0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №64
« Отговор #720 -: Август 12, 2010, 15:50:24 pm »
Тони-бонбони, това е много специфичен обрив и се получава най-вече в 6 месец.

Уртикария на бременността – медицинското наименование e родилна уртикария на бременността (PUP),  характеризира се със сърбящи пъпки или обриви, които се появяват обикновено в третия триместър на бременността. Тези обриви могат да бъдат слабо или силно сърбящи, но обикновено изчезват след раждането. Те не вредят нито на майката, нито на бебето, но са много дразнещи.
Обривите през бременност обикновено се успокояват с мехлеми. Ментоловият спирт обикновено помага за успокояване на много раздразнената кожа. Не е желателно да се приемат лекарства през бременността, но антихистамините могат да бъде дадени за сърбежите в някои крайни случаи.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #721 -: Август 12, 2010, 16:05:34 pm »
Тони-бонбони, това е много специфичен обрив и се получава най-вече в 6 месец.

Нямам представа дали моя обрив не е и от жегите. Не ме сърби, просто ми е неприятно, че цялата съм се опъпчила като пубертет.
*
« Отговор #722 -: Август 12, 2010, 16:19:29 pm »
Момичетаааааа, cambozzola роди прекрасното си момченце. За подробности в "Честито"

На всички желая лека бременност и здрави бебета около термин!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #723 -: Август 12, 2010, 17:25:19 pm »
Ех, че хубави новини!!!  :D
Кремкарамелче, ти къде се изгуби?
Обрив и аз имам и подозирам че е от преднизолона. На деколтето и раменете и понякога доста събри. Но .... няма начин,  ще трябва да се изтърпи.
« Отговор #724 -: Август 12, 2010, 19:08:52 pm »
Ех че хубава новинкаааа,честито на камбозаа ураааа  :lol: :lol: :lol:
 Аз днеска бях на преглед,вече е сигурно че ще си имаме юначееее  :D :D :D,станали сме 10.88 см.,164 гр.,и се опитваше много усърдно да си лапне ръкатаааа,ама нещо не се справи мъника  :lol: :lol: :lol:,много беше сладък.Хубавото е че контракциите са намаляли,ще пия само сутрин и вечер магнезия,и мога да се изкъпя в моретооо за сефтееее  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:.
 Ами това е от мен :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #725 -: Август 12, 2010, 20:23:24 pm »
Здравейте и от мен!Честито на cambozzola! А при мен интересното е че моята лекарка ми каза още в 8г.с. за момиче  :bori_015: и на всяка консултация също,даже последния път ми го и показа по какво го вижда и се оказа пак момиче! :ask: osi_9

« Отговор #726 -: Август 12, 2010, 20:31:09 pm »
Кукууу :) Оказахте се прави, мацки! Както вече сте разбрали, днес следобяд родих. Бог да поживи анестезиолозите ;)! Утре ще разкажа с подробности как мина - важното е, че и двамата сме добре. Радвам се, че не го насилих вчера, знаех си, че не е това денят!

Пробвах да го накарам да засуче преди малко, но той спи като пън (както и почти през целия ден днес, между другото). Целувки от нас и чакаме новини от Кремкарамел!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #727 -: Август 12, 2010, 20:58:21 pm »
Исе, честити ти сини гащищки  :D  :bori_004:

Аз утре ще хода на ФМ и съм леко нетърпелива   :D, дано всичко е наред.Като се върна ще докладвам.  :D
07.10.2009
*
« Отговор #728 -: Август 12, 2010, 21:20:14 pm »
Ех че хубавоо Камбозола честита рожба  :dance2:

*
« Отговор #729 -: Август 12, 2010, 23:21:41 pm »
Лелей,Камбозола няма ли почивка за тебе  :lol: ? Много се радвам, че сте добре, продължавайте все така!!
Исе, маймунчо ще бъде значи - супер!! И най-якото е, че имаш разрешение за морето, като се топнеш чакаме да споделиш как е водата на 30-31 градуса?
Ники, аз имам от години едни обриви по пръстите на ръцете, появяват се спорадично, но преди около месец и нещо се засилиха, на морето уж се оправиха за малко, но онзи ден положението стана нетърпимо и си взех кортикостероиден крем - просто кожата ми се нацепи до кръв, суха, изпръхнала и постоянно сърбяща... ще се мажа само  5 дни и после го прибирам, дано не се наложи пак да го ползвам и нещата се поуспокоят след раждането. Така е напълно те разбирам как се  чувстваш!!
Моята бебка днес цял ден хълца, което хем е смешно, хем ме радва, нали така си упражняват белите дробове, за да могат да дишат след раждането  :P
Забравих - добре дошли на новите попълнения,места за още има колкото искаш!!
« Последна редакция: Август 12, 2010, 23:24:19 pm от dianka »
« Отговор #730 -: Август 12, 2010, 23:34:14 pm »
cambozzola, честито и тук! Бъдете живи и здрави!
Аз днес бях на преглед, имам 1,5 см разкритие. Продължаваме да чакаме.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #731 -: Август 13, 2010, 02:34:42 am »
cambozzola честито ви синче мила! да ви е жив и здрав и много да ви радва!  :bighug:

Добре дошли на новите момичета !  :welcome:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #732 -: Август 13, 2010, 08:16:52 am »
cambozzola честитооооо ..ее супер е това..И аз вече искам да наближава момента  :oops:..Ще почакам още малко де  :wink:
« Отговор #733 -: Август 13, 2010, 08:23:59 am »
Дианкаааа по твоя поръчка - водата е чайчееее  :D :D :D ,просто съм много щастлива че вече ще си се чипкам е разбира се по късно де към 7-8 вечерта да не е жега ,ноооооо съм вътреее  :D :D :D.Карамелче дано скоро дойде и твоя ден ,че да не се тормозите с малчо :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #734 -: Август 13, 2010, 08:47:57 am »
Честито на Камбозолка, а на скоро очакващите, стискам палци всичко да мине спокойно и без проблеми.
Момичета, аз да ви попитам, всеки месец ли ходите на ЖК или по-рядко и колко често ви пускат кръвни изследвания?
*
« Отговор #735 -: Август 13, 2010, 09:01:43 am »
Честити ти сини гащи Мonkey :)
Карамелче днес чакаме новини от тиб, стискаме палчета.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #736 -: Август 13, 2010, 09:02:53 am »
Еххх, Маймунке, как ти завиждам благородно за това че ще се топнеш в морето  :lol:
« Отговор #737 -: Август 13, 2010, 09:12:40 am »
Добро утро!
Днес съм решила да правя много дълга разходка, тръгвам докато е по-хладно. След това ще се кача 1-2 пъти до 12 ет. на съседен блок. Дано помогне.
Хубав ден на всички!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #738 -: Август 13, 2010, 09:19:25 am »
Карамелче, дано по-скоро гушнеш бебчо :crossfingers:
« Отговор #739 -: Август 13, 2010, 09:25:28 am »
cambozzola, честито ти детенце и в тази тема! Живи и здрави бъдете!

Аз вчера бях на преглед, всичко си е ОК. Расте, мърда, рита и прави салта хихихи. Явно ще е шугаво като баща си :D. Вчера подготвихме и документа за БХС. Измериха му главата 32,6мм. Така че другата седмица чакаме резултата.

Маймунче, ти в коя част от морето си топкаш дупето?!