Здравейте д-р Бърди,
Пиша Ви за дъщеря ми която е на 2г. Снощи не спа цяла нощ от стичащ се заден секрет. Видимо няма хрема. И цяла нощ хъркаше като възрастен човек. Днес сутриннта се събуди с променен дрезгав глас и след опит да се изкашля и отхрачи се започна едно двучасово повръщане
В началото повръщапе буквално носен секрет, след като свърши само стомашни сокове. След като джипито не вдихна телефона, а съм сама с трите деца, се обадих на една позната педиатърка която живее на близо. Тя ни изписа свещички Вамакур, каза да и дам 1/2 защото падало кръвното от тях, капки Вомитосхил (3х10к.) при нужда и Натриев цитрат. Овладяхме повръщането. След няколко часа я прегледа пак - гърди чисти, гърло спокойно, т-ра няма. Всичко звучи добре, но според мен има нещо. Ако изкашля хрипче кашлицата и е на ларинкс. Не е нормалната кашлица. Като спи хурка и продължава да и се стича секрет. Объркана съм а има още два почивни дни.
Знам, че без преглед няма как да ми кажете какво й е, но поне някакви насоки. Какво бих могла да направя за да облекча състоянието й до понеделник.
Извинявам се за дългия пост.
Благодаря Ви предварително.
Весело посрещане на Новата Година!