Ехей, голям смях с това къпане. На мен също ми беше студено на 21 градуса, а на 24 пък завирах
все регулирах радиатора, все не успявах...човека не искаше да спи с шапка нощем и по сто пъти ставах да му пипам главата и носа дали не са студени. Иначе ние го къпехме в стаята, в която спи и в която спяхме всички де
защото в останалите помещения на къщата беше 13 градуса и не ставаше за къпане. Та се къпахме в стаята до момента, в който се усети че може да рита и да плиска вода навсякъде - май към 4-5 месец. Тогава му покривахме коритото с един найлон
Накрая дойде пролетта и започнахме да го къпем в банята.
Според мен е малко рисковано преместването от едно помещение в друго, ако са по-далечко - това за есенно-зимните бебета.
Смешно е това с надрисканото дупе, ама какво да се прави - рискове на професията
Крем, на мен ми взе цитонамазка и микробиология гинеколожката на ЖК след 13г.с. - обясни ми, че след тази седмица тези изследвания се поемали от ЗК, преди това не. За това и повечето бременни ги записвала след 13г.с. Според мен се готви на следващото посещение да те проверят
освен това тогава ми пусна и направленията за спин, васерман и т.н.
Раиска, браво на бебка!!! Хубаво е, че си върви по график, да не се притесняваш. Моята последния път вървеше с 1 седмица назад, дребничка като цяло, само на дължина на краката беше в норма. Не зная дали е с дълги крака, но такъв стречинг пада, че на моменти ми се струва, че ще започна да раждам - така ме натиска в срамната кост, с Момчил не ми се е случвало. Явно като по-клечаво бебе има повече място и си прави каквото си иска вътре
Аз напоследък ям много сурови орехи, моркови и умирам за миризма на каучук - така ми се иска да има каучукови дъвки