Раисче, и аз съм при Дяволов - следващия вторник. Има шанс да не успея да отида за съжаление. Той споменавал ли ти е нещо за илизане в отпуск отново? Дали е на работа тази седмица?
Как във вторник... Той нали приема само в сряда? Ти на друго място ли ходиш?
Тази седмица го няма. Аз си спомням, че часът ми беше за последната седмица на месеца и понеже съм патка реших, че това е тази седмица
Звъня да питам от колко часа съм ( гореспоменатото обяснява защо съм забравила ) и от там ми казаха, че него изобщо го няма и съм за 28ми. Та, още е в отпуск и ще се върне другата седмица.
За други отпуски : на последният преглед той ми назначи нов за след месец и половина ( заради дългата си отпуска ). Аз го питах, дали планува други отпуски, особено за Септември
да не тръгна аз да раждам, а той да е на някой плаж
...той каза, че не планувал други, понеже точно в тези месеци имал доста "като мен" та си издърпал по-рано почивката. Доколкото разбрах, за док лятото приключва с края на тази седмица.
Инке абсолютно съм съгласна с теб, но мисля че тук си се питаме от любопитство, а не защото някой би взел чуждото лечение заради сходни оплаквания. Поне така мисля де, аз лично не бих пила каквото и да било, само защото тук някой го пие...
Моите ТАТ и МАТ са доста над нормата и не се повлияха от лечението. А Т4 ми влезе само в норма. Чудно или не - факт . Пиех хапчета и ми беше 24 при реф.ст. 9 -17 . Спрях с лекарствата и след 3 месеца ми беше 13. За ТСХто - там съм с много ниско - 0.007. Но и то не се мърда от хапчетата. Мармалад.
Това с 5те лекаря и 10те съвета...аз затова в един момент вдигнах ръце и казах че спирам каквито и да било лекарства за ЩЖ. Все при специалисти ходя и все различни неща слушам. И през цялото време усещах, че не ми олучват правилното лечение.
Всяка жлеза с вътрешна секреция е свързана с някоя от чакрите. Лекувам се с медитация
смях смях, ама верно с положителни мисли си действам. ( не правете това у дома си!
)