Крем2003 много рано се услушваш
Относно другата тема - защо не усещам бебето...модераторите се дразнят когато някой пуска безмислена тема. Тези неща си ги обсъждаме тук, всеки ще каже че 14-15 г.с. е доста рано...не е необходимо да го говорим и на друго място
И мрънкането става тук...ето сега съм аз!
- доста се изтумбих, макар че майка ми ми каза, че от 5ти месец не ми е мръднал кой знае колко корема...той май растеше повече в началото. Но все пак - бая си е голям и ми е трудно. Много започнаха да ме болят стъпалата и започнах да си нося стелките, което е кофти, защото трябва да ходя с обувки. Но! стелките са важни, защото заради повечето кг може да се смъкне свода...
Ето, олекна ми
Оп, да се похваля
имам нови първи попълнения:
- поръчах легло, тези дни трябва да го докарат ( оказа се, че имали само мострата и мъжа ми каза, че не искал легло, което всички са го пипали и било мръсно
Мъже! )
- купих вана със стойка за къпане
- термометър за вода и стая
- чувалче за спане
- 1 играчка тип дрънкалка
Страхотни са !
Комбозола не ги мисли нещата все едно ще те юркат. То до сряда има време...прилъжи го нещо... Четох някъде за разговора на 2 бебета - има ли живот след раждането
. Както ние се чудим има ли живот след смъртта. А в "естествено" дали няма нещо по въпроса...