0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на Фе
« Отговор #60 -: Август 19, 2010, 21:20:32 pm »
Е и аз да взема да ръсна малко вируси а  :D  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
Моите все още са с неизяснен произход  :lol: ама каквото дойде де-няма да го връщам  :wink: Много успех миличка и да знаеш слушай бременелките-имаме усет за хубави графики :):)
*
« Отговор #61 -: Август 19, 2010, 22:19:49 pm »
Взимам си от всички вируси /и препращам на другите нуждаещи се/  :D

Иначе, Феди, мисля, че овуто си беше на 19 ден, и фертилити фр така ми го отчете- нали се гледа нещо като повишението след О да е до стойност по-голяма от всеки от предишните 6 дни, затова така. А и аз съм с дълъг цикъл по начало, логично е да е късна О. Ще видим, малко още остана, иначе съм се поопъпчила типично като пред М. Лека нощ от мен и до утре  8)

*
« Отговор #62 -: Август 20, 2010, 08:02:11 am »
Фе,когато решиш  :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #63 -: Август 20, 2010, 09:46:45 am »
Пу-пу :crossfingers:
*
« Отговор #64 -: Август 21, 2010, 17:17:10 pm »
Благодаря за стиснатите палци- милички, няма да е този месец обаче. Вчера вечерта дойдоха неканените гости.

Целувам ви всички!

« Отговор #65 -: Август 25, 2010, 21:11:20 pm »
Нов месец с нови надежди мила.Айде бързо изпращай  :witch: и се захващайте на работа,пък току виж и резултата накрая е този,който всички чакаме  :babyflips:. :bighug:

« Отговор #66 -: Септември 01, 2010, 09:57:46 am »
Браво Фе, срахотни сте и хич не се шегувате със сърчицата, упорит труд влагате и ще бъдете възнаградени  :lol:
*
« Отговор #67 -: Септември 01, 2010, 10:55:10 am »
Хаха, Цвети, нали знаеш - в дните, когато не се очаква да стане и си правиш сърчица за удоволствие, си се подреждат самички  :lol: Ние даже уж мислехме този месец да не правим опити /заради това, че ни предстои голям ремонт и докато свърши висим общо взето във въздуха, не сме достатъчно самостоятелни/, но както става обикновено като уж решаваш нещо пък то става друго...и така, накратко мисълта ми беше, че хич не са планирани и като гонене целенасочено на яйцето, просто така се случи тия дни  8)

А иначе- след като предния месец не стана с тоолкова сърца, реших този месец даже да ги поразредим около ову-то, ако разбира се хвана кога е /че да има читави човечета/. То и сега температурите ми са доста ниски, но пък ми се струва рано още за ову, може би някъде към края на седмицата ще е  :)

*
« Отговор #68 -: Септември 14, 2010, 10:42:40 am »
Момичета, ще се радвам ако някой хвърли едно оченце на графиката ми дотук за коментар  :D Чудя се малко дали О е била на 17 или 20 ден. Благодаря ви предварително за мненията  :)

*
« Отговор #69 -: Септември 14, 2010, 12:15:19 pm »
миличка аз постоянно ти наглеждам графиката и да ти кажа честно аз моята немога да разчета и не съм особено сигурна, но според мен ову. е била на 19-ти ден от МЦ, съдейки и по предишните ти графики, но пък ако погледнем и от друга страна БТ се покачва обикновено до 5 дни след ову, което пък следва, че може да е била и на 17-ти ден.Хубавото е, че и в двата случая си имате сърчице и сега залагаме палците до финала дано се е получило  :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #70 -: Септември 14, 2010, 12:55:08 pm »
Аз съм за 20-ти ден :ask:
« Отговор #71 -: Септември 14, 2010, 13:08:08 pm »
От 17 до 20 може да е всеки  :D Но имаш сърца и на 17 и на 19, те покриват и четирите дати, така че броим две седмици и  :crossfingers:

*
« Отговор #72 -: Септември 14, 2010, 15:35:01 pm »
Нещо ме съмнява този 11 ден :D Дали пък нее било тогава?!?Най-голяма разлика  в t май има там.Ще тии стискам палци да е станало бебо. preggo
« Отговор #73 -: Септември 14, 2010, 15:49:44 pm »
Графиката и всичко е супер :) Стискам ти плаци :):)

*
« Отговор #74 -: Септември 14, 2010, 15:55:59 pm »
Благодаря, момичета  :D Много сте милички всички. Аз все си мисля, че е или 17 или 20 ден, по-скоро 20, но ще видим. Поне ми се струва, че като цяло температурите са добри /сигурно защото не се вманиачавам този месец толкова  :lol: /

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #75 -: Септември 14, 2010, 17:56:30 pm »
По-скоро 19 ден.Ако това беше моята графика щях да съм сигурна 99% че е била тогава.Но аз такива хубави графики-нямам.Желая късмет когато и да е била не е важно,важно е резултата да е на лице. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
  <br />
*
« Отговор #76 -: Септември 14, 2010, 19:51:52 pm »
Привет Фе!Аз мисля ,че ову е на17 ден -успех имате сърчицата така,че :crossfingers: :bfp:

*
« Отговор #77 -: Септември 15, 2010, 07:02:38 am »
Привет Фе :)

И аз предполагам, че Ову е било на 17ти ден!! Застискала съм палците отсега :crossfingers:!!

« Отговор #78 -: Септември 15, 2010, 14:27:35 pm »
Късмет Фе :) С теб смееее

*
« Отговор #79 -: Септември 15, 2010, 15:10:59 pm »
Мерси на всички за предположенията, още няколко дни и ще се види наистина важен е резултата  :D А аз да ви кажа даже не се бях усетила, че вече е ден 27  :lol: ама по-добре така, да не се вживявам прекалено, така по-лесно се чака. Някъде около седмица и ще се види този месец.

Целувам ви!