0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #680 -: Август 11, 2010, 14:17:59 pm »
На мен от сутринта ми е много зле, това гадене и повръщане направо ме побърква. Но се надявам и това с времето да отшуми.
скоро.[/color]

Споко, Наталка, ще отмине гаденето. Дано ти мине по-бързичко.  :)

Камбозолка, ти направо ме разсмя с това кафе и тия разходки :) Хехе, с характер ще е бебока :)

Аз пак не спах тази нощ - хем нерви, хем бебка риташе, хем жегичка.

« Отговор #681 -: Август 11, 2010, 14:23:51 pm »
Зейтуни, еййййй :) Радвам се да те видя отново тук, хайде, включвай се официално! Добре дошла и на Sixsense.

Точно се връщам от болницата - е, не знам дали съм права, но ми се струва, че прегледите за разкритие и цялото бърничкане около тях са по-гадни от раждането егаси! Илиев искаше да ме задържи днес за предизвикване, но аз отказах - просто днес не ми е ден за раждане. Договорихме се да чакаме до последно. Може пък младежът да реши да излезе сам. Ако не - ще му помогнем. Спретна ми и един малък екшън сутринта - мерихме тонове, при което той спа като пън. Трябваше да се разходя 1 час и да пия едно кафе, след което се върнах в болницата за ново мерене на тонове. С малко тръскане на корема успях да го разсъня и да докараме по-свежи тонове. Утре пак ще мерим.

Приятен ден на шкембитата!

Камбозолка, какво и е на датата бе :D :D. Аз съм родена днес.
Успех ти желая в срещатата с малкото лъвче. Ние лъвовете сме готини хора :D :oops:

Честито на новите бременни, лека и безаварийна докрая.

« Отговор #682 -: Август 11, 2010, 15:03:13 pm »
албена, е честит празник тогава  :D :happy_birthday_1:!

Нищо не й е на датата, просто аз съм станала с г*за нагоре и от сутринта си знам, че днеска няма да се ражда! Иначе, какво си мислиш, че случайно целим лъв ли? ;)

rossy, м, голямо разкритие - "направил го бил" 3,5 см. Минимумът, за да започнат предизвикване е 3 см. Все си мисля, че до петък най-малкото поне шийката може да поумекне и разкритието да се увеличи. Няма да си навредя с малко чакане. Ей сега се прибрах от двучасово трамбоване, дано пък съм направила нещо...
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #683 -: Август 11, 2010, 15:21:17 pm »
Хей, Албенка, честит рожден ден!!!

Аз май за малко поспрях с др...то, след лимонтозото явно имаше ефект, но си купих смекта за всеки случай. Иначе от около час ми къркорят червата, ще видим какво ще излезе.
« Отговор #684 -: Август 11, 2010, 16:26:30 pm »
cambozzola, днес и аз бях на запис на тонове, и мойто моме спа през цялото време, та я ръчкахме, въртях се, събудихме я най-накрая. Да видим утре д-р Велев какво ще каже, като нямам никакво разкритие още. Май ще играе ножа, колкото и да не искам секцио.
Момичета, за разстройството на мен ми помага единствено като глътна 3-4 зърна суров боб. Пробвайте, поне няма да ви навреди.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #685 -: Август 11, 2010, 17:07:48 pm »
Кремче, няма ли да изчакате поне няколко дни? Ти поне не си притисната от отпуски и др. под.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

« Отговор #686 -: Август 11, 2010, 17:12:42 pm »
Ако каже да чакаме, ще чакаме. Иначе вече нямам търпение и ми се иска по-скоро да се ражда това бебе.

« Отговор #687 -: Август 11, 2010, 17:15:59 pm »
идеално те разбирам... като изключим това, че днес не ми беше ден за раждане ;)

« Отговор #688 -: Август 11, 2010, 17:19:52 pm »
Може пък детето да е решило да ми направи най-големия подарък за рождения ден в събота. :)

*
« Отговор #689 -: Август 11, 2010, 17:22:36 pm »
Може пък детето да е решило да ми направи най-големия подарък за рождения ден в събота. :)

Ха дано :)

« Отговор #690 -: Август 11, 2010, 17:39:03 pm »
Кремче, от твоите уста - в Божиите уши. Стискаме палци!

*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #691 -: Август 11, 2010, 17:49:34 pm »
Ей, мамо Kremkaramel, и догодина какво? Бебето ще има рожден ден, а ти - няма, защото ще са ти го "завзели"...Първо, докато е много малко детето, ще празнувате само неговия РД с роднини, ами после, като пораснете? Нали и ти си човек, и на теб ти се полагат и отделна торта, и отделни подаръци, че ако щеш и отделни гости...
« Отговор #692 -: Август 11, 2010, 18:03:57 pm »
Sharky43, не знам дали ще ми повярваш, но аз последните десетина години си намразих рождения ден. Всички близки и приятели звънят да ми честитят празника и да ми пожелаят какви не хубави неща, а аз като затворя телефона скришно си поплаквах. Годините си минаваха, а бебе няма и няма. Може би сега ще е първият ми рожден ден, на който ще плача от радост. Нека няма торта и отделни гости за мен, най-хубавият подарък всяка година ще бъде дъщеричката ми!

« Отговор #693 -: Август 11, 2010, 18:52:18 pm »
Момичета, някой с падала тапа може ли да сподели - възможно ли е тапата да е повече кръв, отколкото слуз? Чудя се дали да се притеснявам - мисля, че е тапата, но беше доста кърваво... не ярко червено, но кърваво.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #694 -: Август 11, 2010, 19:03:38 pm »
Еха...Комбозолке, май скоро ще се ражда  :D

Карамелче, толкова хубаво си го написала...тя девойката те слуша и иска да зарадва мама точно на Деня  :D
Аз бях в един ден с баща ми и по-скоро аз бях в по-лошата позиция...понеже излизах с приятели и изпусках купона вкъщи.  :wink: А в по-ранните години - веселбите бяха общи. Малки и големи - сите в джаза .

( днес дойде леглото и го сглобих !  :P има си въртящо - пееща играчка..соу хепи! )
« Отговор #695 -: Август 11, 2010, 19:10:26 pm »
Раиска искаме снимки  :D

cambozzola ами що да не може, то няма друго какво сега да излиза от там, най-вероятно е това, та май момента наближава. Обади се на Илиев, той ще ти вдигне и му кажи какво те тревожи......леле още малко остана, ще си имаме бебе скоро.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #696 -: Август 11, 2010, 19:20:25 pm »
cambozzola, и аз мисля че няма какво друго да е - тапата ще да е. Въпреки, че аз прокървях след прегледа за разкритие. Нямаше слуз, само кръв.
Стискаме палци!
« Последна редакция: Август 11, 2010, 19:23:34 pm от Kremkaramel »

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #697 -: Август 11, 2010, 19:33:37 pm »
Сambozzola, Kremkaramel, shanoar леко раждане момичета!
Много се вълнувам за вас  :D , нямам търпение и аз да стигна до финала  :D
07.10.2009
*

Sharky43

• **
  • 71
  • Не се предавам.
« Отговор #698 -: Август 11, 2010, 19:36:50 pm »
А вие сигурни ли сте, че това не са част от водите? cambozzola, ако ти е потекло сега, май е време пак да се обадиш за чичо Док...не е хубаво да стои бебчето на поизтекли води, после ще го гъчат с антибиотици ...а гин. прегледи в тези последните дни силно ускоряват процеса на раждане...
*
« Отговор #699 -: Август 11, 2010, 19:38:52 pm »
Камбозолче на теб може да не ти е ден за раждане,но на човечето вътре мнението май е друго :P!
Леко и безпроблемно раждане  :goodluck: :bighug: