Дано са здрави всички деца за да спокойни и майките им (и бащите де).
Ние изкарахме тежки 8 дни. Още продължават болестите но вече поне отшумяват.
Пръв се разболя Дани, после зарази Алекс и Ники. Незнаех кога е ден и кога нощ (не, че като за здрави много се спи, но сега разбрах какво е да си поспиш 3 часа без прекъсване:) ) На момчетата им се размина сравнително леко, ако изобщо може да се каже, че е леко. Никол обаче се запозна с урбазона и вентолина, че и антибиотик подкарахме разбира се:) Направи бронхиолит и бяхме на крачка да ни вкарат в болница но... и този път късмета не ме остави. В петък вече не издържах и се обадих на майка ми да дойде да ми помогне защото бях на предела на силите си а и вероятноста за постъпване в болница ме стресира допълнително.
Днес бяхме на преглед и за радост хрипчетата са изчезнали. Антибиотика си е свършил работата. Продължаваме да се лекуваме но вече се виждат едни по-усмихнати и здрави личица:) Е..., първата ни болест е факт. Сега гоолямо мислене мисля как се предотвратява заразяване на здраво дете при друго болно в къщи? 2 дни след като всички бяха болни се усетих, че освен да държа Дани в различна стая трбваше да не давам на Ники и Алекс да играят и лапат играчките след него
Уча се де:)
Цяла вечност не съм влизала в Зачатие и сега немога да се спра:)
Дано този месец всички са здрави и да имате едно прекрасно синьо лято:)
Еххх, каква бяла птица съм:) Забраих да споделя най-хубавото:) Никол вече не е житената питка а е зайко:) Малко неусетно и се появиха 2 зъбчета и сега езика е непрекъснато изплезен или върху тях:))))))))