0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не се визуализират ембриони
« -: Юли 20, 2010, 19:51:29 pm »
Здравейте момичета. Не знам дали моята е тема е за тук но все пак бих искала да получа и ваши мнения и да споделите опит. Правих трансферн на 10 юни 2010. Следва положител ен тест. на пръви преглед не се видя нищо, изплаших се, на внория се визуализираха два плодни сака, сега на 19.07. 2010 не се вижда ембрион и в двата плодни сака, но пък плодни сака  са се увеличили и има жълто тяло. Лекарката каза, че това че не се вижда нищо не било много добре. Възможно ли е да се видят по-късно и да се развиват по -бавно. В 7 седмица и 5 дни съм. :(
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Не се визуализират ембриони
« Отговор #1 -: Юли 20, 2010, 21:44:35 pm »
в тази седмица вече трябва да има и пулс. за съжаление, вероятно се касае за т.н. кухо яйце.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Юли 20, 2010, 23:14:47 pm »
Мисля че при Туто късно се видя ембриончето в сака, стискам палци за две сърчица следващия път! Чудеса има! С теб съм!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Юли 20, 2010, 23:34:17 pm »
Моля се на Господ да е така.