аптеката ваксина - ултра модерна, ултра ефикасна и двойно по-скъпа, но вършела идеална работа, нотрабва да е с поръчка. При искане от моя страна да ми предоставят листовка - мъц, ма ваксината била много добра. Така че докато не си изясня въпроса с подходяща противогрипна ваксина се въздържам от поставянето на която и да била. Не че синът ми в момента не е спрян от ДГ поради вирусен ринит.