Хм, днес никой не е писал тук.
Явно повечето сте на почивка.
Айде нещо смешно с мое участие!
Да ви кажа, в каква екшън-комедия съм се вкарала напоследък. Вчера вървях по улиците на града, бутайки количката с Косьо и носейки в ръка едни лайсни за баня, които са с 2.50м дължина.
А отдолу в количката имаше 4 ролки тапети. Екзотична гледка, а?
Днес, за по-голяма екзотичност, Косьо бе накърмен в Практикер в отдел Градинско обзавеждане, където бях седнала на един градински стол.
Това е, защото тази седмица съм без кола. Иначе си влизаме в колата, пускам климатика и така кърмя.
Миналата седмица ходих в Практикер с двамата, като Дребния виси в кенгурото пред мен, а Мишка се вози на платформата. На един завой я изсипах.
Освен това, нашата искаше да пишка на всяка тоалетна от изложените.
Даже ме разпредели, аз да пишкам на едната, а тя на еди-коя-си.
Също, искаше да си мие ръцете на всяка мивка, мина и "пусна водата" от всички смесители и т.н.
Много е забавно е с нас!
Иначе, исках да и го спестя това на Михаела и помолих една приятелка да я люлее на площадката пред тях. закарах я до там, но нашата не искаше да остане там без мен. Искаше аз да я люлея. Е, сори, ама нямаше как аз да я люлея. И така, наложи се да си я водя с мен по магазините.
Не знам, но до преди да се появи бебето, тя въобще не ме търсеше по този начин. И нямаше проблем да я оставя в детски клуб да играе сама. Правила съм го, когато имам някаква работа. Но сега много се промени. Все го дърпа бебето, не го иска да го вземаме. А ако той ревне, ме кара да го оставя да реве и да я гушкам нея. И много други такива прояви...