Здравейте мили съпруги и снахи!Явно всички тук познаваме добре природния феномен -СВЕКЪРВА. Допреди година и нещо изобщо не подозирах, че всички вицове може да се окажат плод на действителни случаи. А в един момент, това се случи и на мен?Ето я моята история: След тоновете сълзи, които проля свекърва ми от вестта за сватбата и последвалите опити за саботаж, се премина към подмолни и леки интрижки, които ескалираха в открити клетви и бесни скандали. Стигна се дотам, че да се опита да ме изгони. И то-два пъти
. По природа съм чувствителна и лесно се обиждам от несправедливостите.От казаното до тук, би следвало, свекървата ми вече да ми е бивша, а брака ми-приключил. Да, ама не -аз още съм омъжена, живея под един покрив със свекървата и тя си старае да не ми се бърка в живота!!!?? Това
не е обаче моя заслуга, а на мъжа ми, който застана плътно зад мен, когато тя ме гонеше, освободи ме от необходимостта да общувам с нея и я постави на място, като и обясни, че аз съм си в къщи и ще живея с него и точка!За това, не се упреквайте за неуспеха си в битките с нея, а си поговорете кротко с мъжа до вас, аз съм сигурна, че той ви обича и ще ви чуе.
Така е, момичета, не от нас зависи дали ще оцелеем при сблъсъка със свекървата. Зависи основно от нашия съпруг -е, той вече си е наш личен избор. Успех!