Благодаря ви за идеите и успокоението. Коремните преси започвам от началото на новата година, а сега - от този месец - си сложих ластичен колан за стягане и той доста ми помага. Наистина, постепенно коремът маааалко се прибра след като махна колана. Зор си е дори с колана в началото, защото първо ми се повръщаше, но след няколко дни вече свикнах. Тъй като имам проблеми със сърцето и физическите натоварвания са ми противопоказани, ще се наложи да се огранича само с коремните преси и пилатес, но пилатес в града няма, така че ще е само първото. Мисля, да ги почна сега тези добавки през поста, пък да видим какво ще стане
Жасминче, аз време си давам, но милото още в края на първия месец започна да ми прави забележки за корема. Майка ми и тя постоянно натяква, че видеш ли съседското момиче, което роди близнаци няколко дни след мен, все едно не е раждала, а аз като, че ли съм в 5-тия месец. Да не говорим, че познати и непознати, като ме видят и те започват със селската си простотия... И така, се принудих да сложа колан, който доста прибира корема и явно това за момента задоволи простолюдието....