0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте милички,

Вчера беше един дълъг ден.. прекарахме го в път.. Вече успях да изчета всичко, което сте написали.. Тези, които се ядосват на мъжете си, ги  разбирам напълно..аз все ядосвам на моя :)
Та да си дойдем на думата---нали днес е 23ти и ви обещах да си направя тест..макар че графиката ми е показателна за това, че май още няма овулация...Та ест, той е  :bfn:, но още не съм загубила надежда... нямам признаци за настъпване на ову даже..нищо..Така че аз все още съм в НЕчакащите...и аз вече незнам на какво???!!!????

Много ви целувам и бъдете силни :):):)


*
Chin съвсем нормално е да ти стане криво. Израз от рода няма да ти казвам съжалявам и трябвало е да стане така, не са много умесни когато много искаш да имаш бебе, а не става, особено в твоя случай. Да го кажеш по друг повод може и да мине. Но специално на тази тема не е много подходящ. Да си кажа честно и аз бих се подразнила. Не може на едно място да са се събрали определен кръг от хора с даден проблем, където си споделят и се опитват да си помогнат един на друг да има такива думи. Може да го е казала и в друг контекст, но все пак...
Но ти не и се ядосвай. Аз пък ти пожелавам много скоро всичко да се оправи при теб и да ни се похвалиш. Поздрави и горе главата. :D

*
Здравейте отново  :oops: аз съм пристрастена и постоянно съм тук.  :D
Рени съжалявам миличка,дано другия месец се получи, но не е нормално да очакваш ову. от тук нататък .  8O Дано е инцидентно
Чини миличка, понякога хората сме толкова гаднии несъобразителни, че ми се иска да съм животно :) Момичето съм убедена, че просто не е знаела как точно да се изрази, права си тук сме се събрали,за да си помагаме .... не се връзвай.
За СГ съм чела доста и наистина на повечето места, даже и в клиники пише от 3- 5 дена, като масово на 4-ти ден правят.Ние като правихме ехеее кога беше, аз още не бях така започнала да чета по въпроса и на нас ни казаха 5 дни въздържание.
Милички моя мъж го няма 2 ден и му бях казала да си мисли защо му се сърдя и защо му е обидно и  като се чухме снощи ми каза, че иска да отиде на уролог да направи СГ, но аз му казах, че е по-добре да отидем при един док. тука дето има уж клиника по стерилитет и работи със Стаменов да видим той какво ще каже и да изследваме там, пък може и в Плевен или Тутракан. Ноооо аз това гочувам за ен-ти път, така че ще видим.  :wink:
Хайде петък е няма ли някой  скрит +++++ тест  :D
*
Рени съжалявам миличка,дано другия месец се получи, но не е нормално да очакваш ову. от тук нататък .  8O

Защо не, като гледам БТ е започнала да се покачва.
Неведоми са пътищата .....

Хубав ден на всички!
И стойте на хлаааааааааднооооооо
:balk_111:
Момичета, днес съм много превъзбудена.. незнам какво ми става...дори като правих теста и беше - някакси го очаквах... нещо съм се повредила,но пък и аз като Женичка съм пристрастена към вас всички и постоянно влизам да ви чета

Чини мила, сигурна съм че онова момиче не е искало да те нарани по никакъв начин, но пък те разбирам напълно..всеки иска в такъв момент да получи някакъв вид успокоение от другите .. С цялата си положителна енергия ти стискам палци всичко при теб да се нареди и в най-скоро време да имаш най-голямото щастие-твоето бебче :)

Снежи, тя БТ уж се покачва..ама няма секс.. хм...тоя Париж май баш на ову се падна...но пък кой знае..стават чудеса.

Хубав ден и да пиете по едно фрешче с много лед и витаминчета :)


*
Ето ме и мен!Днес трябваше да се отчета!За съжаление няма с какво да се похваля!Още вчера дойде  :witch: дори не ме остави поне ден да се надявам,но поне ще започна един ден по-рано с опитите  :D :D :D

Този месец се бях оставила на течението-без тестове за Ову, БТ и сметки!Дори не отварях календара умишлено за да не знам кой ден е и т.н. но резултата е същия.
Разбира се не мога на 100% да се изключа и да не мисля за това,но според мен и да се вглъбяваш и да не се,когато има да става ще стане!Трябва да мислим позитивно нали мили Щъркелчета!!!!  :bighug:

Рени ,миличка,може от пътя и емоцийте да се е изместила малко Ову и да се изненадаш приятно!Все пак това е града на Любовта!!Късмет!

Chin няма как да не се ядосаш!Но хората са различни и приемат нещата по различен начин, а и не всеки може да се изразява....Просто подмини коментара и продължавай напред с вдигната глава-знаещ че тук всички сме с теб и ще се зарадваме искрено когато се похвалиш с  :bfp:

Няма ли вече тази седмица да се появи нечие +++ тестче!
Така ми се искаше да моето но...уви!Другия месец!!

Хайде усмихнете се !Днес е петък!Утре всички на плажа!!
Приятна почивка!


*
...но пък кой знае..стават чудеса.
Ами дано е така аз мнооооооого се надявам да е  :D
Шкембе така е миличка , но няма да се отчайваме я,  и при нас ще стане
Лека вечер сладурки  :balk_21: :balk_24: :balk_21: :balk_24: :balk_21: :balk_24: :balk_21: :balk_24:
*
Момичета, привет и от мен. Приятна почивка.
Имам проблем с PC-то в къщи и днес съм се побила на компютъра в службата на колежка в отпуска. После ще трия history и т.н. Та затова ще липсвам повечко.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
ами минавам да пожелая лека и спокойна  вечер на всички...,уж имам лека ръка,  :?а ...?до неделя поне някой щъркел да донесе  :bfp: :goodluck:

Здравейте и от мен,момичета.Аз днес като петък си поработих повечко и с по-малко почивка,и с малко повече нерви,но...Успокоявам се,че с милото отиваме през почивните дни за риба  :balk_175: ,някъде на спокойствие само двамата,далеч от всичко и от всички,пък знае ли се,може да се върнем с някое "рибарче"  :wink:
А за мъжете какво да ви кажа.Моето мило,дето много от рано говореше,че трябва да си направи СГ,само говореше.Отне му доста време,докато се навие да си я направи.Все си намираше някакви оправдания-или биолога не му е вдигнал телефона,или няма да има време...Момичета,тях ги е страх повече от нас,да не проблема да се окаже,че е в тях.Така че,иска се малко търпение и много настояване.Аз се бях заканила да спрем с опитите,докато не си направи СГ,но не се стигна до там  :balk_48:
Май много се разписах.Желая ви лека вечер,момичета.
[/url]
Момичета да ви попитам,възможно ли е да отчете теста неправилно кога ми е овулацията,защото преди седмица ми отчете  :bfp1: а сега някакво течение,болят ме гърдите,раздразнителна съм,и и и  много ям.Дали в момента не съм ову.Дано не ми се смеете. osi_1
*

    fibo

  • *****
  • 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Момичета да ви попитам,възможно ли е да отчете теста неправилно кога ми е овулацията,защото преди седмица ми отчете  :bfp1: а сега някакво течение,болят ме гърдите,раздразнителна съм,и и и  много ям.Дали в момента не съм ову.Дано не ми се смеете. osi_1

Има и фалшиви резултати понякога,дали от начина по който е направен теста или от самия тест,но се случва.Ако мериш БТ + тестовете,резултата ще е доста по-достоверен.

Чин,абе ти къде ги намираш все такива бе... :lol: Я с брадвата....ааа... :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
Добро утро поспаланкииии :D
Масата е сервиранаааа :D

Пожелавам на всички приятен съботен ден, и не забравяйте - бягайте на хладно :wink:
*
Добро утро!Петенце,браво за закуската -у дома ако имаше такава.... :eat: :coke:
Уфффф много ме е яд бе щъркелчета,но другата тема ще се препълни знам си аз ,с толкова много ловуващи  няма как иначе :crossfingers::grouphug:чао засега

Добро утро в тази слънчева съботна сутрин  :D

Петенце, нареждам се за закуската, че лелката вчера ме навести и ми отваря страшен апетит  :lol:, нямам наяждане :lol:

Мони, не се ядосвай, това е затишие пред буря :wink:

Лек ден момичета :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Мони, не се ядосвай, това е затишие пред буря :wink:

Дай Боже!
Дано! :D

Мони, не се ядосвай, това е затишие пред буря :wink:

Дай Боже!
Дано! :D
Пете, мисля, че и теб ще те помете бурята от  :bfp:  :wink:  :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Ха, и аз я чакам бурята  :D
Пете, закуската  е No 1, щях прилично да "омета" каквото докопам на тази маса :)
(ако беше наблизо)
Лек ден от мен, щъркелчета  :biglove:

Гальонди, като ти гледам графиката  :wink:, като нищо ти да си ветреца, с който ще се започне :D

Малеее, каква природна вълна ме е обзела днес  :lol:, да знаете голяма буря ще се вихри :wink: :lol:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Елегансчееее, от твоите уста в Божиите уши!
Дано!
Галее, стискам палци! :D :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: