Здравейте всички!
Ние сме Галя и Христо
Много сме объркани със съпругът ми , и спешно се нуждаем от съвет.
Знаем , че много от Вас ще кажат , че за това си има лекари , но именно от там идват и притесненията ни (за три часа двама специалисти от различни клиники ни изказаха противоречиви мнения).
А ето и за какво става въпрос:
Това ми е втори опит за зачеване чрез Инвитро оплождане.
С премахнати тръби съм преди първия опит 2006г. поради хидросалпинкс чрез
Лапароскопия.
В момента съм стимулирана за втори опит и в близките дни ми предстои пункцията.
На прегледа с ехо-граф преди няколко дни се установи обаче , че отново съм образувала хидросалпинкс(не го доказват на 100% но такива биле симптомите) , съмненията им са , че при Лапароскопията преди първия опит колегите им (които са от друга клиника) не са отстранили както трябва проблема и сега при стимулациите той се проявява отново.
Въпросът ни е , да продължим ли с пункцията и ембриотрансфера при условие , че вече съм стимулирана но пък съм с хидросалпинкс ?
Екипът при когото правим този втори опит казва да продължим до край , като същевременно ще третира проблема с антибиотици но не ни дава надежди.
А другите им колеги с които се консултирахме ни казаха , че е напълно безсмислено.
Нямаме много време , за това ще помолим някой който е имал подобен проблем или е чувал нещо да сподели , ще сме Ви много благодарни.
Успехи на всички!
П.П.Поради наши си причини не упоменаваме имена на лекари и клиники , а нашите са Галя и Хриси.