Ние имаме една стая, аз и казвам "зелената стая", а мъжо - детската...Тази стая винаги е била празна, или почти - има дъска за гладене и простор ( от тези стойките ). Та това е, като цвят е меко, светло...бебешко зелено. Човека иска да я пребоядисваме, но това означава и нови пердета да се купят ( а сегашните са доста скъпи ) та цялата тази работа я виждам като излишен харч. На този етап...няма нужда.
Основен размисъл сега ми е какво легло да взема. Съветват ме да купя от тези за път - мрежестите... Даже и леля му на мъжо съветва такова...тя е педиатър и се е нагледала на ужаси свързани с кошарки и обиколници. Аз обаче, хем ми изглежда по-безопасно, хем не ми прилича на истинско легло. Със сигурност ще трябва и някакъв шкаф за повиване, с чекмеджета за дрехите на бебка...
А то да не купувам много дрехи, но нали бебетата често връщат...чета по списъците, както и да ги гледам - 6-7 бодита, 6-7 гащеризончета, космонафтче, чувалче за спане...и още 100 неща!
Шишета няма да взимам, понеже в стерелизатора има 4 бр.
Имам регистрация в e-bay, но сега се вторачвам в mothercare и даже вече наредих wish list
Не знам, явно аз не съм в час, понеже жените се кефят на тези пазари, а мен ме плашат...и като гледам колко е скъпо всичко...чудо.