0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро банда!
Петич,отново отлична закуска osi_9!
Рени,давай смело с теста :bfp: :crossfingers:
А това е от нас  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
Успешен ден момичета

*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Пу, пу, пу за мене !!!
Добро утро, минавам да обера урожая от вируси и да си хапна, да пийна кафенце.
Слънчев ден момичета.
Пете  osi_9
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
 Нека като е тръгнало на вируси така да е целия ден и накрая някой се "зарази"  :D лек ден и от мен милички.Взимам си малко от закуската и на работа че днес съм добре.. айде до скоро
Добро утро на всички.Бързам да се мушна под вирусчетата,че тази седмижа ми е важна  :).Благодаря за кафето и закуската на Петенцето и лек ден на всички.
Рени чакаме. :crossfingers:

*
Добро утро и от мен .Петето както винаги раннобудна и е спретнала закуската с кафенцето ,Мерси миличка .
Благодаря ви момичета за вирусчетата -веднага ще се възползвам  :a_cat_06: :a_cat_06:
Опа някоий май трябва да се отчита с тестче?
*
Хайдеее, чакаме теста  :wink:

Аз да се похваля, че днес за първи път мерих БТ, дано да е едно добро начало и да не се налага още дълго  :lol:

*
Добро утрооо малееееее от сутринта толкова много вируси леле леле , веднага взимам от всичките и сърфирам яката  :surfinga: :surfinga: :surfinga:
Петенце благодаря ти отново за страхотната трапезка, ама ти наистина не спиш ли :D :wink:
Хайде от тия вируси все някоя трябва да прихване бързо вадете тестовете с 2 черти и ни зарадвайте, все пак наща маймуна пусна темата  :lol:
Рени и за всички останали   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Хайде лек ден от мен и пак ще дойда да видя коя ни е изненадала  :D
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро, аууууу чакай и аз да се пльосна под тези вирусчета бе. Останаха ли и за мен ? :P Пете ранобудно бъдещо мами, как да отслабне човек с тез трапези дето ги редиш, а !?

Рениии не ни мъчи, моля тееее .

Фе на късмет ще да е да знаеш  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
 :goodluck: на всички

*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро и от мен! Малко късничко се включвам,но сега ми е паднало и аз са поспя малко.
Петя честито мила!Аз нали знам за 28.07 че трябва да съобщиш хубавата новина и чак  сега прочетох за теста.Много се радвам :D Дано всичко е супер до края.
Благодаря за кафенцето и закуската.
А сега да ви почерпя и аз че мъжо днес има рожден ден.Става на 48  8O

Да ви е сладко!

« Последна редакция: Юли 28, 2010, 10:27:14 am от titibar »
  <br />
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Eeeee Тити да ти е жив и здрав, много да те слушка и да ти купи подарък на теб за неговия рожден ден хиххихихихи Ами да, яко е нали!?  :lol:

Леле каква почерпка.В никакъв случай не мога да я подмина :D.Тити да ти е жив и здрав мъжо и в този месец подарък и за двамата.

*
Малеееее  какви вкусотии Тити!Да ти е жив и здрав мъжо и още много години заедно :flower:
Ренииии какво става бе мила?????

Супер почерпка :) Да ти е жив и здрав, мн да се слушкате и да имате прекрасен общ подарък скоро ;)
*
Да ти е жив и здрав и много да те слуша  :wink:

*
Добро утро, момичета  :)

Тити, да ти е живо и здраво момчето!
И много радости да ти носи!

Фе, нека ти е за първи и последен месец  :crossfingers: yahoo_17

Прегръдки на всички  :grouphug:
*
Здравейте момичета!
Включвам се набързо да поздравя Петито-само хубави емоции от сега нататък и сладък бебок(а може би два)накрая!
Лека ден!
П.С.Тити да ти е жив е здрав мъжа и мн мн да те слушка и обича!!

Яяя какви закуски само и кафенце вземам си и от двете а пък и е време за обяд вече  :D
Тити да ти е живо и здраво момчето,много...много да те слушка и подаръче и за двамката
Фе  yahoo_17 :crossfingers:
Рениии.....къде си?! Хайде покажи се вече

Вярвам!!!!
*
Тити да ти е живо и здраво мъжлето, много да те обичка и слушка!!!! Страхотна почерпка :D
Ренииииии хайде де покажи тестчето  :wink:
Фе, данто не се наложи да мериш другия месец  :D
Най-накрая и аз да се включа :)
Тити,да ти е живо и здраво мъжлето,много да те слуша и радва,а скоро и подаръче да си имате  :wink:
Мими,добре дошла мила,пожелавам ти скоро да се преместиш в другия форум
Рени,хайде мила,чакаме вече да видим +++
Фе,стискам палци.Аз вярвам,че в Париж стават чудеса.
Аз пък много се чудя на моята графика,ми то на дядо ми кардиограмата е по-равномерна,но какво да се прави,ако не този месец-другия.
Прегръщам ви всички
[/url]
*
Тити ,Честито ти рожденник.Да ти е жив и здрав и скоро да си имате подаръче