0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

stertje

• 538
  • звездобройка
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #420 -: Август 03, 2010, 18:41:55 pm »
Криска - и аз те подкрепям! Вярвай и всичко ще е наред! Аз така направих преди амниото ми.
 :bighug: :bighug: :bighug:
<br />[/url][img]http://ticker
*
« Отговор #421 -: Август 03, 2010, 19:33:39 pm »
Kriska,
това че има някакви съмнения не означава, че има проблем. Мисли позитивно и ще ти се случват само хубави неща докрая!  :crossfingers: за две красиви здрави бебки!
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #422 -: Август 03, 2010, 19:59:22 pm »
Браво Криска, чудесни новини ни носиш !
Няма да е лек този месец, но с позитивни мисли ще мине бързо! Всичко ще бъде наред, Вярвам!..крайно време е просто! :bighug:
*
« Отговор #423 -: Август 03, 2010, 20:05:51 pm »
Аз също още съм на линия, не ме забравяйте моля. Просто нямам какво да пиша, седя и си чакам, а от жегата не ми е съвсем добре. Вчера през ноща едвам изкарах.Това е от мен.
« Отговор #424 -: Август 03, 2010, 22:24:17 pm »
Наистина е много топло, не знам вие с големите коремчета как търпите, аз по цял ден съм или на климатик или на вентилатор.

От няколко дни започна и кръста да ме наболява, тежат си бандитите. То не е лесно само на едно място.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #425 -: Август 04, 2010, 03:13:23 am »
Криска  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #426 -: Август 04, 2010, 09:09:11 am »
Криска, това са добри новини! Опитай се да прогониш страха от душата си и вярвай в единствения РЕАЛЕН изход: две прекрасни усмивки и чифт весели очички.
Разчитай на подкрепа от всички нас  :bighug:

А за жегата мога да кажа: много, много се радвам, че точно сега не съм с голям шкембак. Но пък ще му мисля зимата ...

Момичета, кога усехите бебето за първи път?
Барбарон, Маймунче къде се загубихте?
Наред ли е всичко при вас?
« Отговор #427 -: Август 04, 2010, 09:11:29 am »
Криска, новините са добри, стискаме палци и сме с теб!

Крем, бебето го усетих за пръв път в 16 г. с. (доста рано предвид, че ми е първа бременност, а съм и с предна плацента). След това обаче имаше доста дълго затишие и го усетих отново чак към 19-20 г. с.

Поздрави!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #428 -: Август 04, 2010, 09:33:31 am »
Криска, радвам се че новините са добри. Опитай да мислиш позитивно през този месец и вярвай в хубавия край.
Аз бебето го усещам от доста рано, не знам по какви причини, но на прегледите все ми казват, че е много активно. Не усещам ритничетата или някакво отчетливо движение, но просто винаги знам кога се мърда и се намества. От около 10-ина дни усещам нещо като пукане на балончета в корема, което май било същото като пърхането на пеперудите :lol: или поне така ми каза една също бременна приятелка. Очаквам с огромно нетърпение първото отчетливо ритниче.  :)
Кремкарамел, Камбозолка и Шаноар, много ви мисля и се вълнувам заедно с вас. Успех
« Последна редакция: Август 04, 2010, 09:35:04 am от Vickson »
« Отговор #429 -: Август 04, 2010, 11:00:25 am »
1 път ги усетих към 20 г.с., сега още в 13-14 г.с., маакр че ми казваха, че не е възможно, но знаех, че са те. И вече по-активно след 16 г.с.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*
« Отговор #430 -: Август 04, 2010, 11:13:18 am »
Аз в началото на 16г.с. усетих едно бълбук както си лежах по гръб вечерта. После почнаха по няколко бълбукания вечер, после и сутрин пак по гръб в леглото. Сега вече го усещам дори като седя на стола в офиса. Много е сладко усещането :).
Първо ми бяха казали, че плацентата е предна, последно се оказа, че е задна  8O
*
« Отговор #431 -: Август 04, 2010, 11:14:02 am »
За усещането на бебчетата и аз също като  nikolina-pikolina  в 13-14 и към 16 вече активно.
Навън наистина е ужасна жега и задух. Ако не са климатиците в къщи не знам как щях да издържа  :balk_160:
nikolina-pikolina, това че те боли кръст не е много добре. Мен преди ме боля от бъбрека в ляво. Да не би да ти е настинал на климатика или вентилатора. Да се пазиш ей!
*

anizi

• 1806
  • Е вярно е, че сърцето ми заби извън тялото!!!
« Отговор #432 -: Август 04, 2010, 11:15:15 am »
Криска и от нас едни палци  :crossfingers: :crossfingers: Спокойно и само позитивни мисли да има в главата ти  :bighug: и всичко ще си е наред до края!
cambozzola успешни финални метри мила! (аз изкарах до 38-мата седмица)
За всички останали много целувки и прекрасна бременност!
« Отговор #433 -: Август 04, 2010, 11:40:41 am »
anizi, кажи как го убеди човека да излиза! Приемам всякакви съвети - разходките ги правя, сексът не го пропускам ;)... ефект, нъцки. Само в последните 2-3 дни ме понаболява леко коремът като пред цикъл, ама мнооооого слабо и нерегулярно. За съжаление.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #434 -: Август 04, 2010, 11:48:20 am »
cambozzola, някъде бях чела за маршрути на градския транспорт по столичните дупки, след които направо трябвало да се тича към болницата :lol:
*
« Отговор #435 -: Август 04, 2010, 11:57:30 am »
Криска , радвам се за добрите новини   :bighug: Сега само позитивно мислене мила , всичко ще е наред !

Аз пък още не усещам бебо. Док каза към 20-тата седмица . Може и да е дало знак човечето , ама аз да не знам ,че това е то  :lol: Не се притеснявам , защото знам че при всеки е различно , важното е да се развива добре :)

Аз  болки в кръста нямам , ама от време на време ме боли опашката , може би като стоя седнала повечко време на едно място. Имам и леки болки от време на време в ляво и в дясно ниско , най-вероятно от НЕходенето до 00 , макар че се опитвам да не пропускам много  :D

Лек ден на всички !

На Вики и Нинка специални  :bighug:

*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #436 -: Август 04, 2010, 12:03:12 pm »
cambozzola - спокойно, те бечетата си знаят най добре, наслаждавй се на последните дни дето поще е в коремчето ти, и на спящите нощи дори и в тия жеги при вас. :D :wink:
ани - това е идея за автобусите... :D
Лека седмица момичета.
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #437 -: Август 04, 2010, 13:25:50 pm »
Здравейте и от мен,

аз също не усещам бебето, но съм с предна плацента и ми казаха, че тогава се усеща по-късно.
Искам да ви питам нещо, миналата седмица на втората ФМ ми измериха шийката 33 мм. Лекарката не каза да е притеснително, но видях, че на първата в 12 гс е била 40 мм. Чудя се дали не се е скъсила много за един месец, в клиниката са отпуска до септември и незнам да звъня ли на доктора. Интересува ме колко е нормално да е шийката в 16 седмица.
Пожелавам леки последни дни до срещата с бебетата на Камбозола, Шаноар и Кремкарамел!
« Отговор #438 -: Август 04, 2010, 13:26:50 pm »
stertje, то проблемът е, че нощите са далеч от спящи - адска мъка ми е.

Меме, толкова е гадно като ми се тръска корема, дори в колата, че въобще не искам да го пробвам метода с градския транспорт... ;)

Ще изтраем някак, няма къде да се ходи. Но да си помрънкам малко.

*
« Отговор #439 -: Август 04, 2010, 13:33:58 pm »
Тихичко, тихичко да се примъкна като ново попълнение ...  :D