0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #540 -: Август 07, 2010, 10:20:59 am »
Лудо котееее :D :D :D Айде чакаме с нетърпение :babyflips: :goodluck:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #541 -: Август 07, 2010, 10:31:37 am »
Подкрепям Блу, содата(бикарбонат) не е за препоръчване!

Нати :hug2: на мен ми помагаше няколко глътки газирана вода с лимон.

И аз това правя газирана вода с лимонче, но няма голям ефект. А за содата(бикарбонат) не смея, гледах един репортаж какво причинява на стомаха :? не е никак безвредна.
 Уф,  ще се търпи някак това да ми е проблема. Ако вече стане страшно ще купувам Талцид и това е. Ама пия толкова лекарства още сега, че не ми се иска да започвам поредното.

вчера май започна да ми пада тапата. Може би разходките по моловете започват да дават резултат - дано, дано! После имах една болезнена контракция или, по-скоро, заболя ме малко корем и имах една контракция... Но точно започнах да се ослушвам с надежда и всичко премина. Сега съм пак на безболезнени контракции.
Ще чакаме хубави новини. Всичко да мине леко и да се гушкате с прекрасното си бебче.
« Последна редакция: Август 07, 2010, 10:33:41 am от Nataly* »
« Отговор #542 -: Август 07, 2010, 10:52:33 am »
Ооо, днес пак ще потъркалям шкембака насам-натам, а утре съм на преглед при Илиев да каже какво сме направили по въпроса за разкритието - нали и той ме инструктира да се разхождам много и да го правя "със сърце"  :lol:. Падането на тапата не е сериозен признак, защото може доста време да откараш без тапа и да не раждаш, но се надявам, че при нас е сериозен предвестник.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #543 -: Август 07, 2010, 10:54:42 am »
echy[/i]-Добре дошла и всичко да е наред до края :hug2:
Ами и аз знам за содата ,ама понякога прибягвам до нея,нямам избор .....
cambozola-чакаме с нетърпение  и всичко да е "като по вода" :crossfingers:

« Отговор #544 -: Август 07, 2010, 11:06:34 am »
Добро утро или добър ден вече. :oops: Аз след прегледа за разкритие вечерта прокървих леко. Вчера цял ден имам по някоя капчица и днес гледам нещо кафеникаво. Как да разбера това от тапата ли е или от прегледа?
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #545 -: Август 07, 2010, 11:09:12 am »
Кремче, нормално е след прегледа да прокървиш. Да, най-вероятно е от тапата. Тя е доста гъста слуз - понякога дори не е съвем течна (доколкото съм чела и чувала). При мен прилича на засилено течение, но значително повече и по-гъсто и леко розово.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #546 -: Август 07, 2010, 11:44:44 am »
Ечи, добре дошла!! Лека бременност ти желая!!
Натали, подкрепям момичетата, содата за хляб не е най-доброто решение. Пробвай Талцид, ако не помогне - направо Квамател, тук доста сме го обсъждали и май няма мама, на която да не е помогнал  :) а ако разбереш от кои храни ти се получават, още по-добре - при мен е от домати с люспи, за това ги беля, както и от чушки с люспи и т.н. Отделно не ям нищо сладко след основно ядене, дори и плод, защото ферментира в най-горната част на стомаха и започва огнен ад  :x
Камбозолка, Карамелче, стискам ви палци!!!
*
« Отговор #547 -: Август 07, 2010, 11:47:28 am »
Относно тапата,при мен когато падна имах розово-червеникава слуз и 3 см. разкритие,но младежа не желаеше да излезе.Та така откарах 3 дни и накрая ми го предизвикаха :)
Прекрасна първа среща на Камбозолка и Карамелче.На всички останали леко бременеене :)

« Отговор #548 -: Август 07, 2010, 12:22:01 pm »
здравейте момичета искам да се запиша при вас  :D бременна съм след един мисед естествено много се страхувам но вярвам че всичко ще е наред очакваме момченце на 16 януари :bori_002:

*
« Отговор #549 -: Август 07, 2010, 13:53:58 pm »
Здравейте момичета  :)радвам се да видя толкова нови бременни дами тук и стискам палци на всички за леки бременности и здрави бебчета.

Камбозолка ,Kremkaramel  :) стискам ви палци всичко да мине леко по вода и ви желая много красива среща с малките бебчета.То не е останало въобще така като ви слушам :)а и май сте се наговорили двете  :lol: ще има двойна радост май май :)
« Отговор #550 -: Август 07, 2010, 14:23:10 pm »
То не е останало въобще така като ви слушам :)а и май сте се наговорили двете  :lol: ще има двойна радост май май :)

Спомням си, че и в един ден пуснахме теми, че сме бременни. :D
Благодаря ви, момичета!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #551 -: Август 07, 2010, 14:29:18 pm »
Спокойни и приятни дни ,момичета!
Кремкарамел, Шаноар и Камбоцола, скорошна, лека,бърза среща с мъничетата и  да идвате в другата тема на мамите!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #552 -: Август 07, 2010, 14:42:56 pm »
Еми, добре дошла!
cambozzola, Kremkaramel много леко раждане.

Момичета, може ли обсъдим малко модата? Че аз ще съм зимно коремче и много ме притеснява палтото например?! :(
« Отговор #553 -: Август 07, 2010, 15:10:31 pm »
Здравейте,

да ви се похваля вчера усетих бебето, тъкмо си мислех, че скоро това няма да стане заради предната плацента, а то ме изненада приятно с няколко здрави ритника  :D.
Добре дошли на новите момичета, Клеопатра с теб сме с един и същ термин  :)
Аз засега нямам киселини, дано ми се размине, че като ви чета не е особено приятно. Единствено от една седмица не мога да спя добре, събуждам се към 3 през нощта, гледам някой филм и после пак заспивам.
Крем, аз въобще не се бях замисляла за палто през зимата и сега като се замисля всичките ми палта са вталени по мен, сигурно няма да поберат корема и трябва да се купува нещо.
Стискам палци на Кремкарамел и Камбозола за леко и безпроблемно раждане!
*
« Отговор #554 -: Август 07, 2010, 15:18:54 pm »
Момичета, може ли обсъдим малко модата? Че аз ще съм зимно коремче и много ме притеснява палтото например?! :(
А какво точно те притеснява в палтото - няма да го закопчаваш, когато ти се налага да излизаш навън.Или би могла да му преместиш няколко копчета по-встрани, за да се събира тумбака. може да си купиш  вълнено пончо, хем ще го носиш, докато си бременна, хем и за след раждането става. Аз направих същото с копчетата, но на гърдите, защото след като родих станаха огромни. В студа и поледицата и без това няма да има много шанс за разходка...
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #555 -: Август 07, 2010, 15:48:57 pm »
Как се пълни темата, браво, още няма освободено място и хоп, попълнение!
 yahoo_17Все така да е!

Камбозолка, ако д-р Илиев за който споменаваш е най-усмихнатия лекар в Токуда,
да го поздравиш от мен и Калина, в добри ръце си!

Карамелче от прегледа е мило, девойката е послушна ще изчака
да ви видя 2/1 в понеделник на фонтаните!

Късмет и на двете ви, не остана!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #556 -: Август 07, 2010, 16:11:39 pm »
здравейте момичета искам да се запиша при вас  :D бременна съм след един мисед естествено много се страхувам но вярвам че всичко ще е наред очакваме момченце на 16 януари :bori_002:
:welcome_1:Клеопатра!Не се безпокой всичко ще е наред вече!И ти си като мен даже аз съм с два миседа и сега всичко е ок  :balk_103:А на бъдещите мами леко раждане! osi_5

« Отговор #557 -: Август 07, 2010, 16:14:50 pm »
Привет и от мен, аз се връщам от лека разходка до Мола. Купувахме с мишето подаръци за свекърва ми и сестра му, че имат рож. дни. А и аз покрай тях намазах с два потника. В GAP наистина има супер намаления и много сладки рокли, само дето в повечето съм като чувал с картофи  :D

Cherry* супер за ритниците. Но това че си с предна плацента е по-добре за усещане на бебо, а със задна се усеща по-късно и по-трудно.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #558 -: Август 07, 2010, 17:46:10 pm »
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мами :grouphug:
Момичета някой ползвал ли "антимикобета"спирт (за гъбички) през бременноста?
На мен ми го изписаха ,а на листовката пише да не се ползва при брем-т  :?
Не намерих подходяща тема там да питам ,затова питам тук :oops:

« Отговор #559 -: Август 07, 2010, 18:08:14 pm »
Благодаря за подкрепата, момичета!  :D

Лейла, все си мисля, че, ако не го пиеш, или не се мажеш цялата с него, не може да има кой знае какъв проблем. Но питай лекаря си за всеки случай.