0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    saraapl

  • *****
  • 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добър вечер милички .. Ако сметнете че поста ми не е за тук изтрийте го :) Но искам и аз да си изкажа мнението за мъжете и техните "проблеми".Моето мило и то така се дърпаше-именно както Галето каза от страх че проблема може да е именно в него.Е,първата спермограма беше в специализирана клиника и нещата не бяха май ного розови-но и при мен имаше проблеми така че... Но след около година и половина след неуспешната бременност сега сме в очакване на бебо :) мъжлето е много щастлив и горд.И само ми повтаря казах ли ти че сме си наред,казах ли ти :):)
Та за край да кажа- мъжете никога няма лесно да приемат че проблемите са при тях в еднакъв процент както и при нас жените :) Момичета,записвайте им часове и смело напред! :) Охх много изписах ама то е защото обичам Женка и я подкрепям напълно :) лека вечер сладуранки и айде дано има много +++ тестчета до края на седмицата :):)
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Оф...все едно и също!
Аз го врънках да отиде на спермограма 6 месеца! Опита се в началото да намекне, че вече е станало веднъж ( някакво гадже преди години забременяла "по погрешка" и го махнала ), т.е. всичко си му е Ок, но аз веднага го изрязах, че тези неща търпят промени и какво е било преди 10 години изобщо не ме касае.
От там той запя друга песен - Ок, съгласен. Времето си минава и все нещо слушам - първо нямаше време, после нещо друго, трето... На финала ми каза, аз да съм организирала, той не знаел къде, какво, що...Та така и стана.
Добро утро  :D

Къде сте поспаланки, хайде на кафенце :wink:




С мъжете е трудно спор няма, но все пак сме жени и знаем как да постигнем своето :wink:. Понякога просто трябва малко повечко време и търпение :wink:

Усмихнат ден :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добро утро :)
Елеганс, благодаря за кафенцето! Аз едно чайче мисля да си спретна, преди лягане! Белким поспя по-спокойно, че от няколко дена нито възглавницата ми е удобна, нито мога да се наспивам, то са сънища..то е чудо!:)
На всички, които си почиват през уикенда, спокоен Петък и приятни почивни дни! На тези като мен, които работят - спорни Събота и Неделя  :flower:

*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафенцето!
Галионди и аз като теб само на работа-няма уикенд,няма делничен ден.Всичко ми е = на работа.
Лек ден за работещите в тези горещини,и много приятен за почиващите.
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 08:28:54 am от petqst »
  <br />
*
Добро утро.
Елеганс страхотно кафе си направила.  :D
Хайде момичета хубав петък ви пожелавам. И днес да кажете на шефовете ви, че за тяхно здраве работния ден е до обяд. :P
Поздрави.

*
Re: Юлска тема за море,любов и ....две чертички ро&
« Отговор #126 -: Юли 23, 2010, 08:22:55 am »
Добро утро и от мен! :D
Елегансче, благодарности за кафенцето :D
Аз моето току що го изпих, но и закусих :D
Така, че ще ви поднеса нещо и за хапване:

Рананче, живо и здраво да ти е мъничето! :D
Лек и спорен петък на всички! :D
ПП: Маймунчее, четеш ни ти, ааа! Ами драсни някой ред! как си???
« Последна редакция: Юли 23, 2010, 08:33:30 am от petqst »
*

    titibar

  • ****
  • 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
На такава софра немога да откажа.Веднага измивам ръцете и сядам с целия си одромен апетит.
Честито бебче на Ранан!Да е живо и здраво и много да ви радва!
  <br />
Здравейте милички  :D.
 Я да ги махате тея мъже ,че като ги подпукам ,ааааааааааааа ама какви са ви такива непослушни бреее тцтццтцтцт моят много ме слушка (пу пу пу пу пу ),стягайте ги  :wink:
 Чета чета Петеее,но да си призная не съм мн добре и затова все още не пиша така ежедневно.Иначе сме що годе добре,пия все още антибиотик,едни други хапове абе като бабите съм с шепите пълни с хапчета  :lol: :lol: :lol:,нооо само бебо да е добре ....... няма грижи.Само да вметна ,когато бяхме на 15 на ЖК,докторката каза,че за сега и се струвало че ще е Принцескаааа :lol: :lol: :lol:,пък ха да видим на следващия преглед ,тогава ще е сигурно вече на 10.08  :D.

 И така де това е от мен,много цунки и гунки за всички ,и без илишли нервичкиии,ние си ги имаме в изобилие и без това  :wink:


Все още пускам шаренки ;)  :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust: :pink_dust_1: :babydust:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
Добро утро и от мен!Момичета леле с тези изкушения рано рано....благодаря Пете,Елегансче :hungry:
За мъже не ми се говори,от както съм бременна вместо най-много да ме глезят и угаждат ние само се караме :?направо нямам думи. :balk_145:Исе,бързо се възстановявай :crossfingers:
Рени ,какво става с теста бе душо?

*
,докторката каза,че за сега и се струвало че ще е Принцескаааа :lol: :lol: :lol:,пък ха да видим на следващия преглед ,тогава ще е сигурно вече на 10.08  :D.
 
Йе на моя рожден ден  :D супер, Исе оправяй се миличка, ние тука ти прощаваме, че не пишеш  :D, погали си коремчето и от нас  :wink:
Рени - аз чакам, чакам вече час ........ :wink:
Добро утро муцунки, ами аз като гледам кафето и трапезата направо ми потекоха лигите , ужас как съм гладна - не е истина, благодаря ви Елегансче и Пете
Пете как си мила топлиш ли бебоците
Аз немога да се наспивам нещо напоследък - оная вечер съм заспала към 4  8O, а тази нощ към 2, незнам можеби е от нервички, ама ще ги потушим  :D
Лек петъчен ден и не се преуморявайте с тая жега
*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Добро утро и от една вманиячена кляфка.
Елегансче, Пете страхотна трапезка...въпреки среднощното ми ядене, ще се възползвам и от закуската. По повод мъжете- незнам, радвам се, че милото се нави без проблем за СГ която професора си поиска и той веднага попита къде трябва да отиде. Не му беше особено приятно, а и не ме пуснаха с него вътре да му "помогна"  :P  Тъжно ми става като чета как се държат, и се надявам това да отмине и да се променят. А междувременно се опитвайте да не се ядосвате. Това май не трябваше да го пиша ама... защото аз снощи на 3 пъти ревах. Беше ми уморено и му казах, че искам да си почивам, а той ми зададе въпроса- ти ли ще направиш яйцата или аз? И на мен ми стана криво, че ме пита въпреки, че му казах, че се чувствам зле. Е, после докато си говорехме по въпроса пак ми стана едно такова ревливо- незнам може да е от хапчетата ама факт.
Иначе днес не ме боли корема, само малко придърпва и ще се размина с доктора. Юпиииии
Ренииииииииии  къде сиииии?????

Петенце, не ти ли "говорят" вече бебоците???

Уххх много дълго стана- целувам ви всичкитееее


*
Момичета, може да сте го гледали, ама едно клипче да ви черпя  :lol: http://vbox7.com/play:3692d311 големи диваци , много им се кефя.
*
Добро утро, момичета  :D

Така като чета май мъжете на почти всички реагират еднакво. Аз не знам дали малко не го пришпорвам и моя за СГ, ама защо да не ни е за успокоение /със заушка в миналото  :? / Все няма време. Уж винаги се каним да използва дните, когато съм в цикъл, за да събере 5 дни въздържание /че иначе трудно ще изкараме 5 дни без да се обичаме  :D / И сега, снощи и от него чух същите размисли- притеснявал се така, че сякаш можело да му има нещо  8O хаха, ама направо едно към едно реагират.. Та така... не им се ще, после се оправдават, че нямат време.

Мони, а теб защо така те ядосват, аа  8)
Йоли, душа, нали не очакваш любимия да разбира от намеци  :wink: а и има просто такива ревливи моменти  :wink:


 

Фе, 5 дни са прекалено много въздържание за спермограма.
Оптималното е около 3 дни.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Елегансче нас също професора ни каза 4-5 дни въздържание за СГ


Е по правило май ги правят от 3 до 5 дни, но съм останала с впечатлението, че почти навсякъде ги правят около 3 мах 4 ден, може и да съм в грешка.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
Добър ден...
Мен някакви тежки мисли, дълбоко емоционални ме терзаят, но няма да ви занимавам с моите глупости.
За спермограмата - ние я направихме на златната среда - 4 дни.
*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Не може така Чин, какво означава не искаш да ни занимаваш !? Нали затова сме тук


*
Йоли, едвам ме нави... :)
Може би леко ще отклоня темата, но моля ви дайте ми обективно мнение, а ако съм сгрещила нещо, нека Петя ми изтрие коментара.
Малко предистория. Когато направих спонтанен аборт в съседен форум, в тема, която обединява жени от пкя и споделят проблемите си едно момиче някак си ме засегна. Тя реагира много тъпо, думите и бяха : няма да ти казвам "съжалявам",  трябвало е да стане така. П.С направи си хормонални изследвания, четох че те са причина за аборт... " Бях много ядосана, не отговорих нищо, знам много добре какви изследвания и кога се правят, смятам, че човек ако не може да каже нещо смислено е по-добре да замълчи... Ние имаме общ проблем и една цел. Вчера тя каза че е бременна в 7ма седмица и по някаква нейна причина е решила да не казва в темата, в която споделяме всичко...помагали сме си, обменяли сме мнения и т.н. Проблема идва от това, че аз не се зарадвах, а за всяка жена, постигнала целта си бих се зарадвала, защото няма човек, който да не заслужава това, което иска и това адски много ме обърква, неприсъщо е за мен и се опитвам да си обясня защо реагирам така, не злобея, не завиждам, но не знам защо реакцията ми е така, затова че ми е болно от случилото се с мен, заради нейната реакция или заради начина, по който го каза, а може би съм полудяла нещо?