Камбозола, благодаря за изчерпателния разказ. За мен е още раничко да мисля как ще раждам, но принципно искам нормално раждане. Твърдо "ЗА" съм за епидуралната упойка. Не виждам смисъла да се мъчим като животни. Медицината е за това, да ни помага. Не мисля, че е признак на лигавщина или нещо подобно. Всеки си има мнение и е негово право да го упражнява, разбира се:D
При мен проблемът е, че съм с диоптър за късогледство. Не е много голям, а и знам, че се гледат очните дъна, за да се прецени риска. Та, ако няма други медицински показания, които да изискват раждане със секцио, този пуст диоптър може да ме прецака. Но, каквото - такова. Важното е всичко да е наред.
Това, което ме притеснява при нормалното раждане, обаче, е тази пуста епизиотомия
Ама, да не впрягам каруцата пред коня де
Като му дойде времето, ще го мисля. Но определено разказът на Камбозола ми беше доста полезен.
Относно коремчетата - ами аз понеже си имам килца отгоре
и си имам коремче по принцип, та още в началото ми пролича. Отделно и от стимулацията се понадух леко, та коремът ми се заобли и оформи и сега съм като в 6 месец
Колкото и да исках да не ме разкрият кварталните клюкарки още, не можа да ме огрее, то си ми личи от 100 км
Интересното, обаче е, че съм качила само 2 кг, които понякога стигат до 3, после пак 2....луда работа. А като се има предвид, че прекъснах лечение с метформин и лека диета. Не ям много, че ми се гади, но и доста лежа, пак по същата причина. По цял ден ми се спи и ми замаяно, нямам много движение. Но просто съм като парцал...Добре се движа засега с килата, да видим как ще се търкалям след някой и друг месец
Айде спирам, че се олях