0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните №64
« Отговор #340 -: Юли 30, 2010, 12:17:32 pm »
Kriska аз ходих при Марков на ФМ. Цената е 80лв за ранната. Прегледа е коремен 2-рата ми ФМ беше 100лв. в 21г.с.
*
« Отговор #341 -: Юли 30, 2010, 12:18:42 pm »
Янче, нямаш грижи ;) Ние много добре те разбираме :)

Ники, много ти се насъбра на теб. Дано ти мине скоро херпеса.  :bighug:

*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #342 -: Юли 30, 2010, 12:20:52 pm »
Благодаря Илейни за отговора! Аз като съм с близнаци цената сигурно ще е по-висока?
« Отговор #343 -: Юли 30, 2010, 12:22:29 pm »
Криска защо не отидеш при д-р Врагалева във Фемина? На мен за ранната ми взе 90лв, а за втората ми взе 105 за близнаци. Много е добра, супер внимателна. Не ме остави да си тръгна, докато не види всичко. Карашеме да ставам, да се въртя само и само да види всички органи.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #344 -: Юли 30, 2010, 12:25:06 pm »
На мен ранната ФМ ми беше във Фемина, 12г.с. някъде...вагинално ме гледаха,70 лв. без диск.
Втората ми беше при Марков, към 21-22 г.с., коремно ме гледаха, 120 лв. с диск . :)
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #345 -: Юли 30, 2010, 12:30:35 pm »
Айде не остана - Камбозола и Кремкарамел, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно. И аз вече имам дата за секциото - дано само младежа не реши да избърза.
Носете си помпи за кърма в родилното, подпомагат отпушването на каналчетата. Абе голямо предизвикателство си е кърменето. Аз така се бях ошашкала първата вечер като се прибрахме след изписването, че забравях да им сменя памперсите на дребните. То бяха едни мерки, едни теглилки, ама колко са яли, ама наяли ли са се, абе шаш и паника отвсякъде. Сега ми е смешно, ама тогава ми се ревеше.
И още един съвет от мен - колкото по-малко хора после в къщи, толкова по-добре. Няма нужда от допълнителна суматоха.

Камбозола, ти каква количка купи?
« Отговор #346 -: Юли 30, 2010, 12:54:24 pm »
Раиса аз до сега не съм си взимала диск. Ама ще взема да помоля. А много ме е яд като ти искат пари, един дист е 90ст., не стига че даваме луди пари....

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #347 -: Юли 30, 2010, 13:32:36 pm »
Привет майчета, записаха ме за 20.08 за ФМ при доц.Томова. Някъде прочетох,че удебелена НТ се среща често и при нормални бременности ако правилно съм разбрала. Дано да е така и при нас.Старая се да не мисля много за това и се настройвам,че всичко ще е наред. На мен още не ми личи ,че съм бременна имам съвсем малко коремче,но продължава да ми става лошо по-малко сутрин и повече вечер към 5. Много ми се иска и аз да споделям за ритничета и други "екстри",дано дойде и този момент.
*
« Отговор #348 -: Юли 30, 2010, 14:09:55 pm »
Престраших се и ето ме при вас!
Накратко моята история: тубарен фактор при мен и  3% морфология при половинката.
4 ИКСИ-та при Владимиров и един ЗЕТ.
Едно ИКСИ при Стаменов след повторно изолиране на тръбите ми ( при първото лапаро явно някой не си беше свършил работата) и едноплодна бременност в момента.
Надявам се да сме си взаимно полезни в тази тема!
« Отговор #349 -: Юли 30, 2010, 14:14:57 pm »
Алтеа, случайно сети ли се да попиташ колко струва ФМ при доц. Томова?

Ники, мажеш ли си херпеса с Ацикловир - на мен много ми помогна последният път. Мазах се горе-долу през два часа и за около два дени минава.

Заяк - успех мила и добре дошла.
« Отговор #350 -: Юли 30, 2010, 14:16:11 pm »
zayak3, честито и добре дошла! Много се радвам, че най-накрая сте успели, пусти тръби, много проблеми създават! Лека и безпроблемна до края!

Мерси, момичета, за хубавите думи. Чакането е ужасна работа, ама... това да са ни проблемите ;)

assya_g, взех новото Jane Slalom pro, но го поръчвах от чужбина, защото тук никъде не намерих конфигурацията, която исках (без кош за новородено, а само с кошница за кола Страта). Много ми харесва - на теракота в нас изглежда доста маневрена, дано е такава и навън, по оф-роуд условията на софийските улици.
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #351 -: Юли 30, 2010, 14:29:40 pm »
Здрасти, Заек :) Помня те от темите за мъжкия стерелитет. Много се радвам, че сте успели! Браво и честито!

Яна, ФМ при Томова е 100 лева. Дават ти диск с клипчета и снимки.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #352 -: Юли 30, 2010, 14:30:20 pm »
:smiley_abxb:Днес е един от щастливите ми дни, още едно момиче което е част от сърцето ми е успяло!
Зайко  :sunshine:, седя си на компа и плача, дори дар словото ми отиде някъде!
Късмет и щастливи оставащи месеци!
Ще има зайче във вашата хралупка! Поздрави от мишоците...Целувам тееееееее!

Алтеа, доц. Томова е невероятна жена и професионалист, в добри ръце си!
Стискам палци да разсее всичките ви тревоги!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
« Отговор #353 -: Юли 30, 2010, 14:38:12 pm »
Добре дошло и добре отишло като му дойде времето на Зайчето. Питах една нейна пациентка ,която е ходила миналия месец и ми отговори,че струва 100 лв. прегледа при доц.Томова като ти дават и диск.
*
« Отговор #354 -: Юли 30, 2010, 15:09:34 pm »
zayak3 добре дошла и лека и безпроблемна бременност ти желая!
*
« Отговор #355 -: Юли 30, 2010, 15:29:26 pm »
zayak3,
добре дошла, лека бременност и успешен финал! :crossfingers:
*

!!!

• 1495
« Отговор #356 -: Юли 30, 2010, 19:42:45 pm »
Ох момичета аз вече съвсем се отчаях  :(
Мина първата ми ФМ при д-р Марков и резултатите са следните:
Бебе 1 - нухална гънка 3.6мм , назална кост под въпрос
Бебе 2 - нухална гънка в норма 1.5мм

Доктора ми каза че е твърде възможно Бебе 1 да има аномалия, но за съжаление няма какво да се направи  :( БХС при близнаци не се прави, а амниоцинтеза дори и да направиме каква файда от нея освен риска за второто бебе  :(

Незнам какво да мисла, незнам какво да права, но знам че не съм готова да гледам дете с аномалии  :(

Моля д-р Мели да се включи със съвет  :(
« Последна редакция: Юли 30, 2010, 20:12:47 pm от kriska »
*
« Отговор #357 -: Юли 30, 2010, 21:07:43 pm »
Мина и последният ми преглед при Д-р Сигридов, ще ми липсва, сега остава да чакаме. Иначе всичко е наред, растем си и вече сме големи. Камбоцолке и аз като тебе съм натъкмила всичко и чакам. Мъжа ми обаче има да довършва някой работи, но това е негов проблем. Целувки на всички
*
« Отговор #358 -: Юли 30, 2010, 21:43:54 pm »
Включвам се заради Криска.. Недей да се паникьосваш и отчайваш,наистина е неприятно,но моя позната тук от зачатие беше със същия проблем и накрая роди живи и здрави бебенца.И двете са в чудесно здраве вече на 1г и нещо.. Друга моя позната с много високи стойности на нухалната гънка и почти никаква назална кост има чудесно момиченце с нестандартни черти на лицето,което си е ген,но нищо общо с аномалии и прочие.. Пожелавам ти всичко да е само лека уплаха и това е..Знам,че не съм ти кой знае каква помощ,но не се сдържах..

Шаноар,ако знаеш колко добре те разбирам..миналата година бая си поплаках като се прибрах от последния преглед при д-р Сигридов..  :oops: :)
*

!!!

• 1495
« Отговор #359 -: Юли 30, 2010, 22:09:33 pm »
Люба  :bighug: големи надежди ми даваш и ме накара за първи път от прегледа насам да се усмихна!

Дано и други мами с подобен проблем да се включат.