0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ехааааааа, веднага под вируситееее :D
Пльоооооооос :D
Благодаря!
Туки, много кратък цикъл бее- 20 дни 8O
*
Добро утро и от мен:)
То седмицата почти свърши, аз докато се "разпиша"
Нещо ме беше напуснала музата.. Но ви чета, де!
Муни, оправяй се бързо!! Радвам се, че си вече в къщи и се чувствате добре с бебо :)
Весел и приятен ден муцунки! :party:

*
Добро утро сладурки
Весел и приятен ден, аз отпадам от ловуващи и в чакащи не ме слагайте, защото изпуснахме ову. и пак сме скарани  :( и скоро няма да ловувам съм се заканила. Много съм ядосана  :o :x
Стискам палци на всички ви, за кой каквото има нужда най-вече за Рени и Петето  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    ioly

  • ****
  • 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте и от мен момичета кокичета.

Пете благодаря за кафето и сокчето, перфектната комбинация за сутрешно парти.
Туци, нов месец, с нови сили и  :bed:

Ренка хайде миличка  :bfp: :crossfingers:

Жени мила не се ядосвай, те са си глупачета понякога.

Ей Монииии  :bighug: лека работа

Мен още ме боли корема, но болката е по-различна от предните дни.

Пожелавам ви много спокоен ден и много хубави емоцийки.





*
petqst, направо останах потресена днес сутринта като видях. Това не ми се беше случвало незнам от колко години вече. На 20 дни ми идваше още в самото начало (първите няколко пъти от старта на М).
Поздрави на всички и дано на не успелите юли, август да е нашия месец.

*
Добро утро, милички!
Пете, много освежаващо кафенце, мерсииииии  :)

Туци, нали знаеш, най-много аномалии в цикъла има юни-юли, вярвам, че е инцидентно, и следващия ще е перфектен.

Рени, според графиката ти не виждам да е имало ову, изчакай с теста и провери пак БТ.

Хубав ден на всички!

Снежи, как си миличка?
Честно казано подточка в) съм - не мога да преценя  :? Хормоните пълна каша, в т.ч.   и ЩЖ, пия си хапчетата и чакам да вляза в релси ...

Оли, за снимката  :crossfingers:
*
Здравейте сладурки  :D

Ейй, два дни ме нямаше /нали бях командировка/ и съответно нямах нет и едва смогвам да ви изчета  :D радвам се, че Маймунката вече е добре  8)

Аз поне малко се разсеях с пътуването, не ми остана време да си премислям защо не е станало.. а пък си мислех, че тоя месец доста плътно сме го покрили и един вид, ако всичко ни е наред, би трябвало да стане /това ми беше логиката, дали съм права- не знам/. Да видим дали тия дни ще успея да навия половинката да си направи СГ, ей така, за наше успокоение, че тази заушка в миналото му ми е едно наум  :?

Ако ви кажа как се бях навъсила онзи ден, като облак бях, викам си- хубаво- и той сега ако направи СГ и всичко е ок при него, аз откъде да се подхвана с изследвания. Честно казано, не мога да се настроя да чакам половин-една година и чак тогава да се изследваме. Леееко се вманиачавам по темата. Просто около мен няколко приятелки- при тях стана на първия-втория месец /а при едната от един опит само!/ Та така.

Хайде, успех на всички ловуващи и чакащи, прегръщам ви всички!!


 

*
Snegina и аз се надявам авгут всичко да е наред. Е поне знам че няма да ми дойде на морето, че понеделник заминавам. :wink:
Фе, не се притеснявай, не мисли че има проблем. Макар че аз се хващам че точно това правя. То и при мен много бременни се появиха. Една моя колежка само от веднъж и хоп. Друга приятелка от първия месец. И така. :D
Ще дойде и нашият ред. И ние ще се радваме още повече от тях.
Поздрави.

*
Туци приятно изкарване на морето и заради мен да се очипкаш  :D, че аз незнам дали ще ходим  :(
Фе, недей така мила наистина при някои момичета /т.е. двойки/ се получава от първия път. Аз съм пример за това-първата ми бременност даже не беше планувана, а и се пазехме, и почти не се познавахме, ама взе че стана ей така на. Не съжалявам, защото имам божествено дете, въпреки че биологичния баща съм /сме/ го изтрили и той нас от живота си.Та пак се отплеснах, просто вече ще гръмна и незнам. Мъжа ми не иска и да чуе за изследване, някога преди 2 години си прави Сг в обикновена лаборатория и дотам, ама то в обикновената не бяха добри резултатите, а какво да говорим за другата  :( Сега съм афектирана много и то много, от постъпките му, а майка му все мен обвинява, защото аз имам дете и затова можеби не съм искала. Заслужава да й кажа в лицето, че понякога на сина й не му става оная работа, камо ли деца да прави ....Боже какви работи написах само извинявайте милички, ама вече ми писна и даже му казах, че ще почна да пия противозачатъчни, а той ми се смее и ми вика ми то така или иначе не става за каквода даваш пари.... Ужас ви казвам направо уффффф  :oops: извинете ме отново, може да ми изтриете поста, ако прецените Пете  :oops:
А на всички, които сега тепърва опитват искам само да кажа - не се вглъбявайте, ноне се и изоставяйте, защото годините си летят и аз неусетих кога минаха 3 без резултатни  :)
*
Жени, ти нали беше решила да направиш малко пас  :wink:
Наслаждавай се на божественото, пък другите каквото си решат :bighug:
*
Жени,Женка мила все жените патат каквото и да става ,все ние сме кривите,а синетата  са прави ама....такъв е живота.Фе,не трябва да става фикс идея,въпреки ,че всички тук знаем колко е трудно.Не им обръщай внимание ,нито на коментарите ,нито на нищо.Мисли си ,че и вашето време ще дойде и се въоръжи с търпение. :grouphug: за всички ,които имаме нужда от прегръдка
« Последна редакция: Юли 22, 2010, 14:23:35 pm от moniks_s »

*
Жени, човек често има някакви проблеми в ежедневието си и ако не сподели с някой, напрежението е твърде голямо. Сега знам, че някой ще каже- не е за темата, има си раздел Емоционални проблеми... обаче аз те разбирам и мисля, че всичко това е максимално свързано с темата. Не може просто да отделим идеята за бременност от отношенията с човека до нас /поне в 99% от случаите/.

Да ти кажа- на майка му не й е работа да се бърка. Остави я нея. По-важното е вашите отношения да се подобрят. Съветът ми е да се успокоиш, да не реагираш емоционално- ето това за противозачатъчните е емоционална реакция, провокацията не е ясно какъв ефект може да има при мъжете, те реагират различно от нас. Защото най-важното е вие да се обичате, това е основата на всичко останало. А и не забравяй, че ти си щастлива жена с това, че вече имаш дете. Мъжът ти по-скоро би трябвало сам да се замисли за повече изследвания ако наистина иска собствено дете. Но не подхождай с лошо, поне аз това бих те посъветвала. Стискам палци да се сдобрите бързо  :wink:


 

*
Жени...  :bighug: знам, че може би ти е писнало, имаш нужда от спокойствие, но мъжете ...те са по-слаби от нас и ако намериш неговото слабо място ще ти е много по-лесно. Дипломат трябва да си- кротко и ясно отстояваш позицията си. Когато мъжът ми трябваше да прави спермограма просто казах - този месец трябва да намериш време да я направиш.. без пазарлъци, двама се борят за дете, то ще е плод на вашата любов, а не само на твоята. Така че поставяш нещата сериозно, иначе... той не е готов за дете. Мъжете трябва да разберат, че нещата не се случват с вълшебна пръчица и никой не може да е сигурен какво ще му се случи и в каква ситуация ще изпадне. Свекърва ти не е човека, който трябва да дава коментари, но ако те дразни- кажи и истината за да потърси вина и в сина си.
Прегръдки и целувки на всики.
Мони, честито сърчице, пожелавам ти безпроблемна и лека бременност.
При мен... нищо ново, може би този месец ще е ановулаторен, само да не си докарам някоя киста се моля...
*
Re: Юлска тема за море,любов и ....две чертички ро&
« Отговор #113 -: Юли 22, 2010, 15:18:32 pm »
Жени, другите вече са те посъветвали доста добре!
От мен, мога да ти кажа от личен опит, че аз ходих по лекари 2-3 год. докато не го накарах накрая /през какво ли не минах за да го постигна - кавги, сръдни и т.н./ да си пусне СГ, и хооооп - зайчето изскочи! :D От тогава само да му задам за изследване и е пръв! :D
Пожелавам ти скоро всичко да се оправи между вас!
Снежка, а док. какво казва?
Реииии, хайде казвай добрата новина, че темичката става много скучна нещо!!! :wink:
*

    Raissa777

  • *****
  • 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
Жени мила много  :bighug:
Добре звучат домите на Фе, да не му отвръщаш и ти с лошо...аз все се опитвам, ама рядко ми се получава. При теб барем се получи...
За свекърва ти, нормално е това да си помисли, при условие че не знае за какво става въпрос. Ако те дразни - кажи и да истината, току виж те подкрепи.
Много драми преживях/вам с моя мужик...да не кажа голяма дума, но откакто се познаваме, вече 6 години, сега са ни най-трудните моменти. Каръщинка братле!
Та, стигнах до извода, че ако се държим един за друг ( колкото и да е трудно на моменти...) всичко ще се подреди.
Но това , че не иска да си пусне изследвания не го разбирам!?!? Казва ли поне защо не желае ?
Трябва да поговорите спокойно по темата...може да сте с мъжки фактор и да е необходимо елементарно лечение...
*
Милички благодаря ви за думите и куража, който ми давате, ами..... можеби вече от всичко ми е писнало-той е такъв и аз такъв си го обичам и знам, че немога да го променя, но и аз имам нерви и аз имам нужда от рамо до себе си, не само аз да подтиквам. Хиляди пъти спокойно съм обяснявала за тия неща- за изследванията, но не ще и да чуе, защото го е страх че в него е причината, и аз все отговарям, че няма как да се разбере като се гадае. в едни момент ми писва и почвам да бълвам змии и гущери, защото това не е само едно нещо - за всичко.
Относно свекито, аз съм й казвала че има проблеми, но нали знаете той сина ми не е виновен Еми кой тогава-при мен всичко е ок.Дай Боже все така да е , ама аз съм категорична, че няма и изследване да си направя, докато не видя неговата СГ в спец.клиника.
Аз винаги съм била оптимистка и знам, че всичко ще се оправи и ще ми мине, ама с години си тая болката и неразбирането, тоя път обаче ще ме държи яката.
Айде стига с мен, аз съм Ок, ако не ще се оправя все пак съм зодия Лъв  :lol: :wink:
Ренкаааа утре 23-ти душа обещала си н нещо  :wink:

Пете и при теб мъничко остана  :D

за всички  :grouphug: :youwoman: много ви обичам
*
Здравейте момичера доста мина откакто не съм писала в тази тема, момичетата с който научихме че сме бременни, вече ги няма тук май :) може би ви посещават от време на време :)
пожелавам на всички ви много скоро да гушнете така желаните мъничета и да им се радвате цял живот  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:

хайде малко вирусчета и от мен, не съм заразена вече( т.е не съм бременна), но пък имам едно сладко бебче на леглото до мен

прегръщам ви силно

*
Ранан, да ти е живо и здраво малкото съкровище.  :D

*
Жени, чета ти поста и ми се свива сърцето.. Исках само да дам един пример с моя любим съпруг.. Колко време се дърпа и той да направи спермограма.. Не съм си и помисляла за миг, че нещо му има(ама нали да го отметнем) защото има син на 10години, от приятелка от "по-бурните" си години, и също така преди да се оженим, е имал някаква връзка, приятелката му е забременявала, и са решили да не го задържат..
Колко време се циганихме, че не можел, че как така щял да го направи в някаква си чашка( с извинение) абе имаше безкайни доводи.. за да стигнем до истината накрая, че го е страх да не би той да е причината... Не сме се карали, но на няколко пъти прехвърчаха искри! Та , нейсе, най-после му записах час, и направо му казах къде да ходи, без да се обяснява! Винаги вземаме решения заедно, но тука трябваше да взема решението аз!
Знам, че всички хора са различни, на някои отнема време, на други - още повече време, дано твоя съпруг да се вразуми по-скоро! Силно те прегръщам  :bighug:

Маймунче много се радваме че сте добре ти и бебчето,възстановявай се бързо :cuddle:
Ранан да ти е живо и здраво слънчицето дай боже всички да ни сполети това щастие
Жени и аз съм в същата ситуация моето мъжле и то се дърпа като магаре на лед  :lol:
но съм решила в събота като ходя при доки да видим последно дали се е пукнал фоликула да му го каже лично.Защо си мислят че пречината е само в нас не знам :ask:
Викам му от теб се иска само едно спермограма и това е,при жената е много по сложно да се установи има ли проблем.Бил направил едно дете и това,мъжки  му разсъждения.
Та май и аз така ще направя записвам час и го водя там няма да може да се дърпа  :D
Дано и твоето мъжле да склони най сетне

Вярвам!!!!