0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №64
« Отговор #240 -: Юли 26, 2010, 23:41:51 pm »
Браво Роси, напредвате и вие лека по лека. Честит ви сини гащи.

Да ви кажа аз имам странни сърбежо по врата, даже кожата ми е като изприщена. Така ми се беше получило и предния път и не знам от какво може да е, но е много гадно.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #241 -: Юли 27, 2010, 06:15:23 am »
Момичета, като сте заговорили за покупки, та реших и аз да се включа да добавя нещичко. Имайте предвид, че обиколниците не са препоръчителни. Всъщност изрично се посочва да не се слагат, за да се намали риска детето да си завре главата и да се одуши. И аз се чудех как може да стане, но знам за случай, при който именно това е направило бебето и е починало. Та аз затова не взех, въпреки че много ми харесват. Моята спи без нищо в леглото. Слагам тънко одеалце под ръцете, но тя го изритва и спи и без него. Затова едно от най-полезните неща за мен са целите костюмчета с дълги крачоли и ръкави ( не знам как се казват), та като се развие пак си е облечена. В нашата стя климатика бумти яко и затова е добре да е цялата облечена.

Б.

« Отговор #242 -: Юли 27, 2010, 08:33:29 am »
Rossy* честити ви сини гащички!! Татето ,сигурно ,на седмото небе,а?
Защото нашия беше :D :D
Васкони ,сега нищо няма да видите,след 2 седмици смело към доктора :crossfingers: :crossfingers:

« Последна редакция: Юли 27, 2010, 10:30:07 am от Leila »

« Отговор #243 -: Юли 27, 2010, 08:40:47 am »
Добро утро момичета, счупих си стария телефон и сега нямам номера на д-р Сигридов, а трябва спешно да му звънна - някой може ли да ми го напише на личния. Благодаря ви!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #244 -: Юли 27, 2010, 10:23:55 am »
Ей, Росси  :cheerleader: и ти ли душа ?!  :lol: Добре дошла в отбора на свекървите хахаха, голям кеф!!! Много се радвам, да сме живи и здрави всички, да си ги нагушкаме тия пикльовци!!!
*
« Отговор #245 -: Юли 27, 2010, 10:34:16 am »
Честити и от мен сини гащи :)
Ха-ха-ха, в тази тема вече имаме голям превес. Ще има много щастливи татковци, само живи и здрави да ни се родят момченцата! :balk_103:

Моите снощи към 5 ме събудиха с ритничета и в 7 вече бях на крак и поне изследванията си отидох да направя.
« Отговор #246 -: Юли 27, 2010, 10:46:09 am »
И моите калпазани са най-активни към 5-6ч сутринта. Аз пък днес си мисля, че корема ми е по-малък от вчера и взех че се спекох. Ама си мисля, че по-скоро е от малкото количество храна, което съм приела вчера. Вие забелязвате ли такива промени?

И днес ще се ядва времето, леко хладно, през нпщта се спа добре, кеф голям.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #247 -: Юли 27, 2010, 10:53:32 am »
Браво Роси! Честито ти момченце ;)

Нинка, ами да, и моя корем варира. Вчера бях без корем все едно, днес пак съм с голямата пупа. Зависи си от количеството храна и вида и, а съшо и от течностите. Явно, като е по-горещо и пием повечко вода и от там пупата нараства :)

Иначе, редовно ме будят в 5-6 през нощта. Когато е само веднъж съм направо щастлива.

Днес съм на лекар и утре ще докладвам :)

А мамите с момченца, да се приготвят, защото ние мацките ще ги издокараме много красиви :)

*
« Отговор #248 -: Юли 27, 2010, 10:54:46 am »
Споко Ники и моят корем така варира, аз рядко преяждам, но като се наям доста става огромен като не съм яла ми се вижда спаднал  :D.
А за ритането през нощта все ви чета, че усещате или моето бебче е кротко през нощта или аз спя доста дълбоко защото въобще не ме е будила до сега.Само като стана примерно до тоалетна и после си лягам я усещам как се намества и тя душицата в корема ми и това е заспивам и нищо повече не усещам.
Роси честити сини гащи!
« Отговор #249 -: Юли 27, 2010, 11:03:45 am »
Тайс така е, аз също не ги усещам, ако спя дълбоко, но ходя ли до тоалетна и после чувствам ритничетата им. Казват, че уж децата се наместват според режима на майката, тя спи, те спят, ама няма такова нещо. Като гледам май ние спим, те риткат.

Мерси за успокоението. Аз вчера пих много малко вода, а и ядох главно полодове. Днес ше наваксаме.
Аз съм чак следващия понеделник на ФМ и нямам търпение да се видиме с младежите.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #250 -: Юли 27, 2010, 11:09:33 am »
И на мен корема ми варира, особено голяма разлика има сутрин / вечер .
Аз пък знам, че майката докато спи - бебето лудува. Тя като се движи - то спи, понеже се приспива от клатушкането. Поне при мен е така, аз докато вървя изобщо не усещам бебето да мърда. Като се заседя / залежа за по-дълго и старт! Вечер не ме буди, но всеки път като стана за 00 усещам, че в къщата има танци  :D сутрин също танцува моята принцеса  :D
*
« Отговор #251 -: Юли 27, 2010, 11:11:37 am »
де да можех и аз да се похваля със същото :( .... 22 седмица захващам а моята кротанка никаква не се обажда.
Така искам и аз да изпитам това чувство. Да си ме подритва през няколко часа ама НЕ и НЕ! Не иска!
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #252 -: Юли 27, 2010, 11:15:46 am »
Първо добре дошли на всички нови момичета в темата. :bighug: :crossfingers:
Мънки - мислех те тия дни, дано нямаш никави притеснения повече до края на бременноста ти! :crossfingers: :bighug:
Таисче, райска - и моето момиченце спи с мене и само се намества после ако аз стана посред нощ, ама те май момиченцата наистина са по кротички. :wink:
Аз съм в четвъртък на преглед и от сега го мисля, че все ми се струва че беба още не се е обърнала с главичката надолу, защото от месеци все на едно и също място ме подритва кротичко. А, май няма още много време да се обръща вече? не знам - ще видим.
Раши - чакаме новини. osi_9
На разбралите пола - Честито. :D
Ами това е за сега от мене - иначе си ви чета редовно - лека и усмихната седмица от мене на всички.
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #253 -: Юли 27, 2010, 11:30:01 am »
Илейни, не се притеснявай! Ако ти е първа бременност, може би не знаеш точно какво да очакваш! То като се говори за "ритници", ти си мислиш, че от началото ще ти се издува коремчето  :wink: Да, ама по-късно! Пък зависи и каква ти е плацентата - предна, задна?
Споко, и дано скоро и ти усетиш мъничето! Ще чакаме да се похвалиш  :lol:

За корема - и моя е различен в отделните части на деня!
*
« Отговор #254 -: Юли 27, 2010, 11:31:10 am »
Роси, честити сини гащи!! момчетата са опасна работа, да знаеш  :P
Ники,защо не пробваш да си намажеш врата със зехтин, ако не помогне, поне няма да навреди?
С първото ми дете дори не знаех, че съществува такова нещо като обиколник  :oops: просто не се бях интересувала. Когато започна да се върти из цялото легло (дървеното), просто преметнах през решетката едно одеало. Той пак си забиваше главата в нея, но не дрънчеше толкова и аз не се будех по цяла нощ. Не се притеснявайте, че ще си удрят главите, трябва да се ударят много силно, за да реагират  :lol:
и аз съм така - движа ли се, мацката е пас, легна ли и започва един стречинг  :lol:
*
« Отговор #255 -: Юли 27, 2010, 11:33:39 am »
Раиска и при мен обикновено коремът сутрин е по-малък, а вечер ми стягат дрехите.
Роси, честито момченце! На мен 2 лекарки ми казаха, че е момче, но чакам и ДНК анализът да го потвърди. Нашият татко хич не му личи да се радва на сина :? Дори ме обвини, че съм искала момче, а полът не трябвало да има значение. Аз само казвах какво предчувствам и се радвах, че съм познала, ама...
Бебчо още не ме тормози, само от време на време усещам бълбукане или пърхане вечер като съм легнала по гръб.
Мънки, никакви болници повече! Чак за раждането те пускаме  :wink:
Рашинооо, като знам какви бойни мадами сте майките на девойките, не ми се мисли к`во ги чака синовете ни :lol: Чакаме да чуем как е палавницата :)
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #256 -: Юли 27, 2010, 11:38:57 am »
Меме - хич да не ти пука, и моят мъж се надяваше първият път за момиченце до края, а аз все му виках че е момченце :D, след толкова години сега като съм отново бременна и е много щастлив че е момиченце :D и аз де, това си ми беше мечта да си имаме момиченце и момченце, но най много се смях след като ни казаха резултата от амниото и той вика е сега вече семейството ни е комплект, все едно ако беше момченце и щяхме пак да опитваме за момиченце... мъжка му работа.
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #257 -: Юли 27, 2010, 11:52:49 am »
stertje, нашият се дразни, че съм си позволявала да имам претенции, според него. А на мен ми е безразлично какъв ще е полът, даже повече се заглеждам по дрешките за момиченца (има невероятни роклички). Преди положителния тест бях сънувала, че гоня момченце на колело и общо взето го предчувствах. И аз искам комплект - по едно от двете :) ама сега да родим първото, а после борбата ще продължи, пък каквото дойде :).

« Отговор #258 -: Юли 27, 2010, 11:58:20 am »
Напия татко много иска момиченце. Даже като казаха, че едното е момче, а за вторто не се знае, той много, ама много се моли да е девойка.
Та сега си имаме по едно за всеки  :D

ileini ако е задна плацента, по-трудно се усеща бебо. Мацката ми е със задна плацента и само като легна на една страна и я усещам много добре. Така че и ритниците скоро ще дойдат, споко.

9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #259 -: Юли 27, 2010, 12:18:20 pm »
Той пак си забиваше главата в нея, но не дрънчеше толкова и аз не се будех по цяла нощ. 

Ясно ! Одеалото си го сложила не за да не си удря главата, а за да не дрънчи и буди мама по цели нощи !  :lol: :lol: :lol:

Роси с изветрелия акъл не помня, та ако се повтарям - лошо няма! Честити сини гащи  :D

Меме тъй като пола зависи от мъжа - спокойно можеш да му кажеш, че каквото е пъхнал - това ще излезе  :lol:
При нас беше без значение пола, живот и здраве при второ - ще се надявам за момченце  :) Ако пак е девойка - да сме живи и здрави - ще стреляме 3ти път  :lol: