0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на mariq_81
« Отговор #60 -: Август 31, 2010, 10:29:35 am »
Не се очайвай!Изчакай ден,два още,ако все пак не се е случело,то може би ще е другият месец.А и е възможно един месец в годината да няма овулация(поне така съм чувала)Но според мен ов. е имало!
« Отговор #61 -: Август 31, 2010, 15:20:20 pm »
и мойта температура го прави този номер понякога, три дни еднаква температура и после се качва, ОВУ Е ИМАЛО, спокойно дано да сте уцелили момента
« Отговор #62 -: Септември 01, 2010, 10:03:52 am »
Оффф странна работа.БТ е една измъчена и от 2 дена съм със странни болки в корема като при ПМС.Луда работа. :ask:

*
« Отговор #63 -: Септември 01, 2010, 11:12:04 am »
Като гледам графиката имаш още дни до М, така че според мен не бързай да се навиваш за каквото и да било  :wink:

« Отговор #64 -: Септември 01, 2010, 17:33:37 pm »
Все още се вдига след овуто, добре ти е БТ и сърчицата също  osi_9
« Отговор #65 -: Септември 01, 2010, 18:15:46 pm »
Добре се движиш Мими още ще се вдигне  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #66 -: Септември 07, 2010, 09:14:20 am »
Я да драсна няколко реда,че да не забравите да ме наглеждате.Такааа още 1-2 дена(поне така си мисля ама знам ли) до деня на истината.Такава шантава графика се получи този месец,че нищо не разбирам от нея.Започнах да меря БТ само ей така "за протокола".Вече нямам нерви да чакам,то и деня на ову ми е малко мъглив така,че не знам и кога де очаквам  :witch:.

« Отговор #67 -: Септември 07, 2010, 12:29:03 pm »
А, снощи те погледнах и си викам още малко има и ще се разбере резултата  :D При теб лутеалната фаза е твърдо 12 дни, така че правилно си определила 30 ден за цикъл при ову 17 ден. Но някакси хубаво би било да го няма този път  :wink: При добрите изследвания които имаш и редовната овулация, а и толкова много сърца просто не виждам причина да не става  8O Ще стискам много палци този месец да е твоя  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: При специалист по репродуктивна медицина ли прави изследванията или не?

« Отговор #68 -: Септември 08, 2010, 07:50:28 am »
E работата вече е ясна.БТ е повече от красноречива-трябва да чакам  :witch:.По-ясно от това не може да бъде.Никога не се налага да прибягваме до тест-БТ е супер показателна за мен.Това беше за тоя месец.

« Отговор #69 -: Септември 08, 2010, 15:55:45 pm »
Дано пък БТ да се вдигне утре  :crossfingers:

Вярвам!!!!
« Отговор #70 -: Септември 20, 2010, 09:47:08 am »
Така отдавна не съм се появявала и реших да драсна няколко реда да ви се оплача.Миналата седмица ходихме до Пловдив-потретихме спермограмата ,но този път е направихме както трябва,че то в нашия град(иначе голям)нямам спезиализирани болници.Заключението на д-р Даскалова е нормозооспермия,което е добре,но ни препоръча да се ориентираме към инсеменация,което ме втрещи и ме държа няколко часа.Все се надявах,че няма да се наложи да взимаме такива мерки.То и все още ни е толкова мъгливо какво ще правим,но можеби ще изчакаме 2-3 месеца и ще се ориентираме на някъде.Проблема е че трябва да се насочим към друг град и явно ще се налага доста пътуване и отсъствия от работа(това беше първото което ми дойде в акъла)и не знам как ще се справим.Иначе и този месец си взех клостила(увеличихме дозата-2х1)и в четвъртък си чакам прегледа.То иначе все си правя хуваби фоликули,а резултат все няма.
Оффф май много се отплеснах.Ами това е - тази седмица започваме да ловуваме пък ще видим какво ще стане.

*
« Отговор #71 -: Септември 20, 2010, 12:22:14 pm »
Миличка, надявам се скоро да намерите правилния път, щом д-р Даскалова ви е препоръчала инсе, значи това е варианта, тя е много добър специалист и на много хора е помогнала. Аз ид.скрено се надявам да не стигате до там, на нас нямаше кой да ни препоръча инсе, аз сам астигнах до този извод, защото от "нищо ви няма и всичко ви е наред с изследванията" 3 години си чакаме да стане, е аз се уморих и сега съм с рогата напред. Надявам се всичко да се оправи и да минете през по-малко премеждия  :bighug:. А ти от кой град си, какво сте направили досега освен 3-те спермограми, при теб как са нещата?
« Отговор #72 -: Септември 20, 2010, 12:31:12 pm »
Женка ние сме от Бургас,но на специалисти сме много кът(да не кажа никакви).Иначе отвориха добра гинекологична клиника,но все още се мъчат за инвитро отделението,а и дали въобще ще стане не се знае.Затова когато се решим на инсеменация ще се ходи най-вероятно до Варна,че ни е по-близко.Иначе аз съм правила хормони,които са в нормата и ЦС-две проходими тръби.Вече трети месец съм на клостил от 4 ден на МЦ и от 16 ден дуфастон,но резултат все още няма.

*
« Отговор #73 -: Септември 20, 2010, 12:44:53 pm »
Незнам какво да те посъветвам -вие си знаете най-добре, но със сигурност не се отчайвай и дано успеете скоро, а защо не си дадете малко почивчица преди инсеминацията, може да ви се отрази много добре и дано всичко стане по естествен път и да не се налага намеса на докита.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #74 -: Септември 20, 2010, 22:13:42 pm »
Привет, Мария,
Не знам защо си се стреснала толкова много от инсеминацията. Това е съвсем лека процедура. Даже си мисля, че не е зле да направите сега, когато си на стимулация.
Относно отсъствието от работа - ще ти се наложи един ден, и то ако пътуваш до друг град.
Ако решиш, задължително обаче я направете в специализирана клиника.
Късмет!

« Отговор #75 -: Септември 21, 2010, 09:25:23 am »
Снежи ако се наложи да прибегнем до инсеминация със сигурност ще бъде в специализирана клиника.Тук в Бургас няма нито лекари,нито клиники.Решихме да изчакаме 2-3 месеца и евентуално мислим за Варна,но къде точно още не сме решили.Дано не се наложи да прибягваме до този вариант,но ще почакаме и ще видим.Хубавото е че този месец графиката ми се движи добре от самото начало-предните 2 месеца от клостила БТ страшно много играеше в началото.Общо взето ще изчакам и прегледа в петък да видим какво ще каже доки.

*
« Отговор #76 -: Септември 21, 2010, 11:16:06 am »
Дано в петък има добри новини, а още по-хубаво ще е ако този месец наистина температурата се кротне и изобщо, ако не се налага да стигате до по-сложни процедури. Стискам палци.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #77 -: Септември 21, 2010, 14:08:49 pm »
Марийче, дано не се стигне до инсеминация, но ако все пак я направите- дано да е успешна.Наистине не се притеснявай за нея, и аз зная, че е лека процедура и браво, че сте решили да е в специализирана клиника. Моя доки искаше да я правим при Мазнейкова, но аз нещо съм ... скептично настроена. Каквото и да е мила -УСПЕХ  :goodluck:

« Отговор #78 -: Септември 21, 2010, 17:54:39 pm »
Мими не се плаши мила щом доки казва с главата напред и на инсе.
Дано този месец е вашия и да няма нужда от инсе  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Аз съм решила ако не стане бебо до края на годината на инсе

Вярвам!!!!
« Отговор #79 -: Септември 22, 2010, 09:57:03 am »
Бебешорка и ние така решихме-ако до края на годината и нашия бебок не се получи,от януари задвижваме нещата.Абе дано не се стига до там,ама каквото стане.