0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Какво им става на bTV?
« Отговор #120 -: Септември 02, 2010, 15:14:21 pm »
Не мисля че има поръчител, по-скоро съвсем случайно парцала на ЛФ е попаднал в ръцете на МБ и ето ти шедьовър.

Въпреки че имам резерви към казаното за Якентро се радвам че ще си търсят правата и ако наистина имат погазени такива, ще се радвам двойно повече ако стане публично достояние. Лично аз ги поздравявам и аплодирам за това което правят за семействата с репродуктивни проблеми. Врата до врата живеем с едно "солунче" и всеки ден благоарим на Бога за това че имаме нашите рожби! А ЛФ, МБ, АсънаМъ... ДГД. :P

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #121 -: Септември 02, 2010, 15:21:12 pm »
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #122 -: Септември 02, 2010, 15:40:09 pm »
:lol: ми така де!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #123 -: Септември 02, 2010, 19:51:03 pm »
вижте, ако ще правим нещо, нека направим цялостна кампания не само срещу филма, а около темата

1 Отворено писмо до бтв, ЛБ, останалите медии, вестници по типа на Капитал, 24, труд, институциите, които са въвлечени в работата по АРТ, съсловни организации - на лекари, на акушери, ембриолози, пациентски организации, орг за защита човешките права, тъй като това е дискриминация и налагане на негативни нагласи срещу голяма група хора (двойки, не само жени), европейски и световни орг по АРТ, както професионални така и пациентски, може да изглежда малко пресилено, но подкрепата няма да ни е излишна

2 да поканим журналисти на среща, включително и много мило и ЛБ, за да си говорим с тях и да им обясним каква е нашата реалност

3 фейсбук страница където да се дебатират тези неща дето си ги говорим тук и, която да стигне до хора, които вероятно досега не са били в досег с този проблем

4 протести, даже по-добре шествия или хепънинг пред бтв, Бойко Б, който си решим

нека не излизаме само и единствено от позицията да я "разкатаем", макар много да ни се иска, за да можем да постигнем повече и да излезем от образа на "изкукуригали богати женки"

сигурна съм, че имате и други идеи,но нека направим цялостна стратегия, за да има ефект и нека е скоро, защото ще се забрави
*

evro

• 5167
« Отговор #124 -: Септември 02, 2010, 20:34:17 pm »
вижте, ако ще правим нещо, нека направим цялостна кампания не само срещу филма, а около темата

1 Отворено писмо до бтв, ЛБ, останалите медии, вестници по типа на Капитал, 24,...

ЛБ?! - интересно Людмила... Бенатова... :lol: :lol: :lol:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #125 -: Септември 02, 2010, 20:51:14 pm »
извинете, грешката вероятно не е само техническа, след като в целия този "стратегически тон" обърках името на жената :oops:

а иначе какво мислите?
*

evro

• 5167
« Отговор #126 -: Септември 02, 2010, 21:25:16 pm »
извинете, грешката вероятно не е само техническа, след като в целия този "стратегически тон" обърках името на жената :oops:

...

Получи се много добре даже! :D

Те осмислят живота ни!

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #127 -: Септември 02, 2010, 22:56:40 pm »
Ооооо да и онова чудо Людмила Филипова!
Аз не коментирам тук , че ще ме  баннете за цветущи епитети и сравнения,но  ако някой от авторите на филма чуе мъжа ми кви ги реди по техен адрес.......мани , мани  :oops:
« Последна редакция: Септември 02, 2010, 22:58:28 pm от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
« Отговор #128 -: Септември 02, 2010, 23:05:57 pm »
Такова нещо е правено нееднократно - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=179&Itemid=23&limit=20&limitstart=0
Тук можеш да разгледаш - кръгли маси, отворени писма, благотворителни инициативи, концерт, брошури /разпространявани на ДРЗ и по АГ кабинети/, дебат в НС, кръгла маса, семинар в ЕП и т.н.

И аз искам нещо да се направи, ама и се чудя какво повече може да се направи. Не се е спирало да се работи в тази насока, обаче жълтото си е жълто - на него веднага се обръща внимание, него хората го запомнят :?
*
« Отговор #129 -: Септември 03, 2010, 00:09:37 am »
Ужас, вижте я - това го бях пропусала. Дори чисто от литературна гледна точка стилът й е кръгла нула. Гнусна и мръсна история ... И това е майка...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=510655
Тези двете са надушили тема и трупат ли трупат актив и рейтинг със съчинения свободен стил врели некипели.
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 00:20:12 am от cygnus »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #130 -: Септември 03, 2010, 00:14:38 am »
Дони, аз затова казах, че според мен това от вестника е по-лошо и от филма.
И аз съм го пропуснала "тогава". И по-добре.
*
« Отговор #131 -: Септември 03, 2010, 00:15:50 am »
матката се била стимулирала
еднояйчните близнаци били клонинги
абе тва младото поколение само часовете по литература ли е посещавало?
а 24 часа нямат ли си ресорни редактори да проверяват какво публикуват?
« Последна редакция: Септември 03, 2010, 08:10:39 am от cygnus »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #132 -: Септември 03, 2010, 00:44:02 am »
абе тва младото поколение писатели само часовете по литература ли е посещавало?
Да бе да, посещавали те, по-скоро някой кръжок по научна фантастика :lol: :lol: :lol:
Те ако бяха посещавали поне часовете по литература, щяха евентуално да са мааааалко по-грамотни.....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #133 -: Септември 03, 2010, 09:07:36 am »
Цитат
А желанието за повече и качествени ембриони е довело дотам, че по химичен път ембрионът вече се разделя на няколко еднояйчни близнаци, които да се раждат от различни родители.
Ей такова нещо не бях чувала 8O.
Научна фантастика + жълта белетристика = жалък опит за литературно произведение.

Не мога да го прочета до края...колко извратен мозък трябва да имаш за да напишеш това...
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #134 -: Септември 03, 2010, 09:36:15 am »
Аз го прочетох, отвратително невежество. И невероятна наглост.
Даже и коментар написах, макар че то това писание направо оставя без думи.
По-добре да не бях чела...
Оня ден съседката(иначе много добра жена, мила и услужлива) беше гледала въпросното предаване. Тя е наясно, че дълго чакахме детето си, но не знае че е ин витро. И ми казва:"Добре, че успя да забременееш, че гледай какви работи стават. Тия деца дето ги създават са против природата, пък виж ти какво хубаво детенце си роди."
Честно, щях да се разрева. Опитах се там нещо да и обясня как стоят нещата всъщност и че филма е пълна бесмислица. Ама обречена кауза, жената е убедена.
И като си помисля, че тя не е единствена...
*

Zai

• 955
  • Вкъщи сме вече 4 заека!
« Отговор #135 -: Септември 03, 2010, 10:08:10 am »
Ужас, вижте я - това го бях пропусала. Дори чисто от литературна гледна точка стилът й е кръгла нула. Гнусна и мръсна история ... И това е майка...
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=510655
Тези двете са надушили тема и трупат ли трупат актив и рейтинг със съчинения свободен стил врели некипели.

Не мога да разбера само защо и на тази, и на Миролюба най-големият им дерт е не, че ДНЕС в БГ има хиляди бездетни двойки, а, забележете, че някой красив ден детето от донорски ембрион евентуално можело да се ожени за брат или сестра?!!!

Спермограма - задължително с морфология по Крюгер и САМО в клиника по репродуктивна медицина!
*
« Отговор #136 -: Септември 03, 2010, 10:19:07 am »
Момичета, прочетох всичко до край - това е невероятна гнусотия.
НЕ можем да останем безучастни, ако останем - това означава, че всичко е истина и тия двете ще продължават да пишат долни и неграмотни инсинуации, да правят неверни внушения и да настройват обществото срещу жените с репродуктивни проблеми.
Това е недопустимо - не можем повече да мъчлим!
Тука може да си се възмущаваме пожеду си колкото си искаме, но така едва ли нещо ще постигнем!
*
« Отговор #137 -: Септември 03, 2010, 11:21:56 am »
"Днес не е нужно да можеш да заченеш и още по-малко да се бориш с години да си осиновиш дете - можеш просто да си го избереш по каталог и купиш в интернет."  8O  8O  8O

Разбрахте ли сега каква била работата?!! След като го изчетох това /на почивки/, ми дойде наум онзи израз: "Боже, прости им те не знаят какво говорят!"...аз обаче не съм Господ и не от прошка и редактор имат нужда някои хора, ами от психиатър и един хубав бой.  :x  Да, може и да е несъвършено законодателството в областта, да бизнес е все пак, ама не е начина да обърнеш внимание върху тези неща, като изкарваш двойките с репродуктивни проблеми някакви застаряващи луди с криминални наклонности.
Няма да пиша какво точно мисля, че наистина ще е за триене и перманентен бан...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*
« Отговор #138 -: Септември 03, 2010, 13:00:19 pm »
"Днес не е нужно да можеш да заченеш и още по-малко да се бориш с години да си осиновиш дете - можеш просто да си го избереш по каталог и купиш в интернет."  8O  8O  8O
След 5 неуспешни процедури (май може и повече да са), от които 2 с донорски яхцеклетки искам и аз да си купя!!!  8O 8O 8O
Моля госпои'ца Бенатова и Л. Филипова да ме светнат къде точно ги продават???
Момичета, защо не сте казали досега бе, как може такава ценна информация да не сте я публикували още в сайта! Ще има  osi_6
*
« Отговор #139 -: Септември 03, 2010, 13:17:02 pm »
След 5 неуспешни процедури (май може и повече да са), от които 2 с донорски яхцеклетки искам и аз да си купя!!!  8O 8O 8O
Моля госпои'ца Бенатова и Л. Филипова да ме светнат къде точно ги продават???
Момичета, защо не сте казали досега бе, как може такава ценна информация да не сте я публикували още в сайта! Ще има  osi_6

Е, за какво да я публикуват в сайта? Ами то направо сайта си е за закриване явно - щом можем да си напазаруваме деца по интернет, това борбата за дете, зачеването на дете и чакането с години са някаква архаична история...ама нали сме прости и изостанали та разбрахме последни цъ цъ.  :? Отивам да си закупя едно момиченце сега от и-бей, че съм богата и скучая нещо - искам да имам "пълния комплект". Даже може да купя и някое детенце за Коледа като подарък на "изостаналите" си приятелки, дето от чиста проба малоумие /явно/ са в твоето положение Танита. И това да беше писано във вестник "Лечител" - да го стопля някак си, ама в един от най-тиражните ежедневници...
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!