Привет, дами
Гледам днес доста теми сте разисквали
Аз днес бях на ЖК за първи път. Трябваше да е преди 2 седмици, но докторът го нямаше и ми презаписаха часа. Всичко е наред с бебето, мери ми кръвно, обиколка на корема и височина. Взе ми секрет за МБ и ЦМ. Пуснаха ми и кръвчица
, пишнах в една чашка и така, както си му е реда
В петък чакам резултати, дано всичко е в норма.
Относно килограмите - аз съм качила 2 кг досега, което си е много добре за мен. Кофтито е, че аз стартирам с доста килца отгоре, но какво да се прави. Ще внимавам максимално и каквото - такова. После ще свалям. Това не е най-важното. Като знам, че съм била готова на всичко да забременея, килограмите са бял кахър. Е, все пак не е приятно да се търкаляме де
Но да сме живи и здрави ние и бебетата, пък другото се регулира.
Що се касае до хапването, аз не ям много. Просто мисълта за каквато и да е храна през повечето време ме напъва към тоалетната чиния.... Доста е неприятно, понеже огладнявам, а нищо не мога да ям. Голямо чудене и големи мъки са, докато измисля какво да хапна, без да ми се пригади. Обаче, сладичко си хапвам. Шоколадът и аз го ядях като за "добро утро" преди. Сега съм по-умерена, но в никакъв случай не съм го спряла... В интерес на истината, 3 месеца преди да забременея бях на метформин и нисковъглехидратна диета и не ядях сладко и бях свалила 10 кг, но имах още дооооста да свалям
Странното е, че от миризмите не ми става лошо, изобщо. Обаче, месо не мога да кусам дори
Отвратително ми е, не знам как ще се разберем с него