0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и от мен :sunshine:
за вас може би вече е обяд, но аз още си посръбвам доволно кафенце и му се чудя на това пиле, дето Мънки го е пуснала из нашия двор - да го ям ли или да го карам да ми пее :lol: че с тази ЦС утре вече започнах да изперквам от притеснение.
Мария, добре си ни дошла и по-скоро да си те изпращаме :wink:
Звездичке, как си миличка? :balk_21:

Хубав ден и много усмивки

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
Петенце честито! Лека бременност и най-прекрасното здраво бебе на финал :)
[/url][/url]
*
Оливче, защо така бе миличка, недей да се притесняваш ние тука стискаме палци, нали знаеш и  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Тони, незнам какво да ти кажа мила, по-добре се консултирай с док. и на мен ми се е случвало, но ми казаха, че било нормално ама знам ли...
Жаси, Стерче радвам се, че ни наглеждате  :balk_21: :balk_21:
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
Здравейте момичета! Веднага се присъединявам към компанията на закуската ако е останало нещичко и за мен, че аз още не съм хапвала!
Тони, може да няма нищо притеснително, но все пак защо не чуеш доки и евентуално да те види....Аз това нещо с кекса вече забравих какво беше - от момента в който разбрах че съм бременна и до сега съм на сухо, но.. идва и моят ден (някой ден) :lol: 8) :lol:
Хубав ден момичета.
благодаря ви :)
утре мисля да отида при док и да видим. започнах да се успокоявам малко, понеже вече почти няма нищо  :crossfingers: дано съм права. снощи мъжо каза, че докато не се роди бебчо , няма да помисля даже , че да не развали всичко  :oops: 
благодаря за отговорите ви  :bighug: :bighug: :bighug:
*
Тони не плачи мила,а отиди на док.Каквото и да е кървене не е за пренебрегване.Не те плаша,може да има много причини,може да кървиш и от раничка,ако имаш и от много др.причини.Отиди на лекар,не се притеснявай всичко ще бъде наред .Доста често се случва да има такова зацапване.Успех и пиши след док. :hug2:

права си , утре съм на док и ще пиша какво е станало
*
Здравейте и от мен. Вече съм с ремонтирано PC и ще се включвам в обичайното време - преди и след работа,  :)
Пете, Честито и тук.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Здравейте мацки с мисия.. :)
Чета ви редовно, но днес нямах време да се включа.
Тони, и моят съвет е да отидеш на лекар за твое успокоение...
Добре дошли на новите попълнения и дано не се задържите дълго тук.
Лека вечер на всички и мноооооого двучертичкови радости.
здравейте отново от мен,
док забрани секса и каза да пия но-шпа 3*1 за една седмица. не че не издържаме , но това е първия път от 25 дни насам  :oops: и явно скоро няма да има втори път, но в името на бебо - всичко :)
*
Ехаааа Стерчи, Жаси, благодаря ви милички, че ни навестявате и за пожеланията :D
Добре дошла Мария81, и дано скоро си в другата тема :wink:
Гале, супер мила, почивкаааа в Денвър :wink:
Тони, слушай док., нищо няма да ви стане от въздържание :wink:
Оли, стискам палчетаааа :D
Прегръдки на всички! :D
Приятна вечер, милички!

док забрани секса и ...

Значи слушате доки и изпълнявате и всичко ще бъде ок. :)
А и добре заварила.Благодаря на всички за посрещането. :thankyousign:
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 20:06:12 pm от mariq_81 »

със сигурност ще слушаме док! желанието ни се изпари тотално. милото даже му се насълзиха очите и сега мисли че е виновен. ще стискаме палци и ще мислим позитивно :)
Тони, сега малко въздържание...пък после ще ви е още по-хубаво ( ще има да си правите любов),а малкото ви бебче ще спинка сладко сладко.

П.П. Момичета, на мен още не ми е дошло..но нямам никакви болки в гърдите, а обикновено стават доста болезнени и големи...само понякога ме боли под пъпа и около яйчниците... Дано това сърчице в Париж да е на точното място. Взех си тест, и ако до утре сутринта нямам М, ще го направя !!!!!! Стискайте палци

*
лелеееееее Рени дано мила ,хайде да има изненада :D :bfp:

Рени, стискам палци да видиш  :bfp:
Рени хайде мила време е вече  :crossfingers: :crossfingers: :bfp:

Вярвам!!!!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Миличка Петя, току-що прочетох радостната вест и съм ного щастлива за теб  :D :D :D Много се радвам за резултата и се надявам утре да го удвоиш. Лека бременност ти желая и дано мине "по мед и масло"  :D
*
Re: Юлскo августова тема за море,любов и ....две че
« Отговор #78 -: Юли 28, 2010, 06:59:11 am »
Добро утрооо!
Хайде на кафенце и закускааа :D

Рениии, айде казвай добрата вест! :D
Чоки, Благодаря ти мила! След 14 дни да ти се връщат пожеланията :wink:
Лека и спорна сряда! :D
Добро утрооооооооо хубавици  :lol:.
 Петее сън не спиш ти,тцтцтцтцтц ,ама и глей каква трапеза спретнала,на тва му се вика "вредна булка " хаахахаах   :lol: :lol: :lol:
 Лек ден милички и хайде вадете ++++++ четата ;)
 :pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust::pink_dust_1: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...