0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Какво им става на bTV?
« Отговор #200 -: Септември 17, 2010, 07:59:14 am »
На мен ми е любопитно, лекарите които се възмущаваха от филма, какво мислят да направят или да не правят. В смисъл, че ни трябва задължителна подкрепа от лекари, психолози, журналисти и прочие. Не може просто ей така Сдружение Зачатие, да изкочи от ефира и да се обяснява колко пошло това което направи МБ. То и кой ще ни пусне де, без подкрепа.
Аз се надявах определено на лекарското съсловие, но поради каква причина не реагират не знам, обаче искам да знам.
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #201 -: Септември 19, 2010, 22:51:18 pm »
според мен някой трябва да поеме контрола (и отговорността) за кампанията.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #202 -: Септември 20, 2010, 22:58:09 pm »
Кой?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #203 -: Септември 21, 2010, 01:21:48 am »
след като не можахме да се организираме спонтанно тук във форума - да се съгласим около действия и да си разпределим кой какво да прави, явно имаме нужда от организация, затова и аз и друг член на форума споменаваше Сдружение Зачатие като юридическо лице и организация, която ни представлява. Тъй като аз лично не съм член на сдружението не мога да се обърна към тях с предложение да станат организатор на отговор/реакция или кампания.

ако вие се сещате за друг вариант - пишете, но изглежда, че ни е много трудно да излезем от уюта на форума (а тук наистина е уютно и сме си съмишленици) и да се въвлечем в повече или по-малко директна конфронтация (опровержение, информационна кампания).
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #204 -: Септември 21, 2010, 01:47:19 am »
Всеки потребител може да дава предложения. Има дори съответен подфорум.
Сдружение Зачатие е юридическо лице, да, но това е организация, представляваща и защитаваща интересите на пациентите с репродуктивни проблеми, т.е. Зачатие - това сме всички ние :wink:
Не е въпросът да водим борба на всяка цена, а да избираме битки, които все пак не са обречени :wink: Аз си мисля, че вече е малко късничко за реакция, а и както по-рано казах, нужна е солидна подкрепа от уважавани специалисти. В противен случай, може и да влошим положението и да излезе, че сме наистина луди богати баби, дето грачат, за да се защитят.
Когато е имало смисъл и начин, Сдружение Зачатие винаги е реагирало своевременно и ефективно - справка - 62 годишната русенка. Тогава обаче имахме изричната подкрепа на БАСРЗ.
Понякога е по-добре да оставиш жълтата помия да остане в забвение, отколкото да ровиш и да разнасяш вонята. Това е личното ми мнение.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!