0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво им става на bTV?
« Отговор #20 -: Юли 30, 2010, 18:09:12 pm »
А дали Бтв ще изкоментира това? http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=560443
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #21 -: Юли 30, 2010, 20:04:39 pm »
Може би като стартираха, водени от чуждестранни собственици се опитваха да правят нещата както трябва. но видяха, че и иначе може. Така както правят другите. И така набраха инерция, че вече нищо не може да ги спре.
Жалко, много жалко.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #22 -: Юли 30, 2010, 20:06:32 pm »
За мен бтв се превърна в таблоид....както и повечето български медии. Болшинството от тях боравят със слухове и клюки, а не с факти. Направо ми се гади от тях. Новини гледам адски рядко...Ядосвам се на глупостите, с които ни занимават.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #23 -: Юли 30, 2010, 22:12:34 pm »
БТВ (!?) дгд :lol:, да са ни живи и здрави децата и докторите дето ни помагат да ги имаме!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #24 -: Август 02, 2010, 14:43:25 pm »

Аааа, то и това може да се изкоментира негативно, примерно, колко пари ше идат сега за детски и за майчинства, не е като да не може...

Иначе никой не се занинава с фиктивните болнични, където наистина изтичат парите на НОИ...
« Отговор #25 -: Август 02, 2010, 14:59:23 pm »
Нещо от типа може да е
"Х броя двойки близнаци, заченати по метода ин витро ще получат по 2400 лв, за тризнаци съответно 3600 лв. Помощтите са за раждане и отглеждане на дете до 1 г. казаха от социалното министерство. ... Отделно някои от семействата ще получават увеличените семейни помощи за отглеждане на деца."

Преди да пусна темата наистина бях афектирана. В една и съща вечер по бтв представиха тази "новина", а в късните новини по НОВА детайлно обясняваха някаква как родила четвъртото си дете без да усети. За който е пропуснал втората новина - по-добре да не търси  osi_15
« Последна редакция: Август 02, 2010, 15:01:50 pm от *vera »
*
« Отговор #26 -: Август 02, 2010, 15:03:21 pm »
Хей, много сте продуктивни, ще вземат да ви се обадят от Бтв-то за репортерска работа :wink:
*
« Отговор #27 -: Август 02, 2010, 16:33:06 pm »
Ами...какво да им става на Btv, освен че са кофти телевизия с некадърни и некомпетентни репортери, или още по-лошото - кадри съзнателно правещи тенденциозни репортажи и "новини". Следя темата тук от самото начало и все повече ме хваща яд, като гледам линковете и отзиви из нета, ама какво от това... Въобще е нагло да се споменава "колко струвало на държавта" каквото и да било свързано с раждането и оцеляването на българчета, особено пък на желани деца, които ще бъдат гарантирано отглеждани в максимално добра семейна среда... Нагло и безсрамно! Всички знаем колко пари и време коства на повечето тук въобще, да стигнат до ин витро, което евентуално да се поеме от фонда, ама за това нито дума нали? Черен пазар на яйцеклетки? Бреййййй. Ами защо бе аджеба не оправите нещата, та да има легален и лесен начин да се купуват яйцеклетки а? Или да се дарят? Защото никой не го е...
И слепите и глухите разбраха как една жена на възраст подходяща за баба - станала майка и колко струвало на данъкоплатеца нейното "безотговорно своеволие". Не бяха новини, токшоута, репортажи, статии... Как пък един от тези "велики" журналисти не си направи труда да заснеме и разкаже "масовия случай", а не твърде спорния прецедент? Искам Миролюба Бенатова да ми каже в национален ефир, как да си осигуря донорска яйцеклетка, ако нямам свои по независещи от мен причини? Не й го пожелавам, ама да я питам аз, тя какво ще прави, ако е в подобно положение а? Ами , ако няма пари...?
Обществото си пи ракията и хапва летни салатки, докато ни разказваха как едно "мамче" родило четвърто дете във външна тоалетна без да разбере и държавните служби вадиха бебето от екскрементите /което естествено не струва пари нали/, ама нищо... Сеирец някакъв. Същото общество обаче, е потресено колко му струва едно ин витро бебе в неонатологията, бебе за което някой се е борил с години и е продал и това което няма само и само да се сдобие с дете и да го гледа качествено...
Каквато държавата - такава и "журналистиката" де.
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #28 -: Август 27, 2010, 00:11:12 am »
Наистина какво им става на тия от БТВ  8O
Не стига, че един път вече ни се наложи да гледаме бозата наречена Деца по каталог и Донори на гени ами сега и ще я повтарят тази събота и неделя  osi_12 Не мога да разбера няма ли с какво друго да се захванат ами са почнали да пият кръв от и без това обезкървените ни тела.Как изобщо заспиват тези хора незнам  :balk_144:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #29 -: Август 27, 2010, 11:42:21 am »
Наистина какво им става на тия от БТВ  8O
Не стига, че един път вече ни се наложи да гледаме бозата наречена Деца по каталог и Донори на гени ами сега и ще я повтарят тази събота и неделя  osi_12 Не мога да разбера няма ли с какво друго да се захванат ами са почнали да пият кръв от и без това обезкървените ни тела.Как изобщо заспиват тези хора незнам  :balk_144:

И аз като видях анонса вчера и ми се сгади.
Миналия път не можах да си намеря място няколко дни заради излъчения материал.
Сега просто няма да го гледам. Не ми трябват повече отрицателни емоции и без това си имам достатъчно страхове.
Но това, което правят е отвратително.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #30 -: Август 27, 2010, 22:06:24 pm »
Мине се не мине и някой се изсере звучно!
Току видях отново тази помия отново... бляк.
« Последна редакция: Август 28, 2010, 00:02:37 am от evro »

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #31 -: Август 27, 2010, 23:29:42 pm »
Повтарят, ако случайно някой непросветен е пропуснал, да му отворят очите.  :x

« Отговор #32 -: Август 28, 2010, 15:13:58 pm »
По темата за недоносените бебета - моето дете (Михаела) също е недоносено, макар че не е заченато чрез АРТ.
Тяхното лечение в неонатологичните отделения на болниците не струва нито 15 000, нито 3 500, а тези суми могат да варират и зависят от състоянието и степента на недоносеност при съответното бебе.
При нас се наложи да заплатим лечението на детето, което престоя 29 дни в болница. Първоначално ни бяха направили сметка за 3500 и нещо, но след като възразихме за някои неща, я намалиха на 2441лв. и стотинки. Имам я съвсем подробна, пише ред по ред кое лекарство колко струва, колко игли и спривцовки са използвали и т.н. Пазя си я! Спомням си, че препаратът Сърфактант, който е за белите дробове при недоносени струваше 680лв. Детето ни беше интубирано само два дни, така че, първите 2 дни се водят интензивен престой и ни струваха по 80лв., а останалите 27 дни си беше в кувьоз, но с обикновен престой.
Така че, очевидно обобщения от типа "Всяко недоносено струва 15 000 на държавата" са неверни и манипулативни!

А относно бТВ, и друг път съм писала, че не ги гледам особено. Не гледам новините им, както и сутрешния им блок, те са си към една дирекция и без друго. Намирам ги за манипулативни. Те не представят всички гледни точки, както твърдят в авторекламите си, а напротив.
Да, например, в момента гледам сериала "Отчаяни съпруги", харесвам и сериала "Стъклен дом", гледам с удоволствие "Комиците" и "Аламинут". Но до тук.

Старая се да не гледам репортажи и предавания, които ще предизвикат негативни емоции у мен, ще ме разстроят и ще ме разплачат. За целта ползвам дистанционното.

Момичета, не гледайте отново онази жълта помия, която ще ви разплаче!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #33 -: Август 28, 2010, 15:52:33 pm »
Това е трети път да го повтарят. Предния месец го повтаряха по БТВ Синема,
като пълнеж между филмите. :x
« Отговор #34 -: Август 28, 2010, 19:30:07 pm »
Това е трети път да го повтарят. Предния месец го повтаряха по БТВ Синема,
като пълнеж между филмите. :x
Сигурно за да оправдаят хонорара на топ журналистката Бенатова, експлоатират "произведението" й максимално.
*
Предаването по БТВ
« Отговор #35 -: Август 28, 2010, 19:55:12 pm »
Възмутена съм от предаването, което са направили БТВ. Неможеш да съдиш никой. Сигурна съм, че никой от тях не е минал по пътя покойто ние сме минали. Неможеш да съдиш донорските програми. Ако искат БТВ могат да предложат да осъдят на смърт всички нас бездетните - според тях ние не заслужаваме да живеем, ние не заслужаваме да имаме деца. възмутена съм. Извинявайте че пиша несвързано, но в момента гледам и немога да повярвам какво говорят.
*
Re: Предаването по БТВ
« Отговор #36 -: Август 28, 2010, 19:56:14 pm »
Според тях ние сме богати, и нашите съпрузи много искат ние да имаме деца и затова си ги купуваме. Ужас
*
« Отговор #37 -: Август 28, 2010, 19:59:58 pm »
Предаването се казва "Каталог за деца" - много съм обидена от всичко, което чух. Изкараха ни престъпници, при това богати, които вземат донорския материял "на красиви бедни и нещастни моммичета".
« Отговор #38 -: Август 28, 2010, 20:07:20 pm »
само човек който не е преживял това,не може да оцени какво е!!!!
Не искам да го пожелавам на никой, но това е най-големият ужас и изпитание за всеки човек!!!!!!Иска ми се авторите от БТВ да се поставят на наше място и чак след това направят предаването обективно. Защото от 3 мил. активно население в България, 250 хил имат репродуктивни проблеми. 
« Отговор #39 -: Август 28, 2010, 20:25:48 pm »
аз също съм от потърпевшите, но момичета в казаното има и доста истина. Това е игра с гените, трябва да сме обективни........поне до колкото можем.