0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №64
« Отговор #440 -: Август 04, 2010, 14:01:18 pm »
Привет Abloy!  :balk_62:
Ние ще се гоним май?!
*
« Отговор #441 -: Август 04, 2010, 14:21:47 pm »
 osi_9

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #442 -: Август 04, 2010, 14:26:18 pm »
И от мен добре дошла Аблой!

Аз да ви се похваля - купих си колан за бременни, да ми придържа шкембето. Много съм доволна, обира ми тежестта.
Ходих и на лекция днес...за къпането на бебето. Ужас, хахахаха, ние няма да можем, особено мъжо - хич не го виждам как ще се справи ! От сега си представям какъв цирк ще е...живи и здрави.

Анизи ти нищо не разказа за раждането...как мина излизането на Христо от къщурата? :D ( освен ако не е нещо кофти разбира се...четох някъде че си "за" секцио...на този етап  :) ).
*
« Отговор #443 -: Август 04, 2010, 14:29:00 pm »
Аблой, безкрайно ми е приятно да те видя с втора лентичка. :DКак?

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #444 -: Август 04, 2010, 14:31:07 pm »
Lucky мила, че дойдеш на мойто скоро и ще видиш как ще започне да те опъва кръста. Аз с който разговарятх, приятелки с по едно бебе, всички са страдали от болки в кръста. То като натежава и е разбираемо да се усеща напрежение. А и аз по цял ден седя полусвита на дивана и подпирам с една възглавница.

Аблой добре дошла и на теб!!!

Cherry* при мен 3 лекари я мериха различно. Понякога в зависимост дали пик мехур е пълен, може да даде отклонение, за това най-добре се прави на празен мехур. Моята онзи ден беше 3.2, което си е супер. Скъсила е е много малко, макар че съм със серклаж.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #445 -: Август 04, 2010, 14:36:55 pm »
Raissa777, не е трудно. И аз така си мислех в началото, докато не изкъпах бебето запърви път.

White, спонтанно. След два аборта треперех дали всичко ще е ОК. За сега поне е така.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #446 -: Август 04, 2010, 14:47:10 pm »
Аблойче, честито второ приключение, спокойно да е!
Да се срещне малкото човече с Бате, Мама и Тате когато трябва!
Прегръщам те!

Криска, неспокоен месец те очаква, с теб сме!
Ще мине и после новините ще бъдат най-добрите!
Късмет!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #447 -: Август 04, 2010, 14:50:27 pm »
Аблой, здрасти :) мнгоос е радвам да те видя тук ;)

Камбозолка, я го остави бебто на мира. Ще излезе когато реши, аммахааа! :)
Шани, не сме те забравили бре, споко! Мислим те и чакаме с теб!

И аз имам колан за бременни. Жаси бе така мила да ми го даде, заедно с фетален доплер :) Но, като го слагам много ме драска май. Много ми е нежна кожата ли, или знам ли ... Тези дни ще го сложа пак да видим, щото вече не мога да лежа без възглавница под пупата. :)

*
« Отговор #448 -: Август 04, 2010, 15:29:01 pm »
Abloy, лека  preggo!

Cherry, в 16г.с бях с 32мм, а в 20г.с с 30мм дължина на шийката на матката. Доктора не направи коментар.

Що се отнася до коремчето тежи ми само вечер и след като се нахраня, иначе за сега още е търпимо.

А сега се сетих ... в 20г.с ми каза, че зрелостта на плацентите е първа степен и ми се стори, че е прекалено рано. При вас как са плацентите?
« Последна редакция: Август 04, 2010, 15:33:07 pm от Lucky »
*
« Отговор #449 -: Август 04, 2010, 15:34:47 pm »
Голяма жега момичета и аз да помрънкам малко  :D.
Криска дано скоро съвсем се успокоиш с още по-хубави новини и да изкараш прекрасна и спокойна бременност до края.
Abloy лека бременност и прекрасно бебче на финала!
Ох от жегата ли незнам моятат девойка тези дни много я мързи да рита по-тихичка е, даже се бях попритеснила, усещам я от време на време, но не е така буйна като преди.
« Отговор #450 -: Август 04, 2010, 15:49:32 pm »
Abloy, добре дошла  :D! Лека и безпроблемна!!!

Раши, да, бе, ще го оставям. На мама котето колко време го чакам, от къде да черпя повече търпение ;)

Чакам аз новини и от Кремкарамел и Шани, да не се спотайват ;)
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #451 -: Август 04, 2010, 16:12:16 pm »
Комбозола, знам аз как ще стане  :D едната ще повлече крак и след нея другите  :D
Та в този ред на мисли - съвсем скоро очакваме бум в Честито !

Раши и аз да не видя нещо, Жаси ме запали да си купя доплер. Взех го от щатския и-бей и като пълен дебил го пробвах "на сухо" - несполучливо разбира се...но пък си намерих супер гел за 3.20 лв  :D Дяволов много се смя като разбра че имам доплер - та ако и ти му се похвалиш, нищо чудно да ти каже че вече има една такава луда пациентка  :lol: За колана, на фирма "Анита" и е външен. Точно затова ми хареса - че мога да го нося над дрехите...тъмно кафяв е и прилича точно на дебелите коланите за над талия. Мен Слава Богу кръст не ме боли ( поне на този етап ) но жените в магазина казаха, че много помага на жени, които ги боли...
 :D намерих го ! :

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://ecx.images-amazon.com/images/I/41WqLU4IM1L._AA300_.jpg&imgrefurl=http://www.amazon.de/Anita-1701-Baby-Sherpa/dp/B001SNDCSU&usg=__zNtpqPY9R4DgAGYNtdCroblxJ9E=&h=300&w=300&sz=13&hl=bg&start=0&sig2=yRPafciNuQQKiY2qAa3v_w&tbnid=n3QNTdEsjhbMAM:&tbnh=141&tbnw=135&ei=uWVZTJbYL4qqsAb71sz8Cw&prev=/images%3Fq%3D%2522Anita%2522%2Bbaby%2Bsherpa%26um%3D1%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26biw%3D1280%26bih%3D907%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=430&page=1&ndsp=40&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=49&ty=99
« Отговор #452 -: Август 04, 2010, 16:30:55 pm »
Този колан и на мен ми хареса,ще си взема като му дойде времето  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #453 -: Август 04, 2010, 17:14:37 pm »
 :hello2:Благодаря ви много за приветствията и хубавите думи,дано всичко е наред до края!Аз също вече започнах да усещам движениата му може би от около 16-17г.с.

*
« Отговор #454 -: Август 04, 2010, 17:37:18 pm »
Раиска за къпането не се притеснявай свиква се бързо :)аз току що приключвам с това  :lol: луда работа като повърна чак в ушите и по цялата коса имаше ,ужас и да видиш екстремна ситуация двете на душа в банята :lol: трудното беше как да се облека аз :lol: :lol: :lol: цирка беше пълен ама се справихме.
*
« Отговор #455 -: Август 04, 2010, 17:43:49 pm »
Пъргавелка си ни Бубе, ще ни даваш съвети как се гледат бебчета.
*
« Отговор #456 -: Август 04, 2010, 18:30:34 pm »
Здравейте,ние бяхме на море,завърнахме се,беше супер.
Вчера бях на преглед,бебето се развива много добре 20 см е и тежи 450 гр.
Смениха ни цвета на гащите,от сини на розови,засега на 95% било момиче,дано .

*
« Отговор #457 -: Август 04, 2010, 18:37:26 pm »
Бубе, що ти трябва да се обличате за в банята :D
Днеска времето ми харесва-дано не ме чуе някой дето е на море, че ще ме убие...
Да ви кажа и аз купих колан за бременни, ама не съм го носила-май не излезе сполучлив, обръщаше се и сега си седи в кутията.Ще мина и без него. Поздрави на новите момичета.
« Отговор #458 -: Август 04, 2010, 19:55:54 pm »
При вас може да е разхладило, но тук на морето е доста горещо и май така ще си стои за сега!
*
« Отговор #459 -: Август 04, 2010, 20:30:18 pm »
Привет!!! При нас днес не беше жега, но за сметка на това цял ден се въртях около печката, та добре се изпотих  :x но какво да се прави, мъже, куче, всички са гладни и искат манджа  :lol:
Криска, радвам се за добрите новини - дано следващият месец ти мине по-бързо и се наслаждаваш на спокойна и лека бременност!!
 :welcome_1: BLue Angel!!!!
Аблой, радвам се да те видя и тук!!! Желая ти успех и след 30г.с. да продължавате все така успешно благородното дело с баткото  :wink:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
За първите движения на бебето - с Момчил към 14г.с. (но тогава лежах), сега към 16-17г.с. и след известно затишие - от 19г.с. постоянно ме изритва някъде  :lol:
Раиска, да ти кажа как беше нашето първо къпане - свекърва ми реши да го къпе, а майка ми да го облича. Аз се въртях около тях като муха без глава, докато го изкъпят, така и не можах да се реша с какво да го облечем. На всичко отгоре, нашичкият се беше надрискал преди това и го топнаха в коритото без да му измият дупето, сещаш се с каква вода беше изкъпан целият  :lol:  :lol:  :lol: Всичко това го има и документирано с камерата. Мен повече ме беше шубе с пустия му пъп, да не го намокрим, след като падна ми беше по-лесно.
« Последна редакция: Август 04, 2010, 20:32:39 pm от dianka »