Ах.. как си права, тя свекърва ми не може да ме изтрае повече от 2 седмици, камо ли да живея при нея. Държи се отвратително и мисли сам за пари. Даже като се запознаха двете тя и майка ми, ми направи ужасно впечатление, че тя заговори за пари, а и взе да се оплаква от мен. Годеника ми живее като заврян зет вече една година при мен и на него не му е лесно и с мама имаме дрязги, имаше и скарвания между мама и него, както между него и майка му. Най-добре е да се отделим от всички родителски тела, но просто ще ни е много трудно с наемите. Аз не мога да си намеря работа, защото успея ли - определено нещата няма да са поставени така, както са в момента. А колкото до майка ми - тя остана разочарована от майка му (поради простата причина, че тя мисли само за пари), но в живота не е важно само материалната част от нещата, нали?
Колкото до майка му - тя се държа добре с мен само 6 месеца и после си показа лошият нрав. Държи се повече от зле мен, сега иска годеника ми да замине за Украйна, а той едва си е намерил работа от няколко месеца насам и не може да излезе в отпуск туко-така, нещо и в работата има проблеми. А ък аз изобщо не съм поканена да ходя там нагости и мие едно тъпо и криво....