0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на mariq_81
« Отговор #40 -: Август 17, 2010, 10:07:20 am »
Не мога да те успокоя компетентно, но наистина не се притеснявай- нали във първата фаза на цикъла температурата може доста да играе- а и щом е един ден само и то при вероятно разболяване- може повишението да е от това. Пожелавам ти успех този път, а и скоро си на преглед, което винаги е по-добре отколкото човек да се чуди и обърква  :wink:

« Отговор #41 -: Август 17, 2010, 10:33:45 am »
При мен температурата много се вдига, ако спя неспокойно, ако нещо съм притеснена, но това само в първата фаза, във втората дори ставане преди мерене не я мърда драстично нагоре, така че спокойно - всичко е наред  :D
« Отговор #42 -: Август 18, 2010, 09:31:59 am »
Оффф тая БТ ще ме умори.Абе я да ви хвърля едно въпросче ако някой има идея да сподели.Възможно ли е в периода,в който приемам клостила(в моя случай от 4 ден на МЦ в продължение на 5 дни)да има спукване на фоликули.В крайна сметка по време на приема на клостил фоликулите само се образуват и нарастват или в този период могат и да се спукат.Оффф дано съм обяснила правилно и сте ме разбрали какво искам да попитам.Мерси все пак.

*
« Отговор #43 -: Август 18, 2010, 10:36:24 am »
Мария, Ову настъпва от 5 до 10 дена след последното хапче. Понякога може да отнеме и малко по-дълго.(При мен се получи така, Ову-то ми настъпи на 23ден от цикъла, а последния ми Клостил беше на 9ти ден)
Не може да се спука фоликул по време на приема. Не се стресирай излишно, дано да се похвалиш скоро :)  :crossfingers: :crossfingers:

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #44 -: Август 18, 2010, 19:44:39 pm »
Марийче, за първи месец ли приемаш Клостил? За който и да е, аз ти пожелавам един прекрасен 9-месечен цикъл, който да завърши с един или два пухкави, здрави бебоци :crossfingers: :babyflips:

« Отговор #45 -: Август 19, 2010, 08:37:44 am »
Йолка мерси за пожеланията.На клостил съм вече 2 месец ама имам чувството,че май този път не ми подейства много добре-като че ли имах леки световъртежи.Ама знам ли то може вече и да си внушавам-почнах да нямам много вяра на усещанията си  :).А може и да е от жегите,от недоспиването и по едно време май тръгнах и да настивам.Абе общо взето странна работа е този месец.

« Отговор #46 -: Август 23, 2010, 06:14:26 am »
Е който си няма късмет си няма и това е.Абе момичета имате ли идея малките човечета колко време запазват способността си да свършат работа.Тъкмо БТ взе да си влиза в норми и за мой късмет свекито взе че влезе в болница и сега милото е на 400 км. от мен и то в най-важните дни и лошото е че не знае дали ще успее да се върне на време.За сега имаме само едно сърчице ама не съм го отбелязала,че то направо ме е срам :oops: и на него не се и надявам.Уж трябваше да ловуваме,а то какво стана...Май и този месец ще си отиде така.Хем ми се  :balk_146: хем съм  osi_7Абе голям кърък съм.
« Последна редакция: Август 23, 2010, 06:20:29 am от mariq_81 »

« Отговор #47 -: Август 24, 2010, 16:38:20 pm »
Дано свеките се оправи бързо, за да не ви притеснява по тя. Не се ядосвай, гледай по-ведро на нещата, един месец не е фатален, пък и винаги се случват чудеса. Може да хванете момента, знае ли човек. :wink:
« Отговор #48 -: Август 24, 2010, 21:08:24 pm »
Така не мога да не вляза да се похваля.Прегледа при доки мина и новините са следните:имаме си "идеален фоликул" така каза доки-20 мм. , който до 2-3 дена трябва да се спука.Така че това трябва да е нашата седмица.Другата по-хубавата новина е,че милото пътува към мен(чакам го като топъл хляб :oops:) и тези дни ще си имам мъж  :D и започваме лова  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: дано накрая резултата е на лице.Горкия малко се получи "между чука и наковалнята",но щом свеки се оправя сега аз съм на ред да ми обърне внимание.За последните дни му се натрупаха много километри,но каузата си струва :).

*
« Отговор #49 -: Август 24, 2010, 21:30:58 pm »
Браво ,Видя ли че всичко си идва по местата .Успех в ловуването и дано го згащите това яйце :lol: :pleasantry: :pleasantry: :goodluck: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #50 -: Август 25, 2010, 23:08:43 pm »
Успех и от мен!!Ще ти стискам палци да стане този път бебо!
« Отговор #51 -: Август 26, 2010, 08:30:46 am »
Успех и от мен!!Ще ти стискам палци да стане този път бебо!

Ох ами а дано.Днес си започнах дуфастона и продължаваме да си гоним яйчицето-дано този месец вече да го хванем,че вече голяма гонитба падна. :D

*
« Отговор #52 -: Август 26, 2010, 08:49:38 am »
Ще го хванете миличка, вие работете, а пък ние ще стискаме палци  :D :crossfingers: :crossfingers: и как няма с тоя идеалния фоликул
« Отговор #53 -: Август 26, 2010, 10:44:28 am »
 osi_9 и от мен !
« Отговор #54 -: Август 28, 2010, 11:01:49 am »
Такааа странна работа.Вчера от следобяд бях с едни ужасни болки в ляво,че дори едвам ходех.Естествено като се върнах почнах мъжо от врата :D , че да не изтървем момента.Днеска се събуждам и хммм БТ не е мръднала.При тоз уж "идеален фоликул" къде ми е ову?Пък може утре да се вдигне БТ..знам ли.Абе ще чакам и туй то.

« Отговор #55 -: Август 28, 2010, 11:21:46 am »
Ще се вдигне Мим за всеки случай слагайте и днес сърчица а пък то ще си покаже  :crossfingers:

Вярвам!!!!
« Отговор #56 -: Август 28, 2010, 11:28:00 am »
А бебешори ние упорито продължаваме да си слагаме сърчицата :D пък ще видим какво ще стане.Милото малко започна да бяга като ме види ама му обещах после заслужена почивка. :D

« Отговор #57 -: Август 29, 2010, 09:11:35 am »
Момичеата ще хвърлите ли по едно око.Как ви се струва-днес имаме малък напред с БТ.Дали Ову не е била на 17 ден от МЦ?Така или иначе вече започва голямото чакане-милото се разболява и май вчера закрихме сезона.

*
« Отговор #58 -: Август 29, 2010, 09:57:18 am »
Видя ли, започва да се вдига.
Според мен тестовете са отчели вярно.
Каквото е трябвало, сте го направили.
Късмет!
« Отговор #59 -: Август 31, 2010, 09:32:50 am »
Оххх вече ми се плаче с тая мойта БТ.Не мога да разбера какво се случва този месец.
И в крайна сметка имало ли е Ову или не.Но пък видях "+" ову тест и в петък бях с ужасни болки в ляво и реших,че това е момента.Абе егати месеца.Направо  osi_7