0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #700 -: Август 11, 2010, 20:26:10 pm »
Камбозолке тапата може и да е кървава. Моята приятелка роди преди месец и когато й падна тапата си беше доста кърваво! Момента наближава мила  :D
Май, май може да ми объркаш прегледа утре  :lol:
*
« Отговор #701 -: Август 11, 2010, 20:27:01 pm »
Може би сега ще е първият ми рожден ден, на който ще плача от радост.
Кремче, направо ме разплака - стискам ти палци за леко раждане и нека на рожденният си ден да гушкаш най-сладкият подарък!  Камбозолка и Шанорче -и за вас стискам палци скоро да прегърнете бебчовците! Аз съм добре - върнах се от моренце - бяхме чак до Гърция - навъртяхме 1000 км с колата... Днес бях на доки и бебчо е добре - май ще сме бебка.... :lol: Вървим със седмица и половина напред - ще сме едрички  :oops: Прегръдки за всички  :bighug:
*
« Отговор #702 -: Август 11, 2010, 22:24:18 pm »
Хихи, май тая нощ ще се ражда  :lol: стискам палци!!! А 3,5см разкритие и то без болки и контракции си е супер, мен като ми изтекоха водите и вече ме бяха напънали болките бях само с 1,5см  :? докато станат 5-6см за епидуралнта беше ад...
Шарки, моите води не са били с кръв или оцветени, просто си бяха вода, ама много...
Карамелче, нека подаръкът ти не закъснява!!
Раиска,честита покупка, искаме снимкииии!!
« Отговор #703 -: Август 12, 2010, 02:31:51 am »
Кремкарамел, а дано точно в събота да се гушнете с беба! Имам познати, които родиха на рождения си ден- ами с всяка изминла година купонът става все по-голям!Страхотно е!
Камбоцола, на финалната права си!
Стискам ви полци,момичета! Също и на Шаноар!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #704 -: Август 12, 2010, 02:51:39 am »
Камбозолке, Кремче и Шаноар - стискам палци и чакам с нетърпение темичките ви в "Честито".

Боби

« Отговор #705 -: Август 12, 2010, 08:15:10 am »
Добро утро, искам да ви попитам, тъй като съм вдигнала температура (вътрешна) и сега имам херпес на устната. Мога ли да го мажа с нещо и какво мога да пия  :ask:
Успех на всички, очакващи тези дни срещатата с бебоците, леко раждане :)
*
« Отговор #706 -: Август 12, 2010, 08:40:41 am »
Камбозолке, Кремче и Шаноар - стискам палци и чакам с нетърпение темичките ви в "Честито".

Боби
чакам с нетърпение и аз yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #707 -: Август 12, 2010, 08:48:55 am »
Добро утро и от мен. cambozzola,Kremkaramel  леко раждане. Не остана до срещата с малките сладурковци. тони-бонбони  - на мен ми излиза често и го мажа с ацикловир стада . Най бързо ми мина от него. Лек ден и стойте на по хладното.
« Отговор #708 -: Август 12, 2010, 08:55:37 am »
тони-бонбони  - на мен ми излиза често и го мажа с ацикловир стада . Най бързо ми мина от него.

Благодаря ти, преди се мажех с zovirax, но снощи видях че му е изтекъл срока и го хвърлих. По принцип херпеси ми излизат много рядко, но сега се притесних.
Прохладен ден на всички и не се показвайте много на слънце, пак ще е горещо.
*
« Отговор #709 -: Август 12, 2010, 10:44:08 am »
тони, не се притеснявай! И аз имах херпес точно в началото и го мазах със зовиракс. Иначе да ми е излизал веднъж-два пъти досега.

« Отговор #710 -: Август 12, 2010, 10:52:02 am »
здр,моми4ета исках да попитам в коя седмица е възможно да се види пола на детето Smileспоред вас
« Отговор #711 -: Август 12, 2010, 11:03:22 am »
Благодаря blue_sky, поуспокоих се вече. Щом няколко от вас ми казват, че не е страшно  :oops:. Благодаря  :bighug:
« Отговор #712 -: Август 12, 2010, 11:09:36 am »
здр,моми4ета исках да попитам в коя седмица е възможно да се види пола на детето Smileспоред вас
При мен пола се видя в 16 седмица,но зависи как е застанало..може и по-късно  :wink:
 Херпес имах в 13-14 седмица,задължително трябва да се лекува локално,аз ползвах Ацикловир Стада..
Момичета, леко раждане ви желая!!!
« Последна редакция: Август 12, 2010, 11:11:38 am от Leila »

« Отговор #713 -: Август 12, 2010, 11:57:17 am »
Аз също имах херпес преди няколко седмици, стопирах го с лепенка, а после някоя мама от форума ми каза да го мажа с едно кремче и отмина за няколко дни.

Ние видяхме пола на едното в 13 г.с., на другото малко по-късно, защото девойката много шаваше.

При мен обрива продължава да се появява, независимо, че от 3 дни съм на диетка

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #714 -: Август 12, 2010, 12:22:11 pm »
Здравейте на всички  :hello2:
Крайно време е да се запиша и аз тук :)

*
« Отговор #715 -: Август 12, 2010, 12:45:29 pm »
Добре дошли, на новите момичета в клуба :welcome_1:
Лека бременност и щастлива среща с малките човечета!

Камбозолка, Кремкарамелче и Шаноарче, леко раждане и бързо възстановяване!
Стискаме палци и тръпнем в очакване да се похвалите :)

danidoseva, моето момченце го видяха в 16г.с.
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #716 -: Август 12, 2010, 13:31:12 pm »
На мен ми намекнаха за девойка още в 12 г.с.

Ники аз като се обривах ( незнайно от какво ) ми помагаше термалната вода на Авен. Супер странно, купих тази вода преди 2 години при едно дълго пътуване и не знам как ми щукна да пробвам с нея, но взе че помогна. Е...помагаше за около час, после пак се пръсках. Но пак беше добре, защото така ме сърбеше, че исках да си сваля кожата...полудявах направо.

Айде бре, не роди ли някой ???  :D Само дебна за новини в Честито  :lol:

О да, снимки ще кача...но не точно сега, че този уйкенд се преместихме и съм изпрала 5 перални, които се сушат из цялата стая на бебка.  :oops: По коритото и по леглото висят сумати неща  :lol:
« Последна редакция: Август 12, 2010, 13:33:19 pm от Raissa777 »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #717 -: Август 12, 2010, 14:46:21 pm »
Добре дошли на новите попълнения. Леки и безпроблемни оставащи месеци.

Айде бре, не роди ли някой ???  :D Само дебна за новини в Честито  :lol:

Мисля, че скоро ще си имаме темичка в "Честито", Камбозола днес никаква я няма.  :wink:
« Отговор #718 -: Август 12, 2010, 15:31:31 pm »
Здравейте,

добре дошли на новите момичета, лека и безпроблемна бременност!
На мен често ми излиза херпес, мажа го с ацикловир стада още като го усетя и веднага завяхва. Преди ползвах зовиракс, също помага, но тубичката е много по-малка от ацикловира, пък и той върши същата работа.
На мен за пола ми казаха в 12 гс и в 15та вече се потвърди.
nikolina-pikolina, аз до 13 гс имах страшен обрив с огромни пъпки по цялото тяло и много ме сърбеше. Сигридов реши, че е от фраксипарина, защото от него понякога се получавало и даже мислеше да го сменяме с аспирин протект. Само че при мен се оказа от медрола, като го спрях, изчезнаха и пъпките. Да не би при теб да е от някое лекарство?
Леко раждане на Камбозола, Кремкарамел и Шаноар!
« Отговор #719 -: Август 12, 2010, 15:47:49 pm »
Много благодаря на всички, купих си ацикловир стада за херпеса. Зовиракса го хвърлих, че срока беше изтекъл март месец. В аптеката жената ми каза, че не пречело че срока бил изтекъл, нямало да ми опада кожата, да съм се мажела. Тея хора не са добре.
Относно обрива, аз съм здраво в пубертета. И май нищо не помага :(.