0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #660 -: Август 10, 2010, 18:52:05 pm »
Натали, ранният е с 95% точност, така че го предвиди в програмата си. И най-вече си запиши часове за Фетална морфология в 11-13 г. с., 15-17 и 19-22 г. с.
Да аз за това и попитах. При всички случаи искам да го направя както и ФМ и за това да знам, че ще трябва да си запиша час още сега май.
Момичета, днес имам някакви странни усещания. Как да го обясня...като леки пробождания за секунда и от време на време все едно тежест в долната част на корема ми. И отминава. Притеснително ли е? Или аз вече съм полудяла и се вглеждам и в най-малкото нещо?
*
« Отговор #661 -: Август 10, 2010, 19:20:15 pm »
Натали, щом няма болка, не се притеснявай. И на мен са ми се случвали подобни пробождания. Недей да се психираш. Всичко ще бъде наред!

И какво сега, ще говорим в животински термини и това е темата на костенурките, така ли :) хехе

« Отговор #662 -: Август 10, 2010, 19:35:31 pm »
Влизам само да пожелая успешен финал на Кремкарамел и Камбозола. И щастливи първи мигове с бебешоците! :)

На всички останали лека бременност!
Много ми се ще да се примъкна в темата, ама ми е още рано. Засега кротко ще ви чета. Живот и здраве след няколко седмици ще се присламча. :)
Успех на всички!
« Отговор #663 -: Август 10, 2010, 19:58:41 pm »
zeituni, с радост ще ти отстъпя моето място! :bighug:
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #664 -: Август 10, 2010, 21:51:56 pm »
Здравейте, момичета! Записвам се в темичката вече официално, че досега само неофициално ви четях :lol: :lol: :lol:
Бременна съм след 3 опит ИКСИ, днес влизам в 12 седмица. Бях на преглед - всичко е наред, бебето се развива перфектно и аз съм мааалко по-спокойна, поне за няколко дни :lol: Та се престраших вече да си призная :oops:
Леко раждане на Камбозолка, Кремкарамелче и Шаноар! Сигурна съм, че всичко ще мине добре и срещата с малките човечета ще бъде незабравима!
Честито и на постоянно увеличаващите се нови попълнеия :D Толкова се радвам като видя нова мама тук :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #665 -: Август 10, 2010, 21:54:20 pm »
Честито и тук, sixsens! Лека и  спокойна бременност и здрав бебок около термин!
« Последна редакция: Август 10, 2010, 21:56:39 pm от Kremkaramel »
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #666 -: Август 10, 2010, 22:10:16 pm »
Добре дошла sixsens, лека и безпроблемна.

Кремкарамел и Камбозола още се помотват тук. явно бебоците яко са се запънали и не искат да излизат.

Аз пък от 2-3 дни съм се спекла, имам чувство, че по-рядко усешам бебетата. И то като легна не толкова, а като седна тогава усещам ритници и наместване. Сутрин има по няколко яки ритника.....ох, няма угодия.

Nataly*може бебето да се намества нещо и от там да те е стегнал корема. Споко.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #667 -: Август 10, 2010, 22:16:01 pm »
sixsens-привет и добре дошла!С теб си вървим заедно супер!Леки оставащи месеци, а на Кремкарамел,Камбозола - :crossfingers:
Натали,и на мен ми се е случвало

« Отговор #668 -: Август 11, 2010, 08:08:57 am »
Ооооооо Сикс,добре дошла при "дебеланките"  :P ще си пухкавееме заедно на воляяяя  :lol:
 На Камбозка,Кремкарамел и Шаноар леко раждане  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #669 -: Август 11, 2010, 09:33:18 am »
sixsens добре дошла отново  :bighug:!
zeituni чакаме и теб скоро!
Ох наспах се тази нощ, че предните дни мъка мъка,ама бебка като се събудих и веднага ме почна с ритничетата, мислех още малко да поспя, но станах да похапна.
Лек ден на всички коремчета! :D
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #670 -: Август 11, 2010, 10:17:06 am »
Добре дошли нановите момичета и успешни и леки бременности.
Аз искам да ви питам нещо, каже ми какво можа вземам при разстройство :? ?
Сега тъкмо си приготвям смляно кафе с лимонтозо, ама ако имате някакви други предложения... съм склонна да опитам, от сутринта нещо почти не мога да изляза от WC-то вирусче ли е.. или просто от течението не знам. Други оплаквания за сега нямам
« Отговор #671 -: Август 11, 2010, 10:20:39 am »
Ооооо Виксънче и аз съм така от вчера,та и мене ме вълнува този въпрос :(
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #672 -: Август 11, 2010, 10:51:30 am »
Привет!!!
Добре дошла на Сиксенс!!! Зейтуни, чакаме включване  :D С теб бременеехме преди 2 години, ето че отново се срещаме!!
Мънки, Виксън, за разстройство кафето не е най-препоръчително - все пак кофеина гони течностите. Аз го борих с много чай от мента - охладен с лед, смекта и ентерол - могат да се приемат по време на бременност. Ентеролът - 2х1, поне 3 дни. ако е вирус, минава по-бавничко, важното е да няма Т и други екстри. Успех!!
Аз от няколко дни съм подложена на зверски стречинг  :lol: това жените сме опасна порода - в началото ме разби от повръщане моята щерка, сега се опитва да ми пробие гърба  :lol: ...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #673 -: Август 11, 2010, 11:10:41 am »
Сиксенс, добре дошла !!!  :D
Ето че и твоето чудо е на път  :D Много лека бременност ти желая и здрав бебок в края на Февруари :D

И на другите нови мами добре дошли! Ставаме повечко, та някои да се замислят и да освобождават места  :lol:
*
« Отговор #674 -: Август 11, 2010, 11:23:42 am »
Sixsens, така се радвам за теб! Добре дошла и много лека бременност! Представям си каква радост е за теб това бебе, след толкова много мъки! Урааааа :)

*
« Отговор #675 -: Август 11, 2010, 12:03:24 pm »
Добре дошли нановите момичета и успешни и леки бременности.
Аз искам да ви питам нещо, каже ми какво можа вземам при разстройство :? ?
Сега тъкмо си приготвям смляно кафе с лимонтозо, ама ако имате някакви други предложения... съм склонна да опитам, от сутринта нещо почти не мога да изляза от WC-то вирусче ли е.. или просто от течението не знам. Други оплаквания за сега нямам
Викс и аз съм така душа днес  :? от 5 до 7 имах адси болки в корема и оттам от 7 до 10 ...чудо. Обадих се на док и тя ми каза да си взема ентерол 2х1 (прахчета, които са за деца) , диета - сухари , обезсолено сирене, варен ориз и картофи без мазнина и да пия вода , за да не се обезводнявам. става и чай от пресен джоджен . довечера ще пиша дали са подействали :D
« Отговор #676 -: Август 11, 2010, 12:14:53 pm »
Зейтуни, еййййй :) Радвам се да те видя отново тук, хайде, включвай се официално! Добре дошла и на Sixsense.

Точно се връщам от болницата - е, не знам дали съм права, но ми се струва, че прегледите за разкритие и цялото бърничкане около тях са по-гадни от раждането егаси! Илиев искаше да ме задържи днес за предизвикване, но аз отказах - просто днес не ми е ден за раждане. Договорихме се да чакаме до последно. Може пък младежът да реши да излезе сам. Ако не - ще му помогнем. Спретна ми и един малък екшън сутринта - мерихме тонове, при което той спа като пън. Трябваше да се разходя 1 час и да пия едно кафе, след което се върнах в болницата за ново мерене на тонове. С малко тръскане на корема успях да го разсъня и да докараме по-свежи тонове. Утре пак ще мерим.

Приятен ден на шкембитата!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #677 -: Август 11, 2010, 12:21:15 pm »
Добър ден и от мен , сладурани. :D
На мен от сутринта ми е много зле, това гадене и повръщане направо ме побърква. Но се надявам и това с времето да отшуми.
Добре дошли на новите попълнения. :D
Камбозола, по-доброто решение си взела. Пък дано сладура да си реши да излезе сам съвсем скоро.
« Последна редакция: Август 11, 2010, 12:23:40 pm от Nataly* »
*
« Отговор #678 -: Август 11, 2010, 12:24:09 pm »
но аз отказах - просто днес не ми е ден за раждане
:lol:
а има ли голямо разкритие? ех този ваш младеж , дано тези дни да се реши вече  :wink:  :crossfingers:
« Отговор #679 -: Август 11, 2010, 12:31:01 pm »
Sixsense :welcome3:
Срещала съм те къде ли не из форума и много се радвам, че сега си в тази тема.
Лека бременност и хубаво здраво бебе на термин.

Адашчето днес не се включвало ...  osi_10  :crossfingers:
« Последна редакция: Август 11, 2010, 12:33:17 pm от krem2003 »