0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Базална температура
« -: Юли 29, 2010, 14:57:04 pm »
Базалната температура ми е 37 градуса възможно ли е при неспукам фоликул базалната температура да стои висока или при фоликул който се пука. мисля че не е нормално сутришната ми е базалната температура да са 37 градуса при положение че последния ми цикъл бе на 12.07 . питам просто информативно
Re: Базална температура
« Отговор #1 -: Юли 29, 2010, 15:00:29 pm »
Според мен е съвсем нормално в този период ( 17 дни след начало на М) БТ да е 37 ..няма нищо странно

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #2 -: Юли 29, 2010, 15:05:08 pm »
Абе, момиче! На теб колко пъти трябва да ти се каже? Колко пъти да ти обясняваме едни и същи неща. Вече прекаляваш. След като не желаеш да забременяваш, то мястото ти не е в този форум.

ТОЗИ ФОРУМ Е ЗА ДВОЙКИ С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ, Т.Е, ХОРА, КОИТО ДАВАТ МИЛО И ДРАГО ДА ЗАБРЕМЕНЕЯТ!
Още колко пъти трябва да ти го напомним? Моля те, спри се, защото това е адски неуважително към потребителите. Ако продължаваш с тъпите теми, ще получиш време за размисъл. Джам вече ти даде линк, където да четеш и да се образоваш. Вместо да задаваш малоумни въпроси, вземи прочети малко из форума, има предостатъчно информация.
И моля те, в бъдеще използвай презервативи на всяка цена, защото не ми се иска следващия месец отново да цъфнеш тук и да се вайкаш!

Извинявам се на всички за тона, който използвам, но вече не издържам!
Заключвам темата.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #3 -: Юли 29, 2010, 15:05:38 pm »
Според мен е съвсем нормално в този период ( 17 дни след начало на М) БТ да е 37 ..няма нищо странно

а кога трябва да спадне понеже вечер се вдига на 37,2 дори