0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Стискам палци и аз  :D С такава температура сигурно ти е доста горещичко /аз забелязвам, че когато ми е горещо при меренето някакси и температурата е по-висока/. Още малко и ще видим кой какво е свършил този месец  :P

osi_9 Дано
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
УУУ какво виждат очите ми :) страхотна графика и дано накрая е с най-хубавия завършек  :bfp: Стискам много палци мила...  :D
*
Момичета много благодаря за подкрепата. Да знаете само как се надявам да се запази така температурата. Има още няколко дни и ще се разбере.  :balk_48:
Ох то не само при меренето ми е горещо  :D. Макар че другите два дни с такава стойност не съм забелязала да ми е горещо, ама пък тогава ставах през нощта. Абе незнам. Ще видим каква сме я свършили.  :D
Целувки и прегръдки от мен и много късмет на всички.

това покачване от последните дни е много обнадеждаващо, с теб сме и чакаме само хубави новини  osi_17
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Да, да, даааааа  :goodluck: :goodluck: :goodluck: :babyflips:

*
Момичета, аз пак съм с въпрос :oops:
Днес се събудих в 6 часа и си премерих температурата - 37,0, че ставах до WC-то. След това си легнах и като се събудих в 7,20 часа и тогава я премерих - 37,3.
Та въпроса ми е мога ли да запиша средната стойност (37,15) от двете или трябва да си избера едната?  :D

А и благодаря, че сте с мен и ми стискате палци. Дано в неделя се отбележа с хубави новини.

*
Аз мисля ,че правилна е 37,0 първата температура!
Но важното е ,че БТ е надеждна и ти желая успешен край на графиката слад 9месеца :goodluck:

аз пък съм за втората, но леко намалена заради ставането, т.е. 7,15 ми се вижда ок
*
аз пък съм за втората, но леко намалена заради ставането, т.е. 7,15 ми се вижда ок
Подкрепям :) Успех, Туцке:) Дано това е твоята графика!  :crossfingers: :bfp:

*
Еми и аз си избрах среднта стойност. Но в бележките съм записала и двете :D
Да се надяваме скоро температурата да не пада. :D

*
еееее моето мнение не е 100%,все пак просто си изказах мнението Туци,запиши си идвете в бележките и ще се ориентираш :wink:

*
Мони, споко. Разбира се че приемам и твоето мнение. Записала съм и двете температури в бележки, но в графиката посочих средната. То ако става за въпрос на мен си ми харесва най-много втората 37.3 :D
Поздрави.

*
Туци, правилната БТ е тази, която се измерва след поне 4 часа дълбок сън.
След като вече си ставала, БТ обикновено се повишава :P :crossfingers:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Туци, и първата и втората са страхотни.Пожелавм ти и съм сигурна, че това ще е твоята графика. Толкова ти е разрешено за коментар- 2 странички и после да я публикуваш в "Бременни графики" Пу пу пу пу  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:

*
Миличка мисля си, че вече ти закъснява и стискам силно палци в следващите 9 месеца БТ да ти е висока  :wink:
*
И аз мисля да е така. :D
Е по принцип средната дължина ми е около 29-30 дни. Но и днес няма да е, че БТ не е под 37 градуса.
Мерси за стиснатите палци. Да знаете че и аз ви стискам.
Хубав ден ви пожелавам. :D

*
Момиче сладко,що не направиш вече един тест,а????? :crossfingers: :bfp: :bighug: :D

*
Мони, миличка знаеш ли само едвам се удържам, ама съм нарочила рождения ден на дядо ми 22.08. Имам вътрешното усещане, че това ще е хубав ден за един + тест - ще е подарък тамън за няколко рожденници през месеца. :D Пу-пу, дано само продължава БТ да стои в тези нива.
Незнам обаче как ще устискам до тогава. :D

*
Туциии, три дена до неделя, а изглежда толкова далечеее...
Аз ще чакам още, ама ти ако решиш да направиш тест, от мен да мине, няма да ти се сърдя, че не си ме изчакала  :lol: :P