0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро и от мен.Браво на Петето пак е подредила масата.Абе вие бременелки сън не спите ли??? :D.Почерпвам се и изчезвам,че много работа днес.Лек ден на всички.


*
Добро утро..
и при вас ли не работеше календара?
Пете, благодарско за закуската.
При мен... 3ти ден след дуфастон, чакам М, че този месец графиката ми е като за учебник- ановулаторен цикъл :)
Лек и спокоен, усмихнат ден...
Здравейте и от мен. Искам да споделя само, че за мое успокоение док ме викна да ни чуе. Всичко е наред, бебо си е там, тупка си сърчицето, расте и всичко е нормално. Каза само да не се шашкам прекалено и че понякога има зацапване. Е, временно може да се преустанови кекса  :oops:. За всеки случай изписа утрогестан.
Честито отново на Петя и ако е останало малко от закуската и аз идвам да гризна ;)
Прекрасен ден на всички от мен  :bighug:
*
браво Тони,чудесни новини ,честито  :lovedock:
Честита лентичка мила :balk_21:

П.С. Незнам дали е редно да питам тук, но правите ли някакви форумски срещи ( аз съм от Варна)?

Рени, правим, правим :D

Петето ти е пуснала линка  :wink:, правим и големи и малки, понякога със всички момичета от форума, понякога само групата на щъркелите :wink:

Сори за спама :P
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добър ден на всички,

Какво да ви кажа-сънувах един сън : Първо ми беше лошо и повръщах, после ми дойде М, след това видях ниска темп. Та субъдих се аз и се почна отзад напред: Т - 36.4 --кошмар, после отидох на работа-стана ми много зле и ми се качи храната до...(аз никога не чувствам гадене) и после взе, че ми зацапа.. Иде ми да се гръмна.. В общи линии това е :(:(

Стискам палци на всички Нечакащи  ! ! !


*
Рени миличка, искрено ти пожелавам да не свикваш с това , като мен и други момичета. Гадно е зная и няма никоя от нас, която да не се надява да е станало,вкл. и мен, но погледни от друга страна - този месец ще имате възможност да поработите повече по въпроса, а и ние ще стискаме още по-силно палци  :wink: :bighug:
*
Ренииии и аз така се чувствах при последната М... май и очакването и навиването играят лоша шега, така че после на човек му става по-гадно. Ако помага- разбирам те как се чувстваш, опитай се да се поразсееш сега и това е за момента..


 

Рени, я по-ведро  :balk_5:, нали каза че все пак може и да не дойде М. А ако ли не , август може да е вашият месец.
Междудругото и аз съм от Варна. Може да си спретнем една срещичка някой ден ;)
Ох Рени и аз се чувствах така когато ми дойде последния път, но няма да губим надежда  osi_9 Днес ми е 29 ден имам всички признаци да дойде М. На мен ми е доста нередовен между 29 и 34 ден такаче ще почакам преди да си правя тест няма списъл от напразни надежди писна ми от тях  :(

хубав ден момичета от мен и успех на всички
Оффф да ви кажа честно и аз се чувствам всеки месец така , а и сигурно повечето от вас.След 1,5 год.опити и все още нищо с всеки месец надеждата ми става по-малка и се скапвам все-повече.Дори не си и правя тестове-за мен БТ е показателна-падне ли значи съм в кюпа.Но все пак надеждата крепи..колкото и да е малка вече.Така че Рени и всички останали горе главата. :)


Момичета, да знаете всяка една от вас е невероятен човек и съм сигурна, че всяка ще постигне най-голямото щастие на света-да стане МАМА !

Благодаря ви за милите думи, чувствам се по-добре, даже нямам търпение да свършва М, че да се почваме с моя мъж :)

Целувам ви и незнам просто какво щях да правя без всички ви !


*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Мила Рени много силно те прегръщам . Само това - аз днес съм свръхревлива затова бързо изчезвам...


*
Рени,не унивай мила :grouphug:

Момичета, имам чувството, че след всеки месец ми става  по-леко..приемам нещата така, все едно е трябвало да се случи така/ за жалост/, моето мъжленце го приема по-тежко. Така че с бодра крачка напред--а и майка ми все казва : " Искам майско бебе"--да се надявам тогава, че август ще стане нашето бебче и септември на сватбата ни ще бъда бременна булка :)

Мила Йоли, какво има, не се натъжавай - при теб има още надежда . Стискам палци !!!!!!


*
Момичета здравейте.
Аз малко тези дни не съм писала, но не съм спряла да мисля за вас. Тука на морето малко загубих представа за времето. Да ви кажа дори не разбрах кога свърши седмицата и трябва да се прибрирам в софия. Е няма как. Но поне да се похваля си починах - може да са били само 5 дни, но си отпочинах. Не съм мерила БТ, с мъжлето не сме се насилвали с готвенето и се чувствам много добре. Е като изключим това че изгорях и ще пропусна последния плаж, всичко е ок. :D
Рени, пожелавам ти септември да си най-красивата бременна булка.
Мими добре дошла и ти пожелавам да не се задържаш в тази тема.
Поздравявам ви всички.  :wink:

Петенце ,така се радвам да те видя в бременелското списъче!!! Много гушки от мен и дано върви без проблем до края -и дай  си повечко почивка сега ,че с това обикаляне из страната ме смайваше направо!  :bighug:
*
Благодаря ти Любче! :D
Хахахах, а това обикаляне ми е работа- хмммм, ама за напред ще видим :wink:
Лека вечер!
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Мънки,Женя,Пете-благодаря ви милички за съвета с оцета.Наистина свърши работа.Вече пия кафе-мммм  :D
Рени,Йоли,Туци и всички разочаровани и този месец  :bighug: и дано другия бъде по-успешен!Не губете надежда.Аз вече 11та година продължавам да живея с надежда че все ще се случи.Горе главата и краката и ще стане.
Лека вечер момичета.
  <br />
*
Добро утро!
Тити, радвам се, че сме били полезни! :D
Да ви заредя този път масата до басейнчето, че жега бе хора! :wink:

Лек и спорен петък! :D