0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните №64
« Отговор #380 -: Август 02, 2010, 14:53:04 pm »
Криска, с теб сме и се молим втория преглед да покаже, че всичко е наред!
Добре дошли на новите момичета! zayak3, Jbrul, Cherry*,  желая ви лека бременност и хубави, здрави бебчета!
Аз още се търкалям, момата няма намерение да излиза, та  ще я чакаме тя да реши кога да е.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #381 -: Август 02, 2010, 15:06:52 pm »
Kremkaramel  :)малко остава
Леки финални метри и много красив финал :wink:

Криска ,стискам палци всичко да е на ред на прегледа  :bighug:
*
« Отговор #382 -: Август 02, 2010, 16:48:25 pm »
Криска и аз ти стискам палци мила и чакаме да пишеш как е минал 2 преглед днес.
Jbrul добре дошла в темата на бременните  :D. Не зная защо ти е назначил лекаря това изследване. Аз лично не съм правила, но имам приятелка с такова заболяване и до колокото съм запозната й се следи нивото на тромбоцитите, тъй като прекаленото завишение водело до спонтанен аборт.
*
« Отговор #383 -: Август 02, 2010, 17:01:05 pm »
ileini Ами то не е наша работа да знаем какво и защо се прави ;) Ама когато лекарят не казва, естествено се търси информация където може... Просто от всичко изчетено се оказа, че в БГ ако имаш тромбофилия се пият лекарства, пък инжекции, взимат се крути мерки нали, а в други държави - не се взимат никакви мерки по въпроса...иди ги разбери  :?
Криска, не се познаваме, но имаш и моите стиснати палци всичко да е наред с второто бебе, не трябва да се прибързва със заключенията. Дано всичко е наред!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #384 -: Август 02, 2010, 17:09:13 pm »
 :bighug: Изключително съм ви благодарна за подкрепата която ми давате! Нямам думи с които да ви опиша колко много значи тя за мен!

Днес бях при д-р Мазнейкова за ФМ. Тя измери напълно нормални стойности на нухалната гънка и най-вече се радвам за това че поне видяхме носле и назални кости! Размерите които тя даде са коренно различни от тези на д-р Марков  8O На първо четене бебетата са моми.

За утре успях да се уредя с час при д-р Врагалева за 3-та консултация и се надявам вече нейния преглед да ми даде отговор на въпросите, които мътят главата ми.

Много ми е трудно тези дни, но предполагам това ви е ясно  :(

Утре ще ви пиша пак след 3-тия преглед!

Cherry ще се моля всичко да е наред с бебчето ти!

Кремкарамел, Камбозолка  :D малко ви остава момичета! Приятни последни дни в чакане на срещата с бебчетата!
« Отговор #385 -: Август 02, 2010, 17:20:05 pm »
Криска супер новини. Аз днес бях при д-р Врагалева и ти пожелавам да ти каже само хубави неща. Тя е супер жена и лекар и съм сигурна, че ще обърне много внимание.
Няма проблем да й задаваш въпроси, отговаря много обстойно.
Стискаме палци и за утрешния преглед и те чакаме с хубави новини.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #386 -: Август 02, 2010, 17:22:46 pm »
Ами Ники да ти кажа честно аз нямам много доверие на д-р Мазнейкова, но утре ще си покаже кой крив, кой прав. След прегледа при нея веднага отидох до клиниката на Владимиров където ми правиха Иксито и от там хората веднага звъннаха на д-р Врагалева и успяха да ми запишат час. И те доста странно гледаха разликите в размерите на нухалната гънка!
*
« Отговор #387 -: Август 02, 2010, 17:23:18 pm »
Ей, браво Криска, за хубавите новини! Сега поне ще ти е по-спокойно, пък утре съвсем :) Ура

*
« Отговор #388 -: Август 02, 2010, 17:36:52 pm »
Криска, някой е видял проблем където няма такъв от "презастраховане". Ако трябва още на 5 места иди, за да си спокойна и не избързвай с решенията. Две прекрасни госпожици ще имаш и това е, малко нерви ще похабиш сега, ама си заслужава предвид очаквания добър резултат. Успех!
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #389 -: Август 02, 2010, 17:45:21 pm »
Браво Криска, чудесни новини !  :bighug:
Браво и за утрешният час - ще стискаме палци... Дано Мазнейкова е права!
« Отговор #390 -: Август 02, 2010, 17:46:25 pm »
kriska, не сме пускали палците! Много се надявам д-р Врагалева да потвърди казаното от Мазнейкова и да те успокои. Марков е добър специалист, доколкото знам, но ми прави впечатление, че много момичета са разстроени след преглед при него. Не мога да кажа каква е причината и дали опасенията, които споделя с пациентките си, са оправдани. Може би е въпрос до начина, по който комуникира нещата... При всички положения, надявам се да те успокоят и да се окаже, че всичко е наред с двете бебчета!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #391 -: Август 02, 2010, 18:01:38 pm »
:balk_46: Новините днес са чудесни ще се молим и утре за същите :balk_81:
Няма да пускаме палчетата до утре Криска!!!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #392 -: Август 02, 2010, 18:10:26 pm »
Браво Криска за хубавите резултати! Ще стискам палци утре да се потвърдят новините :crossfingers: :bighug:
07.10.2009
*
« Отговор #393 -: Август 02, 2010, 18:38:27 pm »
Ох, Криси, почти ми олекна :) Дано Мазнейкова е права, все пак носната костица или се вижда или не. Стискам палци утре да ти потвърдят хубавия резултат  :crossfingers: :crossfingers:
Е, малко губя баса за 2-те момчета, ама и заложили за 2 момичета нямаше  :wink:
Важното е да са здpави и двечките и изненадите вече да са само хубави!
*
« Отговор #394 -: Август 02, 2010, 18:46:07 pm »
kriska  :crossfingers:  стискам палци Мазнейкова да се окаже права и да се потвърдят нейните думи!
*
« Отговор #395 -: Август 02, 2010, 19:32:27 pm »
Ах kriska, чудесна новина! :) Ще сме под напрежение с теб и до утрешния преглед! Дано всико е ок и скоро да можеш да си отдъхнеш от този огромен стрес!
*
« Отговор #396 -: Август 02, 2010, 19:38:14 pm »
Криска стискам силно палци всичко да е наред с двете момиченца!
*
« Отговор #397 -: Август 02, 2010, 21:30:08 pm »
Днес имаме страхотни новини! Браво Криска - стискам палци и за утре да се потвърди хубавият резултат!Дано да са те уплашили напразно и всички да е гладко до края. Прегръдки и от мен  :bighug: Аз тази нощ пътувам към морето...
« Отговор #398 -: Август 02, 2010, 21:47:02 pm »
Браво Криска, много се радвам за добрите новини, дано утре д-р Врагалева ги потвърди. Аз правих и двете ФМ при нея, много е добра, не претупва и обяснява много. При доц. Марков умишлено не ходя, защото чух от няколко момичета, че доста ги е наплашил.
Стискам палци за утре!
*
« Отговор #399 -: Август 02, 2010, 21:59:31 pm »
Криска, :crossfingers: :bighug: