Привет!!! При нас днес не беше жега, но за сметка на това цял ден се въртях около печката, та добре се изпотих
но какво да се прави, мъже, куче, всички са гладни и искат манджа
Криска, радвам се за добрите новини - дано следващият месец ти мине по-бързо и се наслаждаваш на спокойна и лека бременност!!
BLue Angel!!!!Аблой, радвам се да те видя и тук!!! Желая ти успех и след 30г.с. да продължавате все така успешно благородното дело с баткото
За
първите движения на бебето - с Момчил към 14г.с. (но тогава лежах), сега към 16-17г.с. и след известно затишие - от 19г.с. постоянно ме изритва някъде
Раиска, да ти кажа как беше нашето първо къпане - свекърва ми реши да го къпе, а майка ми да го облича. Аз се въртях около тях като муха без глава, докато го изкъпят, така и не можах да се реша с какво да го облечем. На всичко отгоре, нашичкият се беше надрискал преди това и го топнаха в коритото без да му измият дупето, сещаш се с каква вода беше изкъпан целият
Всичко това го има и документирано с камерата. Мен повече ме беше шубе с пустия му пъп, да не го намокрим, след като падна ми беше по-лесно.