0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Фе
« Отговор #80 -: Септември 18, 2010, 11:23:32 am »
Момичета, температурата взе да пада... гадост. Май още един хубав цикъл ще си отиде напразно при мен  :(

« Отговор #81 -: Септември 18, 2010, 11:41:03 am »
Здравей Фе!
Та и аз да кажа мисля че увото ти е било на 17 ден  :)
И този спад не е толкова страшен,утре може да те изненада и да се вдигне,докато я няма онази чума  :witch: има надежда.Стискам палчета  :crossfingers:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #82 -: Септември 18, 2010, 12:49:05 pm »
Дано си права  :) Благодаря за окуражителните думи, наистина, ще видим и утре как ще е.

*
« Отговор #83 -: Септември 18, 2010, 13:58:13 pm »
Миличка много е рано за М. и това не спад
Успех и не губи надежди  :wink:
« Отговор #84 -: Септември 18, 2010, 14:15:29 pm »
графиката ти е страхотна Фе
успех  :bighug: :balk_602:
*
« Отговор #85 -: Септември 20, 2010, 10:20:41 am »
Сладурки, наистина хубава графика, ноо.. вече е все надолу.
Уж половинката поне се нави като ми дойде да направи едно изследване на неговите човечета. То и мен малко ме е страх, дано да няма проблем при него, знаете, че там са ми опасенията основно.

Женя, Льони и всички останали, които ме следите  :bighug:

« Отговор #86 -: Септември 20, 2010, 12:37:08 pm »
Айде да се наредя и аз със  :crossfingers:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #87 -: Септември 21, 2010, 14:36:44 pm »
Съжалявам Фе, дано този цикъл стане мноооого дълъг и да завърши с един хубав бебешки финал .

*
« Отговор #88 -: Септември 21, 2010, 17:24:35 pm »
Ами, когато стане- тогава  :wink: . Може би пък трябва да сме по-търпеливи, не винаги става от раз. При нас досега са три месеца. То с тази температура бяха ясни нещата, сега няколко дни гадост и после с нови сили  8)

Йоли, дано и при теб скоро има положително развитие, следя те да знаеш  :Р

« Отговор #89 -: Септември 22, 2010, 09:49:52 am »
Фе, мила, и аз чакам да ме навести вещицата..пък дано с теб и Йоли от другия месец бременеем заедно.. :)
Целувки

*
« Отговор #90 -: Октомври 25, 2010, 11:43:22 am »
За протокола- отбелязвам 4 месеци на опити, сега започва петия - моля се да стане тогава, когато е най-добре /не си слагам срокове, не държа да стане веднага- просто да стане някой хубав слънчев ден/. Колко голяма ми изглежда сега крачката от едната до двете чертички  :wink:

« Отговор #91 -: Декември 21, 2010, 19:18:49 pm »
Фе,ами хайде направи си тестче де.Виж колко много съвпадения  :crossfingers:
[/url]
« Отговор #92 -: Декември 21, 2010, 20:20:23 pm »
Хайде миличка чакаме те утре на отчет  :) :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #93 -: Декември 22, 2010, 09:25:59 am »
Чакаме да чуем новините.Има ли  :bfp:??
*
« Отговор #94 -: Декември 22, 2010, 10:33:36 am »
Милички, благодаря, че ме следите - ако устискам и утре не направя теста, обещавам в петък да се отчета  :D

При всяко положение ще измеря поне БТ утре и да ви кажа днес тази температура ми подейства като положителен тест направо! Все пак е 33 ден, а е много висока, май май ще изскочи зайче  :lol:

Краси, ама ако пък е станало, направо ще сме като близначки с теб този месец  :P

Много целувки на всички.. ох, такова ми е едно развълнувано..

« Отговор #95 -: Декември 23, 2010, 09:28:53 am »
И тук да кажа че много се радвам  :bighug: най хубавия коледен подарък  :bori_023:
И да се пазиш много,само такива новини от тук нататък  :bighug: :cheerleader:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #96 -: Декември 23, 2010, 09:58:26 am »
Милата тя-Честито,честито!!Направо ме разплака с нетърпение чаках твоят тест!Желаяти най-веселата Коледа и безпроблемно бременеене :cheerleader:
*
« Отговор #97 -: Декември 23, 2010, 10:46:04 am »
Благодаря и тук, Бебешорче, Тити - много ме трогна, че с такова нетърпение си чакала да кажа какво става  :D Много ви прегръщам и двете!

Знаете колко месеци на очакване бяха, този е шестия, знаете през какви емоции се минава и че и след теста емоциите тепърва започват.. Дано всичко да е наред и оттук нататък! Пожелавам го и на себе си и на вас, милички!

А аз се чудех защо напоследък съм толкова чувствителна и наскоро имах една вечер дето плаках и не можех да спра, а беше дреболия, чак половинката се зачуди, а на мен цялата ми възглавница беше мокра  :lol:

« Отговор #98 -: Декември 23, 2010, 11:27:58 am »
Фе,и тук тихичко честито от мен,мила.Много,ама много много се зарадвах.Хехе,двете ще раждаме по едно и също време :) Прегръщам те силно,миличка и много да се пазиш!!!
[/url]
« Отговор #99 -: Декември 23, 2010, 13:23:56 pm »
Браво Фе, браво на теб, честито и от мен, леко и безпроблемно бременеене
 :bighug: