Здравейте, д-р Бърди,
извинявам се, че публикувам отново питането си от по-горе, но наистина не знам какво да предприема и Ви моля за съвет. Прегледах предишните странички на темата,не намерих подобно питане.
Цитат:
Здравейте,Д-р Бърди,
синът ми е на 1 год и 10 мес. От 3 седмици има влажна кашлица със секрети. Без никакви други симптоми. В началото беше почти само нощем, напоследък е предимно сутрин след ставане,през деня не много често. Навън като сме почти не кашля.
Водих го при двама педиатри.
Първата лекарка каза,че му се стича секрет от нослето, гърдички чисти и гърло не червено. Изписа му 5 дни Хюмекскоф, Виброцил и Кситизал. Давах му само Хюмекскоф без резултат няколко дни, за Виброцил знам,че разранява лигавицата.
Втората лекарка каза също чисти гърди и гърло,но не виждала секрет. Не знам как прецени, че е начален стадий на бронхит и веднага изписа антибиотик, който също прецених да не давам. Изписа и Проспан, давах го няколко дни без резултат. Преди тях бях давала Флавамед на своя глава пак няколко дни без ефект. От няколко дни му давам само ВИТ С,мед и чайчета и пръскам Стеримар.
Мисля, че все пак кашля от секрет от нослето (сополи няма),защото нощем му е леко запушено нослето,а и като кихне някой път излизат жълтеникави сополки навън през нослето.
Много моля за съвет как се лекува такава упорита кашлица?
Благодаря предварително!!!