Здравейте,
Аз живея в Англия, но ще правим ИКСИ в България, в клиника Щерев. Там проявиха много разбиране когато им казах, че съм за малко в БГ и, че бихме искали да направим процедурата през август. Лена, колко време престой да планираш много зависи от това каква точно процедура ще правите. имаш ли възможност преди да дойдете и двамата да направиш една консултация, за да се уговорите с доктора ти какво ще правите точно? Съгласна съм с albenanedelcheva, особено като казваш, че с изследванията ви всичко е наред, може би не ин витро, а обстойни прегледи и изследвания за диагностика да се направят. на мен освен кръвните изследвания (хоромони в първите два цикъла на цикъла ми), гледаха и как се държат яйчниците по време на овулацията. но това е доста стандартно, така, че предполагам и при теб са го правили. Успех и пиши как върви.
имам едно питане, което вероятно е малко глупаво, но може ли някой да ми даде надежден линк с инфо за икси, ин витро и качество на сперматозоидите на английски. наясно съм, че мрежата е пълна с информация, но тъкмо в това ми е проблемът. благодаря ви.