0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте на 8 юни ми дойде цикъла след като ми свърши цял мецец правихме без презерватив с приятеля ми като тои ме пазеше като не свършваше в мен. 8 дни преди края на месееца спряхме да имам половои контакти. цикъла ми е доста точен но този път на 29 ден от последния ми  цикъл  вместо да ми дойде се появи остра болка в левия ми яйчник която ме боля около 3 дни. на 8 юли направих наи новия модел на теста sure check streamer. показа ми втора бледа черта. на другия ден правих друг тест обикновен sure check  показа ми отрицателен резултат само една която черта леко подминава буквата ц.на 11 отидох на кръвен тест който отчете <0.10
 mIU/ml (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.) на този ден сутринта с първата урина правих пак този тест които ми изскара две черти е отрицателен след това и кръвния отрицателен.но промяната в гърдите ми тъмни плоски  и вдлъбнати зърна си остана , големи ареоли... на 12 ми дойде но бе много по леко на 1 ден не ми вървя на втори и трети повървя но на трети вечерта намаля и от тогава само прикапваше до към 5 ден.(от обилен цикъл който трае 6-7 дни) на 5 ден отидох на вагинален ехограф, даже още леко кървях лекарката каза че не вижда  нищо но ме изпрати отново на кръвен тест . отидох аз на другия ден и на този кръвен тест въпреки че кървях леко бе 5 ден от цикъла ми . резултата бе отново <0.10
 mIU/ml (< 5 - Отр); ( 5 - 20-неопределен резултат); ( >20 -Пол.) ..
след това правих пак тестове последните два бяха преди два дни появи се контролната линия отново но малко след бъквата ц а преди нея се размаза мастилото в долния ъгъл на теста ., на следващия ден пак се размаза мастилото но в горния ъгъл на теста . моля ви пишете много съм притеснена и объркана , този тест който ми изскара 2 черти още ми е в главата. дали има възможност да съм бременна . колкото и теста да правя всички леко подминават контролната линия ц ...незнам вече какво става.
« Последна редакция: Юли 26, 2010, 16:07:32 pm от ivanina2010 »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Бременност или грешен кръвен тест.
« Отговор #1 -: Юли 26, 2010, 15:59:13 pm »
ако искаш да продължиш да спонсорираш аптеката, като си купуваш всяка вечер по няколко теста за бременност - няма лошо.  :lol:

грешен кръвен тест няма. каквото е показал - това ти е положението.
(не си бременна)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Юли 26, 2010, 16:04:13 pm »
ами нали казват че и грешна втора положителна черта няма:)? то затова 8O
« Отговор #3 -: Юли 26, 2010, 16:11:42 pm »
Jam e права, довери се на кръвния тест.
Но ако искаш пробвай се с възможно най-евтините тестове, те за твое учудване показват вярно, за разлика от прехваления Шуър чек, на който само  рекламата е голяма. :wink:
Пробвай и ще видиш! Успех!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #4 -: Юли 26, 2010, 16:15:19 pm »

има, има.

само не разбрах - след 2 отрицателни кръвни теста и дошъл мензис, защо продължаваш да правиш тестове за бременност?

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Юли 26, 2010, 16:39:34 pm »

понеже казват че и кръвните грешът пък и е цикъла ми не беше т

има, има.

само не разбрах - след 2 отрицателни кръвни теста и дошъл мензис, защо продължаваш да правиш тестове за бременност?

ами защото тези промени в гърдите изведнъж станах с плоскки зърна , мога преспокойно да си ходя без сутиен все едно нямам зърно.. тъмни зърна и големи ареоли.. пък и ако примерно съм забременяла 7 дни преди края на мецец юни и правя кръвния на 11 юли то ще отчете ли. Пък и незнам кога ми е била дори и овулацията:(закъсня ми за първи път с 1 седмица а аз имам доста редовен цикъл и тоя тест като показа втората бледа ме довърши и затова:) а и  чета по интернет и отзвиви за грешни кръвни тестове и така:)
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #6 -: Юли 26, 2010, 16:56:37 pm »
ох...  :lol:

промените в зърната на гърдите се проявяват доста по-късно през бременността, никога не стават плоски зърната, а и зърната и ареолите не се променят при всички жени.

престани да се вкарваш във филми и вземи един съвет от мен - ако не целиш забременяване, прави секс с презерватив. струва по-малко от тестовете за бременност.

« Отговор #7 -: Юли 26, 2010, 17:04:12 pm »

промените в зърната на гърдите се проявяват доста по-късно през бременността, никога не стават плоски зърната, а и зърната и ареолите не се променят при всички жени.

престани да се вкарваш във филми и вземи един съвет от мен - ако не целиш забременяване, прави секс с презерватив. струва по-малко от тестовете за бременност.

да така е много си права от тък нататък ще е е с презерватив . а относно гърдите не съм се изказала точно вдлъбнати зърна с биало отгоре.самото зърно отгоре на върха има биало.. възможно ли е да съм направила рано кръвния тест и затова да не е отчел правилно примерно..

*
« Отговор #8 -: Юли 26, 2010, 17:07:27 pm »
Ако има макар и минимална възможност първия да не е отчел правилно то втория е отчел както трябва.

*
« Отговор #9 -: Юли 26, 2010, 17:11:13 pm »
Иванина, аз съм имала уринен тест с 2-ра бледа черта, веднага изтичах на кръвен и беше отрицателен - бременност нямаше. Кръвният тест показва 10-11 дни след овулация/зачеване. По-вероятно е уринарния тест да покаже грешка, отколкото кръвния. В твоя случай грешка не може да има. При мен промените от бременността започнаха след 2-рия месец, преди това може да се каже, че нямах никакъв от популярните симптоми.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #10 -: Юли 26, 2010, 17:17:15 pm »
Хайде честито - не си бременна! И стига вече, че става малко прекалено. Тук момичетата се молят на всички богове да са забременели и да видят тия прословути две черти.
Присъединявам се към Джам - като искаш да ти е мирна главата - ползвай презервативи. Това с прекъснатия полов акт доста бебета е докарало на тоя свят....
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #11 -: Юли 26, 2010, 17:27:18 pm »
Иванина, аз съм имала уринен тест с 2-ра бледа черта, веднага изтичах на кръвен и беше отрицателен - бременност нямаше. Кръвният тест показва 10-11 дни след овулация/зачеване. По-вероятно е уринарния тест да покаже грешка, отколкото кръвния. В твоя случай грешка не може да има. При мен промените от бременността започнаха след 2-рия месец, преди това може да се каже, че нямах никакъв от популярните симптоми.

а ти какъв тест за бременност беше правила аз уж за хубаво не самоче избрах да е Surecheck та и се нахвърлих на най-новия най-скъпия та той ме докара до това състояние.
 а и момичета така и така съм тък във форума да ви попитам днес е 9 ден от края на цикъла ми а от вчера имам кафяво та и леко кръвенисто течение ( с  остра миризма)забелязващо се на тоалет. хартия ? дали е възможно да съм в овулация и да е от нея аз така и не се научих да си изчислявам овулацията . цикъла ми е идвал най-късно на 31 дни с изключение на този мецец ...но по принцип или ми е на 28 или на 29 или на 30 макс 31 без този мецец. та ако ми е дошло на на 8 юни , а сега ми идва на 12 юли то кога се пада да съм в овулация? Благодаря
« Последна редакция: Юли 26, 2010, 17:29:00 pm от ivanina2010 »
*
« Отговор #12 -: Юли 26, 2010, 17:43:02 pm »
Тестът не беше Шуър чек, а някакъв американски, не помня името.
Относно овулацията трудно някой може да ти отговори. На някои момичета им отнема месеци следене на базална температура, тестове за овулация и следене на симптоми, докато хванат момента. При всеки е индивидуално. Дори при супер редовните цикли може да има месец без овулация или датата да се промени заради промяна в климата, стрес или инфекция.
« Отговор #13 -: Юли 26, 2010, 18:14:07 pm »
ами как тогава да обясня това кафяво течение?

и споед вас мога ли да вярвям на кръвния тест не е ли направен много рано според вас?
просто съм объркана и се чудя дали да не направя още един защото какви ли не бременности има извънматочни...
*
« Отговор #14 -: Юли 26, 2010, 18:19:21 pm »
След като имаш толкова притеснения, защо просто не отидеш на лекар?
« Отговор #15 -: Юли 26, 2010, 18:38:23 pm »
След като имаш толкова притеснения, защо просто не отидеш на лекар?

прочети по нагоре .. бяг даже 2 пъти на вагинален и 2 на коремен ехограф ама мисля че е било рано. пък и може и да има грешка в лабораторията аз сам голяма паника по принцип и като гледам и как наедрявам в коремната част и....
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #16 -: Юли 26, 2010, 20:23:57 pm »
Щом като два пъти кръвният тест е бил отрицателен, значи е отрицателен. Не може да сгреши. Особено вторият не е бил рано и ако имаше нещо, щеше да отчете. Кафявото течение ние не можем да ти кажем от какво е. Като ходи на лекар, той не ти ли каза нещо? Или ти ходи преди течението? Ако е така, иди пак.
Хахаха, наедрявала в коремната част...Абе момиче, ти знаеш ли кога започва да расте корема на бременните :lol: Казвам ти, не си бременна. Като толкова се съмняваш в тестовете иди пак на лекар. Той ще бъде много по-точен от нас. Ако очакваш да те прегледаме и диагностицираме виртуално, малко си се объркала. Няма как да стане това.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #17 -: Юли 26, 2010, 20:37:17 pm »

Хахаха, наедрявала в коремната част...Абе момиче, ти знаеш ли кога започва да расте корема на бременните :lol: Казвам ти, не си бременна. Като толкова се съмняваш в тестовете иди пак на лекар. Той ще бъде много по-точен от нас. Ако очакваш да те прегледаме и диагностицираме виртуално, малко си се объркала. Няма как да стане това.

аз наедрявам в коремната област в 13г.с и половина..Мисля че нещо се обърка мила..Послушай момичетата... Започни си наново с графики и БТ.
« Отговор #18 -: Юли 26, 2010, 20:56:52 pm »
е какво ти вярваш на обикновен тест пред кръвен тест
Най вероятно имаш някакъв здравословен проблем,бременност определено няма бъди спокойна
Най добре е да видиш какъв е проблема та да го излекуваш , та след време да не си блъскаш главата

На мен в първата ми бременност ми пролича в 5 месец  :D

Вярвам!!!!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #19 -: Юли 26, 2010, 21:02:50 pm »
тази тема е изчерпана, така че я заключвам
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит