0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на Фе
« Отговор #40 -: Август 18, 2010, 09:36:38 am »
Благодаря Мони, Оли  :bighug:

Уф, да ви кажа честно си мисля, че часът на истината наближава- снощи имах ПМС усещане, схващане в единия крак както когато ми идва, издут корем, криво ми е и за капак- една-две пъпки, които ми излизат на челото винаги като предвестник на М  :? При всяко положение, опитвам се да гледам спокойно на нещата, и да не е станало този път не е края на света, единствено обаче леко се подхранва страха ми, че може да сме с мъжки фактор  :? Снощи приятеля ми каза, че като е видял тези малки издайнически пъпки на челото ми и също си е помислил, че ще ми идва. Та така, съвсем скоро ще разберем.

« Отговор #41 -: Август 18, 2010, 09:39:07 am »
Много стиснати палчета и от мен за един добър финал.

« Отговор #42 -: Август 18, 2010, 09:58:51 am »
Спокойно, температурата ти не пада (и дано не падне), а за ПМС-то всички знаем, че го има и при бременност, дано е станало бебчето ви
*
« Отговор #43 -: Август 18, 2010, 10:42:00 am »
Фе, дано БТ се задържи висока! Много често бременните симптоми започват с ПМС, Надявам се да сте успели!  :goodluck: :bfp: :hug2:

« Отговор #44 -: Август 18, 2010, 16:52:38 pm »
Чудна БТ имаш мила :) Сигурна съм, че този път симптомите само ще приличат на ПМС :) Чакаме с нетърпение да ни покажеш   :bfp:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #45 -: Август 18, 2010, 19:23:52 pm »
ФЕ пожелавам ти го от сърце  :crossfingers: :babyflips:

*
« Отговор #46 -: Август 19, 2010, 08:51:04 am »
не пада,супер си е така хайде 12 ден от ову-още малко и тест :bfp: :crossfingers:

*
« Отговор #47 -: Август 19, 2010, 09:34:39 am »
Много сте ми сладки всички- БТ наистина не пада, днес е даже нагоре /пържа се в собствен сос  :lol: /

От друга страна гадните пъпки процъфтяват по мен  :lol: та са ми малко съмнителни.. Ще видим, още малко търпение  :D

Целувам ви всички

*

ioly

• 785
« Отговор #48 -: Август 19, 2010, 09:37:51 am »
Стискам палци, но не ни мъчи много още  :crossfingers: Жадни сме за  :bfp:

« Отговор #49 -: Август 19, 2010, 09:51:54 am »
Йоли, как намираш точните изрази " жадна за  :bfp: :bfp:"

Фе, чакаме с нетърпение хубавите новини :):):)..само не ни измъчвай с много чакане :)

*
« Отговор #50 -: Август 19, 2010, 09:53:58 am »
Ее, душици златни, нали ако има какво, първо тук ще го кажа... Сега чакаме- не че ми харесва и на мен, ама за да е по-достоверно.. не съм фенка на отрицателните тестове- досега имам един всичко на всичко и ми стига  :lol: :P

*

ioly

• 785
« Отговор #51 -: Август 19, 2010, 10:10:06 am »
хаахаххаха Ренка, ми де да знам, така ми дойде и ... ФЕ, браво за търпението. То ще бъде възнаградено  :crossfingers:

« Отговор #52 -: Август 19, 2010, 11:22:21 am »
Тука работата ми изглежда опечена  :D  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #53 -: Август 19, 2010, 12:00:36 pm »
Наистина ли така мислиш, Феди?? Ех, колко хубаво ми стана дори и да го прочета само  :D

« Отговор #54 -: Август 19, 2010, 13:19:14 pm »
Фе, и на мен ми изглежда опечена работата, както Феди каза :)

Страшна сила и воля се иска за това търпение, и аз мисля, че ще се възнагради :)

Целувам те многоооо :):)

*
« Отговор #55 -: Август 19, 2010, 13:36:28 pm »
Мерси миличка  :D
Аз гледам да не се настройвам, каквото и да е- ще го приема  :D
Целувки и за теб  :wink:

« Отговор #56 -: Август 19, 2010, 14:59:40 pm »
Ами аз продължавам да имам сериозни съмнения, че овулацията ти е била на 15 ден  :D Не че това има някакво значение при толкова много сърца  :) Дори и да приемем, че е на 19, това са пак 13 дни след ову! Обикновено, когато няма бременност температурата следва да пада по това време, така че...  :D Чакай да взема да ти пусна вируси за всеки случай  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

« Отговор #57 -: Август 19, 2010, 16:43:13 pm »
Хихихихии ще иамме май радостна новинка,шшшшшшттт  :P.
 Да те наръся и аз като феди че да бетонираме резултата :)  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #58 -: Август 19, 2010, 18:17:50 pm »
Миличка много ще стискам палци и няма да пускам,докато не видя 2-те черти в графиката ти  :D
*
« Отговор #59 -: Август 19, 2010, 20:58:39 pm »
Фе браво. Продължавай с тези стойности. Аз макар и прохождаща в разчитането на графики имам усещането че БТ ще се задържи така и ще ни зарадваш накрая с едни хубави  :bfp:.  :goodluck: :goodluck: :goodluck:
Е хайде да се възползвам от вирусите. Дано не се сърдиш, че си крада малко.  :D :D :D