Здравейте момичета
Няма край тази жега непоносима и точно днес трябва да ходя до Пловдив за ФМ, а не ми се иска да си подавам и носа навън.
Гледам пак се е заформила вечната тема ЗА и ПРОТИВ секциото
Лично за мен, няма абсолютно никакво значение как едно дете се появява на бял свят, стига да е живо и здраво и майката да е добре. Аз съм си твърдо привърженик на скалпела де..., а що се отнася до "намесата в съдбата" и пр., то и асистираната репродукция е "намеса в съдбата" по тази логика.
И аз исках да питам за зъболекарите, понеже по план имах да слагам едни коронки, което отложих след като видях двете чертички, а е изключено процедурата да се направи без упойка, че няма и да е само една. Зъболекарят каза да изчакам поне до 4-и месец, според него "плацентата пазела" бебето тогава, гинеколозите ми вдигат рамене с фразата "ами вие си решавате" - та яснота по въпроса нямам никаква... Чудя се сега какво да правя, понеже трябва да оправя един преден зъб, мъртъв, който просто посиня и стои доста грозно вече. Не смея да се усмихна широко
За да няма разлика в цвета, ще "коронясаме" и съседния и става дълга и широка тя. От друга страна въпросните зъби не са развалени, не ме болят, по-скоро е козметичен проблем. Не мога да преценя струва ли си риска от суета да ги правя сега, но пък още година поне да се разхождам със син преден зъб не си е работа, айде да беше някой кътник - майната му.
Хубав ден на всички ви и стойте на хладничко