Здравейте настоящи и бъдещи майчета, присъединявам се към вас да споделяме радостите и притесненията до срещата с така чаконото щастие. За тези,които не ме познават,забременях от 4-ти опит с донорска яйцеклетка. Чакаме едно бебче. Вчера бях на преглед. Според докторката съм в 13г.с. Каза,че бебчо е голям, беше много активен и постоянно се движеше.За пръв път осъзнах,че настина съм бременна. Досега единствено постоянното вечерно прилошаване ми напомняше за това,но сякъш не можех да повярвам,че такова нещо се случва на мен. Притесни ме това,че измериха нухалната гънка 3,1мм,според лекарката няма основание за притеснение , дадох кръв за БХС ,стискайте ми палци да отчете нисък риск все пак донорката е на 24г. Иначе бебето си отговаря на седмиците и казаха,че другите показатели са наред. Каза ми,че в друг момент може да измери гънката и 2,9мм, но записаха 3,1.Сега до петък ще съм на тръни. В понеделник ще се запиша на ЖК и ще пусна стандартните изследвания. Надявам се всички да споделям само добри новини. Хубав ден от мен.