Златен дъжд, като прочетох поста ти не можах да се сдържа и се разплаках... Нервите ми са доста опънати, и като виждам колко съфорумки имат проблеми и то съвсем сериозни, и като капак на всичко и "проклети свекърви", направо ми иде да крещя с всичка сила
Ние в момента живеем на квартира отделно от нашите и техните, обаче проблемът е, че ме задължават да плащам наема и режийните, а от къде пари, плащайки наема аз ги облекчавам тях финансово, а те зор да не ни помагат!
Само съска, че съм без работа, само ми брои парите - това са стотинкари и то дребни стотинкари тия жалки хорица.
Те си правят разни техни сметки и то без кръчмар, и когато виждат, че нещата няма да станат така, както те си го мислят и се държат ужасно.
Съсипаха си единият син подлудили са го, разбили са му психиката и момчето е на лекарства, това ли искат да направят и с другият им син? То в между впрочем това едва не стана за една бройка, добре, че отидох в Ч. бряг да го гледам и да се свести, че все беше и той психясъл. Ами ако бях на работа как щеше да стане номерът? Това не са отговорни родители с ясни и точни позици, това са едни мрънкала, които гледат на чужд гръб да пробутат проблемите си, и ако може някой друг да опъва от къде на накъде?
Годеникът ми е наистина много разочарван от тях, преди да забременея не ме защитаваше пред тях така яростон, даже си измиваше ръцете с мен за някои негови постъпки, но като видя тяхното държание и фактът, че нещо от вътре не им трепна, че ще си имат внуче това много го нарани.
Като не му помагат на него, му гледат мъките и сеирът, а това е толкова извратено! Как може на такива хоора кат неговите родители Господ да им праща деца? Те не заслужават добрите си синове!