0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #500 -: Август 06, 2010, 10:23:17 am »
Здавейте, сладурани.
Аз съвсем лекичко ще нагазя в тази темичка. Но не можах да се сдържа заради лентичката на Мериииии :D
И аз като Лиско малко съм пропуснала прекрасната новина, ама сега да ти кажа.
Честито, скъпа. Много се радвам за вас. Леки оставащи месеци.

А на всички вас, момичета, пожелавам много усмивки и весели ритничета. :D
*
« Отговор #501 -: Август 06, 2010, 10:41:29 am »
Nataly*   :welcome:
*
« Отговор #502 -: Август 06, 2010, 10:43:30 am »
Натали, ами честито и на теб :) ДОбре си ни дошла ;) Лека бременност!

« Отговор #503 -: Август 06, 2010, 10:43:41 am »
Добро утро и от мен,

Натали добре дошла. Аз тази нощ като че ли спах много добре. Хлад си беше и поне не се събудих в "спбствен сос"... :D :D :D

Раши аз пък сутринта се събудих от една болка в корема, някой мускул се е разтягал докато някой маймун се е намествал. При мен доки каза, че са един зад друг и вече не знам кой кога рита.
Иначе на мен ми водят два термина, по дата на ПМЦ и по дата на пункция на яйцеклетки. Та и моито по краката като ги мерят излизат с 1-2 седм. напред...

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #504 -: Август 06, 2010, 10:52:39 am »
Ха така, колко е хубаво че си имаме много нови попълнения.
Натали, цоп-цоп и ти при нас, честито и леки успешни месеци до финала.
Хей вие мамите дето трябва вече да раждаде, къде се изгубихте, само Кремкарамелчето даде отчет. Защо се спотайвата вие? Да нямаме добри новини?  8)
« Последна редакция: Август 06, 2010, 10:55:08 am от Vickson »
« Отговор #505 -: Август 06, 2010, 11:18:50 am »
Добре дошла на Натали!

Аз съм още тук. Като ме отмързи ще взема да се приготвя и да отида на разходка из някой мол, че навън не е за коремести хора, трябва да съм на климатик. Пък, дай Боже, моят хубостник да вземе да се притесни, че всички го изпреварват и да се ориентира към изхода - днес го работя по лъвската чест ;) да видим дали ще върже.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #506 -: Август 06, 2010, 11:28:45 am »
Раши аз пък сутринта се събудих от една болка в корема, някой мускул се е разтягал докато някой маймун се е намествал. При мен доки каза, че са един зад друг и вече не знам кой кога рита.

Ами, да, мисля че е нормално. Случвало ми се е. Тези дни много ме стяга около сърцето. Не е сърцето, ами или нерв или мускул. И аз си мисля, че е от бебо. Може би притиска нещо или ровичка там. А ти както си с двенки, сигурно се и надпреварват милите.

*
« Отговор #507 -: Август 06, 2010, 11:58:37 am »
Nataly,  :welcome_1:!
При мен са един върху друг (на етажи). Но и аз вече по трудно разбирам по време на футболния мач кой от двамата ритка или бута с ръчички. Той целият ми корем се мърда :) Когато са на смени ги различавам. Обикновено едното е нощна, а другото дневна  :lol:
Аз все още си спя добре на климатика, само обръщането от една страна на друга ми е трудно. Започнах да качвам и кг. Вече съм +7кг.  :balk_103:
Проблем ми създват киселините. Първо бяха само вечер, а вече са почти постоянно.
« Последна редакция: Август 06, 2010, 12:02:10 pm от Lucky »
« Отговор #508 -: Август 06, 2010, 12:50:20 pm »
Натали, добре дошла!
Не цопкай предпазливо, а плувай спокойно  :D!
Момичета аз качих вече едно кило и половина и имам коремче  :D
За ЖК всъщност аз май не съм се записала. Аз си мисля, че като си имам лекар и вече готово! А то май не е така  :ask: Ще го видим това нещо като отида на 12-ти за Биохимичния скрининг.
Нашето къпане е още толкова далече, обаче май ще го правим в банята. То нашата къщичка е толкова малка че само като отворя двете врати и целия апартамент е с една температура. Та и в банята така. Тя е малко мъничка, но ще го мисля.
*
« Отговор #509 -: Август 06, 2010, 13:06:15 pm »
Добре дошли на новите мами! :D
Аз горе долу се наспах за първи път тази седмица, иначе и аз сърбежи по краката и въртене яко пък на никъде не ми е удобно - ужас.
Нещо последните два дни моята мацка много не и се рита, от време на време леки единични подритвания, нормално ли е според вас, преди повече риташе, дали е притеснително, как сте мамите в седмия месец?Да се притеснявам ли или е нормално?
« Отговор #510 -: Август 06, 2010, 13:25:43 pm »
Момичета, БХС кога се прави? От ЖК ми казаха към 16 г.с., но виждам, че някои момичета са го правили по-рано.Вече незнам , всеки казва различно и много се обърквам...притеснявам се да не би да пропускам нещо.Ето например изследването за антитела при - резус фактор, док. Димитрова ми каза да си го пусна в 12 г.с., и аз го пуснах, а пък от ЖК ми казаха чак в 16 г.с.Трябва ли да изисквам да ми пуснат и някакви изследвания заради фраксипарина?
*
« Отговор #511 -: Август 06, 2010, 13:28:13 pm »
Олеееееееееее, Елинкооооооооооооо, нямаш си на идея как ме зарадва, браво.
Много, много силно те прегръщам и ти пожелавам едно прекрасно човече на финала.
Сигурна съм, че това така чакано дете, ще има едни прекрасни родители, а пък и като познавам майката каква е `убавица, съм сигурна че ще бъде и много красиво.
Стискам ти палци. Целувки.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #512 -: Август 06, 2010, 14:10:04 pm »
Добре дошла на Ели и то мен !  :D :welcome_1:
Светли и щастливи месеци желая!

Цяла сутрин обикалям за да си купя амбулаторен картон! В тези книжарници само тетрадки продават  :lol:
Лелелелелле как се вълнувам! Последен работен ден ми е!  :D :D :D
Хора, много ми е топло ... постоянно! От времето ще е  :lol:
*
« Отговор #513 -: Август 06, 2010, 14:32:27 pm »
Добре дошла, Натали!

Лека и безпроблемна бременност с щастлив край!

violett, пуснала си ги точно на време.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #514 -: Август 06, 2010, 14:34:41 pm »
Благодаря ви за топлото посрещане, момичета. :D
Дано всички да имаме спокойни, щастливи и незабравими дни до срещата с мъничетата.
Аз също имам киселини, започнаха още няколко дни преди да разбера, че съм бременна. Вечерно време направо е нетърпимо...и аз се опитвам малко да ги туширам със газирана вода на малки глътки. Успокоява малко. Иначе не знам какво може да се взима.
Чета ви тук за килограмите...аз още съм много ранна седмица де, ама съм 5кг. на долу. Станах 53кг. от гадене и от това, че нищо не ми се яде ги свалих за две седмици....Но ще се оправя като спре да ми се гади толкова много. :?

Олеееееееееее, Елинкооооооооооооо, нямаш си на идея как ме зарадва, браво.
Много, много силно те прегръщам и ти пожелавам едно прекрасно човече на финала.
Сигурна съм, че това така чакано дете, ще има едни прекрасни родители, а пък и като познавам майката каква е `убавица, съм сигурна че ще бъде и много красиво.
Стискам ти палци. Целувки.

Ей, голяма работа си тииии.....Обичам те да знаеш!
*
« Отговор #515 -: Август 06, 2010, 14:42:46 pm »
Тука съм, тука съм и аз, просто не ми се мърда и си седя на хладничко, защото навън не е за такива като мен, дето се носят като платноходки
« Отговор #516 -: Август 06, 2010, 14:48:22 pm »
krem2003 на ЖК се записваш, след като си взимаш едно направление от личната лекарка и след като си избереп лекар, който да те води на ЖК му носиш направлението и той вече знае какво да прави.

violett аз съм с резус фактор отрицателен и всичките лекари ми казаха, че няма сми да се пуска по-рано от 20 г.с. Аз пуснах чак в 22 г.с. и всичко е наред. После мисля се пуска още 1-2 пъти до края.

Аз пък имам много странни сърбежо по краката долу около глезените....все едно са ме яли хиляки комари.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #517 -: Август 06, 2010, 15:46:44 pm »

violett аз съм с резус фактор отрицателен и всичките лекари ми казаха, че няма сми да се пуска по-рано от 20 г.с. Аз пуснах чак в 22 г.с. и всичко е наред. После мисля се пуска още 1-2 пъти до края.

Niki, а как се казват антителата, които си изследвала?На мен ми пуснаха алоеритроантитела само(може и да бъркам името :oops:).Казват , че при първа бременност рядко имало проблем....дано наистина е така. Ще пусна пак към 20 г.с...дано да сме ОК с бебчо.

*
« Отговор #518 -: Август 06, 2010, 15:58:31 pm »
Добре дошла Ели и от мен :bighug:!Аз моите киселини с нищо не мога да ги преборя,освен с повръщане,преди по-често сега 1път на ден или изобщо,но почне ли се....няма спирка.А съм чела че газирана вода или ябълка помага ,но на мен не ми помага
« Последна редакция: Август 06, 2010, 16:01:25 pm от moniks_s »

« Отговор #519 -: Август 06, 2010, 15:59:48 pm »
За киселините Шаноар горещо препоръчваше Квамател - личен опит не мога да спомена, защото никога не съм имала и никога нищо не съм пила. Знам, че другото лекарство, което не е толкова хвалено, но го предписват на бременни, е Талцид.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.